bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Koruna z pozlátených kostí - Z krvi a popola 3

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Séria:Z krvi a popola (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:656
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:03

Lepšia cena: 20,58 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 21,07 € (vrátane DPH)
Bežná cena:24,50 €
Ušetríte: 3,43 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 17,19 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Koruna z pozlátených kostí - Z krvi a popola 3

Ukloňte sa pred kráľovnou, inak pred ňou budete krvácať…

OBEŤ, KTORÁ PREŽILA…
Poppy nikdy ani nenapadlo, že zažije lásku, akú našla s princom Casteelom. Chce si užívať svoje šťastie, no najprv musia obaja oslobodiť svojich bratov. Plánujú nebezpečnú misiu s ďalekosiahlymi dôsledkami, o akých sa ani jednému z nich nesnívalo. Lebo Poppy je vyvolená, požehnaná. Skutočná panovníčka Atlantie. Má v sebe krv kráľa bohov. Koruna a kráľovstvo jej právom patria.

NEPRIATEĽ A BOJOVNÍK…
Poppy vždy chcela byť len paňou svojho života, nie životov druhých, ale teraz si musí vybrať, či sa vzdá dedičského práva alebo prevezme zlatú korunu a stane sa kráľovnou z tela a ohňa. No keď sa odhalia temné hriechy a krvavé tajomstvá kráľovstva, povstane dávno zabudnutá sila, z ktorej sa stane skutočná hrozba. Nezastaví sa pred ničím a všemožne sa snaží zabrániť tomu, aby koruna spočinula na Poppinej hlave.

LÁSKA A SPRIAZNENÁ DUŠA…
Najväčšie nebezpečenstvo však na Atlantiu striehne ďaleko na západe, kde má kráľovná z krvi a popola vlastné plány a už stovky rokov čaká na ich naplnenie. Poppy a Casteel musia zvážiť nemožnú cestu do Krajiny kráľov, aby zobudili kráľa bohov. Kým vychádzajú na svetlo nečakané tajomstvá a najhoršie zrady, vynárajú sa nepriatelia, ktorí ohrozujú všetko, za čo Poppy a Casteel bojujú. Zistia, ako ďaleko sú schopní zájsť pre svoj ľud — a jeden pre druhého.
A TAK SA STANE KRÁĽOVNOU…

Recenzie
„Po dočítaní tejto knihy budete potrebovať pokračovanie ako ešte nikdy. Karty sa obrátia, všetko, čo sme si mysleli, že vieme, sa spochybní. Dozvieme sa aj, prečo bola Poppy nepoškvrnená. A to stále nie je ten najväčší zvrat, čo sa v knihe udeje...“ Dominika z @date_with_a_book

Detaily o knihe

Názov: Koruna z pozlátených kostí - Z krvi a popola 3

Objednávací kód NA662211

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Koruna z pozlátených kostí (Kristína Rydlová, 2.1.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Koruna z pozlátených kostí začína presne tam, kde končí Kráľovstvo tela a ohňa. Trochu som sa bála, či si budem pamätať všetko, čo sa stalo v dvojke, keďže už uplynul nejaký ten piatok, odkedy som ju čítala, ale v hlave sa mi *rozsvietilo" celkom rýchlo. Začiatok knihy bol poriadne akčný, autorka mi hneď v prvých kapitolách privodila dva menšie "infarktíky". Podobný bol i koniec knihy, udialo sa tu toho toľko, ešte som nestihla vstrebať jednu "bombu" a už vybuchla druhá. V tejto časti sme sa dozvedeli veľa nových vecí o pôvode Poppy, o jej rodine, o jej schopnostiach, o udalostiach z minulosti a podobne. Konečne som dostala odpovede na veľkú časť mojich otázok z predchádzajúcich dvoch častí. Jadro knihy sa venovalo prevažne vzťahu Poppy a Casteela, čo mne nevadilo, keďže mám túto dvojicu rada. Áno, nenamietam, že romantická linka bola miestami dosť sladká a naši hrdinovia sa nemuseli každých päť minút navzájom ubezpečovať, že sú jeden druhého hodní, ale páčilo sa mi, ako sa Casteel o Poppy staral a pre jej ochranu by urobil prvé a posledné. Je to zlatíčko, jednoducho si ho nejde neobľúbiť. Zbožňujem momenty, keď sa títo dvaja doberajú, najmä kvôli jednej konkrétnej knihe (pokiaľ ste čítali, tak viete, čo myslím), takýchto scén by som privítala aj viac (napríklad ako v dvojke). Zbožňujem Kierana, jeho si tiež musíte zamilovať. Niekedy je svedkom takých situácií, až mi ho je celkom ľúto (Poppy a Casteel ho nešetria). Ich priateľstvo je jednou z veci, ktoré sa mi na príbehu najviac páčia. Rovnako som si obľúbila aj ich ďalších verných zástancov, keďže do deja vnášajú množstvo vtipných situácii (a keď je potreba pomôcť, nikdy ani chvíľu neváhajú). Samozrejme, že príbeh zasa musel skončiť v tom "najlepšom", tak dúfam, že ďalšej časti sa dočkáme čo najskôr. Viem, že na túto sériu sú rôzne názory, ale ja sa rozhodne pridávam k jej fanúšikom, zatiaľ sa mi páčili všetky tri časti (aj keď sa viac sústreďujem na romantiku než na fantasy zápletku).

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x