bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Právo na šťastie

Vydavateľ: Lina Elys (Paulína Veselá)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:255
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:52

Lepšia cena: 11,34 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,61 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 1,89 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Právo na šťastie

Ako slobodná matka sedemročnej plavovlasej víly nemám čas myslieť na vzťahy. Po nevydarenom manželstve a pár stroskotaných stretnutiach s mužmi, ktorí zistili, že moje dievčatko je iné, som myšlienku na milostný život úplne zavrhla. Až kým som nestretla jeho. Alexa Hegera, nového spolumajiteľa firmy, v ktorej roky pracujem.
Stačí len jeden jeho pohľad, krivý úsmev a moje vnútro sa napĺňa pocitom, ktorý som si zakázala cítiť. Ale čo ak je práve Alex mužom, s ktorým by som mohla byť šťastná? A mám vôbec právo na šťastie?

Detaily o knihe

Názov: Právo na šťastie

Objednávací kód NA659417

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Aj takýto je život (Alena Precechtelová, 7.10.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Právo na šťastie - túto skvelú knižku som čítala dosť dlho, lebo som musela predychávať rôzne situácie. Sandre sa narodila dcérka s Downovým syndrómom. Mama Sandra a jej dcérka Sára sa musia popasovať nielen s osudom, ale aj reakciou okolia . Viac Vám neprezradím. Odporúčam knihu prečítať nielen milovníčkam príbehov podľa skutočnosti, ale všetkým ľuďom . Možno ich knižka poučí , že aj inakosť patrí do života

Právo na šťastie (Kristína Rydlová, 11.1.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Autorka sa vo svojich predchádzajúcich príbehoch venovala závažným témam, preto som čakala, že v podobnom duchu sa ponesie aj jej novinka. Avšak, zostala som milo prekvapená, že tento príbeh bol viac odľahčenejší a veselší, hoci ani tu nechýbali nejaké vážnejšie témy (keďže hlavná hrdinka mala postihnutú dcéru ). Právo na šťastie som si užila a za seba môžem povedať, že sa mi páčil najviac zo všetkých autorkiných príbehov. Mladá mamička Sandra si toho v posledných rokoch zažila naozaj veľa. Život jej pod nohy hádzal jednu prekážku za druhou, no ona sa nevzdávala, čo na nej obdivujem. Každá rana od života ju ešte viac posilnila. Pre svoju dcérku by urobila prvé i posledné. Sára bola rozkošné dievčatko, ktoré som si hneď zamilovala. Vyžarovala okolo seba pozitívnu energiu a mnoho dospelých by sa od nej mohlo učiť, ako sa správať a užívať si život. Veľmi ma mrzeli hlúpe názory niektorých ľudí, no bohužiaľ, takto to funguje aj v reálnom živote. Obľúbila som si aj Sandrinho brata Gusta, mali medzi sebou pekný vzťah (pri ich vzájomnom doberaní som sa dobre bavila) a Sandra sa naňho mohla vždy spoľahnúť. Obom som držala palce, nech si konečne aj oni užijú nejaké šťastie a nájdu si niekoho, kto ich dokáže oceniť a ľúbiť takých, akí sú. Alex bol veľký sympaťák, nešlo si ho neobľúbiť. Priateľský, milý, dobrosrdečný, láskavý a inteligentný muž a spravodlivý šéf. So Sandrou to nemal jednoduché, no nevzdával sa, zniesol by jej aj modré z neba. Páčilo sa mi, ako si dokázal nájsť vzťah aj k Sáre. Romantická linka bola príjemná, jedna z tých, pri ktorých sa musíte usmievať ako slniečko na hnoji. Autorka dopriala vzťahu Sandry a Alexa dostatok času na spoznávanie a zblíženie, takže nemám čo vytknúť. Áno, záverečná dráma bola predvídateľná, ale nejak extra mi to nevadilo. Kniha má len niečo cez 200 strán, takže som ju v podstate prečítala na jeden záťah, čítala sa mi ľahko a rýchlo. Za seba vám knihu môžem rozhodne odporučiť.

Krásna kniha (Radka-frog.bizzard_world, 9.12.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Pozitíva: - V tom príbehu sa krásne nájde každá žena.Po túžbe po dieťati,po sklamaní že je na teste stále len jedna čiarka,po stroskotanom vzťahu,bolesti, sklamania ale aj šťastí a túžbe.Autorka veľmi dobre vysvetlia a vykreslila Downovom syndronom.V knihe nájdete veľa situácii kde matka bojuje za svoje dieťa ale aj má pocity ako sklamanie či únavy čo je tiež veľmi dôležité vyzobraziť. - Páčilo sa mi ako realisticky, úprimne a predovšetkým prirodzene bol poskladaný vzťah medzi Sandrou a Alexom. Hneď od začiatku bolo cítiť puto a vzájomna príťažlivosť.Na začiatku preskočila iskra a potom postupne zbĺkol oheň. - vedľajšie postavy boli veľmi sympatické a dodávali príbehu istú ľahkosť.Dej nebol nijako komplikovaný ale na tom vôbec nezáležalo pretože ste aj tak do príbehu ľahko zapadli. Negatívum: - Jediný problém ktorý mám všeobecne z knihami od autorky je ten že knihy sú moc krátke.Autorka vie neskutočne dobre a pútavo písať.Jej knihy sa čítajú jedna radosť napriek častokrát vážnejším témam takže nechápem prečo nemá o pár stránok naviac keďže si to nauzaj môže dovoliť myslím si že nám čitateľom by to len urobilo radosť. Moje hodnotenie je 4⭐/5.Táto kniha má krásnu myšlienku že každý má právo našťastie.Že každý napriek tomu čo sa mu v živote stalo má ešte na tejto božiej planéte stále existuje nádej a každý má naňu právo.Krásny, dôstojný a romantický príbeh o jednej žene o jej bojoch , trápeniach ale aj čírej nekonečnej radosti a lásky.O malom slniečku čo jej rožiarilo život a o láske čo jej rozhorelo srdce.

Pravo na stastie - rozhodne ano (Nikol, 8.12.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priznavam, povodna obalka sa mne osobne pacila viac. Autorkina tretia kniha je o akcteptacii a prijatia roznosti, v tom je nasa jedinecnost. Aktualna tema. Najradsej citam knihy zo zivota, a tato nou je. Nic nebolo na silu, nic vnucovave, mnohokrat mi citanie vycarilo usmev. Autorka pozvolne nacrtla rozne etapy zivota hlavnych postav, ziadne nudne natahovanie a ani preplneny dej. Charakter postav bol pestry, bolo z kazdeho trochu, tak akurat, carovny Alex, uzasny Gusto, dokonale krasna kolegyna. Prijemny pribeh, s mnohymi beznymi zivotnymi situaciami. Maly zadrhel, ako inak, za vsetkym hladaj zenu. Kniha sa citala lahko a rychlo, cakam na dalsiu. Mne uz pri prvej knihe sadol aurkin styl pisania, tebe?

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x