bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Veci, ktoré v nás ostanú navždy

Vydavateľ: Aurora SK (Vydavateľstvo AURORA, spol. s. r.o.)
Séria:Knockemout (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:512
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:59

Lepšia cena: 19,24 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 19,69 € (vrátane DPH)
Bežná cena:22,90 €
Ušetríte: 3,21 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 15,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Veci, ktoré v nás ostanú navždy

Bradatý zlý chlapec Knox Knox neznáša drámu a nepoľaví, ani keď sa k nemu dostaví v podobe zúfalej nevesty, ktorá ušla spred oltára.Naomi práve utiekla z vlastnej svadby, no zároveň sa ponáhľala na pomoc svojej odcudzenej dvojičke. V Knockemoute vo Virgínii, na prvý pohľad drsnom mestečku, sa spory riešia po starom... päsťami a pivom. Zvyčajne v tomto poradí.

Detaily o knihe

Názov: Veci, ktoré v nás ostanú navždy

Objednávací kód NA660245

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Aj Waylay :) (Val, 25.6.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak hľadáte príbeh, ktorý je ťažké zvládnuť na jedno posedenie, ale napriek počtu strán vás ani riadok nebude nudiť, rozhodne siahnite po tejto knihe. Veci, ktoré v nás ostanú navždy som dočítala ešte cez víkend a stále mi hlavné postavy rezonujú v mysli. Neviem sa ich zbaviť. Dobiedzajú a vyžadujú si moju pozornosť. Ak by na mňa z poličky nevykrikovali knižky, ktoré čakajú na prečítanie a moja súkromná Narnia(skriňa plná kníh)na mňa nehúkala ako amplióny pri skúške sirén,určite by som si dala re-reading hneď po dočítaní poslednej stránky. Žiaľ, myslím že na pár mesiacov knižku odložím na poličku k prečítaným knihám, ale určite, určite sa k nej vrátim. Hlavné postavy sú úúúžasné! Uhundraný Knox s obrovským srdcom a Naomi, večne zachraňujúca svoje nepodarené identnické dvojča. Príbeh srší humorom, iskrením medzi hlavnými postavami, no to nie je všetko… ja milujem príbehy z prostredia malých miest v Amerike. Obyvatelia sú tak neskutočne priateľskí, súdržní a aj prišelcov medzi seba príjmu bez predsudkov. Podajú pomocnú ruku, vypočujú si, poradia… hej, hej, sú to len fiktívne príbehy, ale presne takúto atmosféru spolupatričnosti v knihách zbožňujem. Celé je to dotvorené postavami a rôznymi situáciami- humornými aj vážnejšími. Veľmi sa mi páčilo, že postava malej Waylay nebola iba doplnková, ale plnohodnotne sa podieľala na deji. A to pozdravenie HEJ,WAY :D skvelé! Keďže Tina je problémová žena,bolo od začiatku jasné, že zanechanie svojho dieťaťa sestre nie je to jediné, čo Naomi skomplikuje život. Táto dramatická zápletka síce bola trochu predvídateľná, ale nemyslím si,že by to nejako uškodilo. Veľmi sa mi páčil náčelník polície a dúfala som nejakú zápletku aj s touto postavou. Nestalo sa, ale aj tak je to presne taký príbeh aký chcete čítať. Čakala som tiež,že Naomino tajomstvo bude niečo oveľa závažnejšie. Zažiť to ale určite nechce žiadna žena. Nakoľko ide o sériu dúfam, že všetky knihy budú rovnako hrubé a rovnako dobré, ak nie lepšie.

Super oddychovka (@knižkomolka, 4.12.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka v príbehu spojila slow burn s hate to love a to je kombinácia, ktorá tu skvele fungovala. Kniha je to naozaj hrubá, a občas sa stáva, že autorky píšu veľa vaty alebo dej prehustia akciou a potom to začne nudiť ale tu nie, táto Vás rozhodne nudiť nebude. • Príbeh je to milý, miestami vtipný, s dobre vykreslenými a sympatickými postavami, chémia medzi nimi fungovala skvele a slovné prestrelky ešte lepšie. Napriek tomu, že sa tam udialo toho fakt veľa (od úsmevných situácii, cez smutné až po dramatické) príbeh si zachoval svoju pohodovú atmosféru až do konca. • Bolo to naozaj výborné čítanie a teším sa na ďalšie diely

Skvelá slow burn romantika (Kristína Rydlová, 25.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od tejto knihy som mala veľké očakávania, jednak som už pár kníh od autorky čítala a páčili sa mi, jednak v sebe kombinuje viacero zložiek, ktoré mám rada - slow burn, haters-to-lovers romantika, večne naštvaný muž, žena vyžarujúca pozitívnu energiu, dieťa, určitý vekový rozdiel medzi postavami... Som rada, že autorka ma nesklamala a dopriala mi ďalší skvelý príbeh, ktorý mi naozaj sadol. Bola to presne moja šálka kávy. Naomi toho má v poslednej dobe na pleciach naozaj veľa, postupne sa k tomu pridávajú aj démoni z minulosti, o ktorých sme nevedeli. Je to však slniečko, ktoré si nejde neobľúbiť. Pre svoju neter sa snažila urobiť prvé i posledné. Waylay si za svoj krátky život preskákala toho viac, než niektorí dospelí. Na svoj vek bola naozaj vyspelá. To, ako reagovala na niektoré veci, mi lámalo srdce. Žiadne dieťa si nezaslúži takýto prístup od svojho rodiča. Našťastie, mala okolo seba skvelých ľudí, ktorí jej neprítomnosť matky vynahradili. Knox...jednu chvíľu sa nad ním musíte usmievať, v druhú by ste ho najradšej prefackali. S jeho bratom sa miestami správali ako malé deti. Aj oni dvaja však mali za sebou náročnú minulosť, ktorá im doteraz zasahuje do života, najmä Knoxovi. Ľúbil Naomi i Waylay, robil všetko, čo im na očiach videl, no nechcel si priznať pravdu. Za to, čo urobil pre "dobro" Naomi, som ho mala chuť nakopať. Ale zrejme potreboval tvrdú príučku, aby si konečne uvedomil, čo všetko môže stratiť. Aj vedľajšie postavy boli sympatické - Knoxova babička, jeho brat, Naominini rodičia a najlepší kamarát, obyvatelia mestečka... Knockemout mal svoje čaro. Romantická linka bola skvelá, celý čas som sa musela len prihlúplo usmievať nad ich doberaním. Tiež sa mi veľmi páčilo, že sa vyvíjala pomaly a Knox s Naomi dostali dosť času na vzájomné spoznávanie a zbližovanie. Užívala som si najmä to, ako Naomi postupne búrala hradby okolo zanieteného starého mládenca a dostávala sa mu pod kožu. Je to celkom bichla, kniha má cez 500 strán, ale nenechajte sa tým odradiť. Autorka má príjemný štýl, takže vám strany budú rýchlo ubiehať pod prstami.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x