bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Gentlemanská stávka

Vydavateľ: BESTSELLER (Mgr. Soňa Rebrová - BESTSELLER)
Séria:Gentlemanská stávka (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Gentlemanská stávka

Tajomná minulosť, klamstvo, hádky, túžba a zrada. Taký je zrejme osud slečny Emily Meanwilovej. Po rokoch vyhnanstva má poslednú šancu uchopiť osud do svojich rúk a konať skôr, ako skončí na ulici. Šťastena jej praje a zasnúbi sa so vzrušujúco príťažlivým grófom Adamom Blackburnom, ktorého tajomný pohľad a navonok kultivované správanie ju prenasleduje na každom kroku. Myslí si, že v ňom našla spriaznenú dušu, no ich vzťah bol od začiatku odsúdený na neúspech.

Emily nebola pre Adama ničím viac, len predmetom stávky a Adam rýchlo zistil, že pre Emily znamenal iba spôsob vykúpenia. Keď obaja odhalia pravdu, už nič nebude také, ako na začiatku. Skončia sa pretvárky a Adam ukáže svoju pravú tvár.

Ibaže ani Emily nie je bez viny a keď sa objaví nepredvídateľný a hriešne tajomný vikomt Nicholas Owden, rýchlo pochopí, že medzi láskou a nenávisťou existuje len veľmi tenká hranica. Obzvlášť, keď sú v hre traja.

Detaily o knihe

Názov: Gentlemanská stávka

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

SKVELÁ (Alena Precechtelová, 18.10.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
GENTLEMANSKÁ STÁVKA je knižka, ktorú napísala slovenská autorka Martina Hlubocká . Knižka je z histórie, keď ešte mladé ženy museli do spoločnosti chodiť v sprievode manžela , rodičov , alebo gardedámy . No čo ak žena nemá rodičov, manžela, alebo gardedámu , je to pre ňu oriešok . Ako to vyriešila Emily a aké nástrahy musela prežiť sa dozviete v tejto knižke, kde okrem lásky zažijete aj podrazy a klebetnosť . Mne sa knižka veľmi páčila preto ju odporúčam aj Vám . Hnevá ma, že je to prvá časť a ja som veľmi zvedavá na pokračovanie . Nevie niekto , či je už pokračovanie ?

Nečakaný zvrat (Eva, 8.7.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa obálky som čakala príbeh zo súčasnosti, ale opak je pravdou. Príbeh sa odohráva v čase, keď žena bola len tovar a hlavnou úlohou bolo dobre ho predať. Musím uznať, že kniha je veľmi dobre napísaná a núti vás stále čítať, aby ste sa dozvedeli čo osud prinesie Adamovi a Emílii. No nakoniec prišiel nečakaný zvrat....koniec I. časti... určite odporúčam prečítať si túto knihu alebo si počkať ešte na II. diel lebo po prečítaní I. časti budete ako na ihlách čakať ako sa to všetko skončí....

4* (Veronika Posová, 5.4.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Ak čakáte príbeh na štýl Vi Keeland, sklamem vás. Obálka klame, pretože príbeh nie je situovaný do prostredia dnešnej doby, ale presunieme sa do historického Anglicka, kedy sa manželia hľadali na plesoch, manželky sa nahovárali pri dvorení a spoločenské postavenie bolo základom pre spokojný život. Emily Meanwillová, Adam Blackburn, gróf Cranshaws - dvaja ľudia, ktorí na seba narazia na jednom takomto plese, no obaja naň prišli s iným úmyslom. Ona potrebovala nutne manžela, aby sa vymanila spod vplyvu mocného Nicholasa, on potreboval ženu ochotnú sa za neho vydať, aby skrz jej poníženie vyhral krutú stávku. Autorka vytvorila výborný príbeh, v ktorom romantický trojuholník hrá hlavný prím, istú časť je z trojuholníka dokonca štvoruholník, no aj tak viete vždy presne definovať, kto má aké úmysly, vôbec nie ste zmätení z toho, čo sa v príbehu deje a hltáte ho stranu za stranou. Dynamiku príbehu zvládla autorka výborne. Čo sa týka "horúcich" scén, tie autorka tiež zvládla, žiadne morské prirovnania, či zelovoc sa nekonal. Pristihla som sa však pri tom, že aj napriek nespochybniteľnej charizme hlavného hrdinu mi časom začal liezť na nervy pre jeho neústupnú hranú ľahostajnosť, až moc sa hral na nedostupného a občas som sa čudovala Emily, že ho už dávno nekopla do jeho ctenej grófskej zadnice. Miestami som dokonca fandila Nicholasovi, aj keď ani on nezvolil najšťastnejší spôsob dvorenia. Záver nechala autorka otvorený, karta sa obrátila, a ten, čo sa zahrával s citmi druhých sám skončil so srdcom na kusy, a tá, čo ľúbila zatvrdla, ako skala, som preto zvedavá, ako autorka zamieša karty v ďalšej časti.

Gentlemanska stavka (Nikol, 13.2.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Historicke romany nie su moj salok kavy, ale tento ma dostal. Pribeh je z obdobia ked zena bola nic, nula, zero. Som vdacna za zivot v sucasnosti. Autorka nenecha citatela sklznut do nudy, kazdou stranou, kapitolou vas drzi pri citani. Knihu odlozis ked ti druhy krat padne na nos. Obdobie chudobnych a bohatych. Emily nie len ze zije v dobe v akej zije este aj zivotne stastie jej nie je naklonene. Zdedi dlhy ale so svojim osudom bojuju, na svoju zachranu vymysli plan. Male stastie a oporu ma v Aghate. Co sa tyka muzskych postav pribeh vedie Adam, Nicholas, potom John zase Adam... Su krasni, zabezpeceni, znudeni, maju postavenie, kto ma viac? Pompezne casy, noblesa, pretvarka, falos. Dej plynuly, ziadne zbytocne opisy, nudne natahovanie. Bavi ta napatie, laska, sklamanie, tajomstva, tazka minulost tak sup kupuj tuto knihu. Moja prava kniha od autorky a hned aj cakam na druhu.

Prvý diel na 1 (Peťa, 20.1.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborný prvý diel série. Kniha obsahuje všetko, čo od románu očakávate a vzťah hlavných postáv sa vyvíjal po celý čas. A tá chémia medzi nimi a fakt, že hlavná hrdinka, nie je roztrasená kvetinka, je super. Hneď v úvode ma kniha vtiahla do deja. Žiadne nudné dialógy ani pasáže a príchod ďalšej mužskej postavy všetko krásne zamotával. Výborné opisy postáv i zvratov. No a koniec ma fakt dostal.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x