bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nič ma nebolí

Vydavateľ: Enribook (Erika Jarkovská - Enribook)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:184
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:01

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nič ma nebolí

Ženská duša je krehká, ale zároveň silná. Má veľa vrstiev, ktoré cítia život o niečo intenzívnejšie. Keď máte silu žiť, prejdete všetkými úskaliami, nech je pre vás pripravené čokoľvek.
Nina, hlavná hrdinka príbehu, hovorí, že jej príbeh je „zmesou všetkého, čo k dobrému životu patrí. Ak je drsný, tak len preto, lebo ľudia v ňom sú drsní. A keď sa rozjasní, je to preto, lebo prišli do mojich dní ľudia s láskou v srdci. Musí v ňom byť aj plač, aby slzy vyplavili vnútorných démonov, ktorí na nás útočia deň čo deň. Každý z nás čelí totiž vlastným démonom. Už viem, že je dobré sa s nimi popasovať čo najskôr. Nikdy nebudeme takí silní, aby sme sa im postavili s otvorenou náručou, ale ani takí slabí, aby sme ten boj nedotiahli do víťazného konca.“
Podarí sa to Nine? Začítajte sa.

Detaily o knihe

Názov: Nič ma nebolí

Objednávací kód NA656729

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

príjemná (Renča, 9.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
" Pochopila som, že nežijem v dokonalom svete. Snažím sa ho iba tak vnímať.Veď každý okamih je dokonalý." Autor románu Chuť snov prichádza s ďalším príbehom s názvom Nič ma nebolí. Nina je vydatá mladá žena, ona aj jej muž majú dobrú prácu. Zdá sa, že nič nechýba. Ale prečo cíti vo svojom vnútri prázdnotu? Určite vám aspoň raz niekto povedal, že stačí niečo zmeniť, aby sa človek cítil šťastný. Ale je to také jednoduché? Bude narýchlo naplánovaná cesta útekom, alebo novým začiatkom? Útla kniha s krásnou obálkou skrýva v sebe viacero posolstiev. Páči sa mi aj jej praktický formát. Príbeh Niny môže / a nemusí /byť príbehom ktorejkoľvek ženy. Jej rozhodnutia, straty a omyly ju privedú k poznaniu, že človek by mal lásku venovať najprv sebe. " Po maminom lamentovaní , čo teraz so mnou bude, a jej odchode som si povedala, že je čas urobiť si vo svojom živote poriadok. Začala som vyhadzovať nepotrebné veci. Vyhodila som viac ako polovicu šatníka, staré sušené kytice, ktoré som nazbierala od svojho manžela za všetky tie roky, aj zamilované smsky môjho milenca. Vyhodila som všetky zbytočnosti, ktoré som skladovala doma aj v hlave." Raz každého z nás už nič nebude bolieť. Ale dovtedy by sme sa mali pokúsiť nájsť chuť žiť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x