bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ešte (mi daj šancu)

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Séria:Texting (4.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:01

Lepšia cena: 11,34 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,61 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 1,89 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,49 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ešte (mi daj šancu)

Je arogantný. Je to kretén. Nenávidím ho… aspoň si to myslím.

Milujem ťa, povedal. Navždy, povedal. No ukázalo sa, že klamal. Keď sa kvôli nemu presťahujem na opačný koniec krajiny a on sa na mňa nakoniec vykašle, snažím sa ho zo všetkých síl vytesniť zo života. Je však náročné, keď vám zlomí srdce najslávnejší chalan v meste. Po katastrofálnom roku si potrebuje napraviť reputáciu a ja zase túžim po povýšení v práci. A tak uzatvoríme dohodu, ktorá bude prospešná pre nás oboch. Veď ide len o rande na niekoľkých charitatívnych akciách. Je to arogantný kretén. V žiadnom prípade nehrozí, že sa doňho znovu zamilujem. Kedysi som ho milovala. Teraz ho nenávidím... aspoň si to myslím.

Recenzie
Ak hľadáte neskutočne SEXY a vtipný romantický príbeh so srdcom, túto knihu si nemôžete nechať ujsť!
- Tia Louise, najpredávanejšia autorka podľa USA Today

Svieža, nesmierne vtipná, absolútne pohlcujúca a tak sexy romantická komédia, že sa pri nej budete musieť ovievať.
- Mary Dubé, HEA USA Today

Detaily o knihe

Názov: Ešte (mi daj šancu)

Originálny názov: Text Me Baby One More Time

Objednávací kód NA658905

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Už nie som ani sklamaná.... (Klára Kocúrová, 14.3.2023) Odpovedať

som sklamaný(á)
Od tejto časti som nič neočakávala, a tak som aspoň nemohla byť sklamaná. Zo všetkých časti je táto určite najslabšia a pevne verím, že táto už je naozaj posledná. Mám chorobnú potrebu dočítať rozčítané série, preto som chcela dočítať aj túto. Určite sa nedajte zastrašiť vekom, že 18+. Keď som bola mladšia čítala som oooveľa horšie, táto kniha by ma určite viac nadchla keby som tínedžerka. Chcem pochváliť vydavateľstvo, za to, že sa zlepšilo čo sa korektúry týka. Oproti 1.-3. časti tu bolo menej chýb, avšak stále ich bolo dosť, takže je na čom pracovať....

Este... (Nikol, 24.12.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Prve strany tejto knihy ohrozili moje IQ. Chvilami ma pribeh bavil, ale ani z daleka nie tak ako v predchadzajucich knihach. Dotahovanie medzi hlavnymi postavami mi sposobilo niekolko krat usmev. SMS komumikaciu som si uzivala od polovice. V tomto pribehu rozhodne vedie Shepard. Americke mesto (Denver) ma "par krat" donutila prevratit oci, ale jej bezprostrednost sa mi pacila. Ked bola v spolocnosti svojich priateliek, uff to bolo ako seansa bosoriek. Celkovo tato cast bola podla mna najslabsia.

Príbeh o druhej šanci (Kristína Rydlová, 24.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Séria Texting síce neprináša nejaké extra originálne zápletky či veľké zvraty, no dokáže ma vždy rozosmiať a zlepšiť náladu. Ešte mi daj šancu je ďalšia nenáročná, vtipná oddychovka, pri ktorej som na chvíľu vypla a zhltla ju v priebehu pár hodín. Všetky knihy sa mi čítali ľahko a rýchlo, a to nielen kvôli autorkinmu vtipnému štýlu, ale aj kvôli mnohým pasážam písaným formou textových správ (aj keď v tejto časti ich bolo o niečo menej ako v tých predchádzajúcich). Štvrtý diel série Texting je vlastne príbeh o druhej šanci pre bývalých kamarátov Denver a Sheparda. Spoznali sa pred 6 rokmi, a hoci sa nikdy nestretli, iba si písali, dokázali sa medzi nimi vytvoriť silné city. Keď sa konečne stretli tvárou v tvár... všetko sa pokazilo. Teraz na seba opäť narazili a Shepard je ochotný urobiť čokoľvek, aby odčinil svoje chyby a dokázal Denver, že si zaslúži druhú šancu. Obaja sa už mihli aj v predchádzajúcich častiach, keďže Shepard je brat Zacha (hlavného hrdinu prvej časti) a Denvert je zasa sestra Monty (hlavnej hrdinky tretej časti). Som rada, že sa v príbehu objavilo viacero známych tvárí a mohli sme sa dozvedieť, ako sa im darí. Shepard sa nám v jednotke nepredstavil zrovna v najlepšom svetle a mnohé čitateľky naňho mali ťažké srdce (pravdupovediac, ja tiež). Teraz sme ho však mali možnosť lepšie spoznať, dozvedieť sa o jeho pocitoch a... to, čo urobil bolo hlúpe, o tom žiadne pochyby, ale poučil sa a snažil sa, aby sa stal lepším človekom, takže si myslím, že si zaslúžil druhú šancu. Denver bola sympaťáčka, páčilo sa mi na nej, že mala podrezaný jazyk a zmysel pre humor. So Shepardom sa dobre dopĺňali, užívala som si to ich neustále doberanie a podpichovanie, často som mala na tvári hlúpy úsmev. Som rada, že sme tu mali aj zopár návratov do minulosti a mohli sme sledovať, ako sa postupne budoval ich vzťah. Samozrejme, nechýbal ani rozkošný domáci maznáčik, bez toho si už tieto knihy ani neviem predstaviť. Celý čas som čakala, kedy sa konečne dozvieme celú pravdu o tom, čo sa vlastne medzi nimi stalo, prečo sa rozhádali, a keď to prišlo... trochu som bola sklamaná, že ide o takú "prkotinu" (áno, rozumiem, že človek, ktorý niečo podobné zažije, to za hlúposť nepovažuje, ale stačilo by trochu komunikácie a všetko sa mohlo vyriešiť a oni dvaja by si tak neublížili), asi som čakala, že to bude viac zamotané). To je moja najväčšia výhrada v príbehu, ale inak som bola spokojná. Človek si občas potrebuje prečítať niečo nenáročné, pri čom si oddýchne, a to tieto knihy výborne spĺňajú.

E-kniha (Anna, 24.10.2022) Odpovedať

Dobrý deň..knihy boli skvelé avšak chcem sa informovať či nebude aj e- kniha 4.dielu

E-kniha (bux.sk, 26.10.2022) Odpovedať

Dobrý deň, keďže prvé tri časti boli dostupné aj vo forme e-knihy, predpokladáme, že výnimkou nebude ani štvrtá časť. Musíme však počkať, kým nám vydavateľstvo dodá podklady. Veríme, že to bude čoskoro.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x