bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Deti zatratenia

Vydavateľ: Vydavateľstvo Saga (Vydavateľstvo Saga, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:03

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Deti zatratenia

Daniel Dársky mal takmer všetko – úspešnú knihu, peniaze, slávu, nový byt a krásnu priateľku. Nič ale netrvá večne, čo mladý spisovateľ pochopí, keď sa mu začnú míňať peniaze. Z toho takmer všetkého mu ostane len drahý byt a spisovateľská kríza, ktorej sa môže zbaviť jediným spôsobom...

Súkromný detektív Martin Eggenberger má najradšej veci vo vlastných rukách, ale po spisovateľovom naliehaní nakoniec pristúpi na spoluprácu a obaja sa pustia do vyšetrovania zdanlivej samovraždy tehotného osemnásťročného dievčaťa. Tento prípad je pre Daniela ako stvorený. Nielenže má pred sebou zaujímavý námet na novú knihu, tiež sa pri riešení pochybného obesenia mladej Natálie pohybuje v jemu dobre známej blackmetalovej subkultúre. Počas vyšetrovania sa zoznamuje s členmi dvoch metalových kapiel, ktorí Natáliu poznali, a skoro všetci sa zhodnú na tom, že by samovraždu nikdy nespáchala... Skoro všetci. Danielova a detektívova verzia ohľadom premyslenej vraždy sa ukáže ako správna, keď sa neďaleko miesta činu nájde Natáliin denník a v ňom kresba chlapca. Navyše sa vrah natoľko bojí odhalenia, že začne robiť chyby.

Detaily o knihe

Názov: Deti zatratenia

Objednávací kód NA657160

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Deti zatratenia (Madamme.de.ludrigova, 26.4.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bola to samovražda alebo vražda?! V prvom rade sa chcem poďakovať autorovi, že som si mohla prečítať knihu a spoznať tak nového autora detektívok. A ja som si konečne prečítala aj iný žáner, ako zvyknem. Páči sa mi, že do deja dal slovenské mesto a o to viac sa mi páči, že nie len Pán Peter, ale aj iní píšete o našich mestách. Veľmi to v knihách oceňujem. Príjemný štýl písania, prirodzený dej a realistické dialógy. Ak knihu vezmete do rúk a začítate sa, nepustíte ju z ruky. Prečo? Lebo budete tiež vyšetrovať a hádať, čo sa stalo mladej Natálii. V príbehu sa stretávame s dvojicou Dárskeho a Eggenbergera. Dársky je spisovateľ, hľadá nový príbeh na svoju knihu. Nedarí sa mu, nemá inšpiráciu a je na úplnom dne. Prečo? Lebo peniaze ako prišli aj odišli. Je zúfalý, nedarí sa mu a má písaciu krízu. Tak zájde za súkromným detektívom Eggenbergom, ktorý mu v minulosti pomohol vyriešiť jeho prípad. Prišiel v tú správnu chvíľu, keď dektív dostal nový prípad od zúfalej a smútiacej matky, aby zistil, či policajti správne vyriešili prípad jej nebohej dcéry. Tak sa Dársky stal asistentom Eggebergovi a tu sa začína pátranie po dôkazoch, nekonečné vypočúvanie všetkých, čo Natáliu poznali. Postupne sa vynárajú na povrch tajomstvá a záhady okolo smrti Natálie. Miestami bolo čítanie temné, mrazivé, najmä keď som to čítala v noci. V knihe boli zaujímavé úvahy a myšlienky. Perfektne opísané scény. V príbehu nechýbal aj humor. Ruzuzlenie prípadu bolo veľmi zaujímavé a moje teórie boli nesprávne. Autor nám však neprezradí, či Dársky začal ďalej písať svoje dielo, keďže sa to na začiatku dosť spomínalo. Keď milujete detektívne knihy tak túto knihu vrelo odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x