bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dokonalá hra

Vydavateľ: BARONET (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:03

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,90 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,66 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dokonalá hra

Všechno to začalo sázkou.
Když můj malý syn zdědil po svém pradědečkovi polovinu starého hostince, rozhodla jsem se, že se oba přestěhujeme na místo, kde jsem vyrůstala.
Všimněte si, že jsem řekla polovinu hostince. Ta druhá teď patří Levimu Millerovi, slavnému zadákovi, který má ovšem úplně jiné představy, co bychom měli s nemovitostí udělat.
Nebudu se zmiňovat o tom, že jsem ho při našem prvním setkání nešťastnou náhodou zranila, takže mu v nemocnici museli ránu sešít osmi stehy. Dalo by se říct, že jsme vykročili špatnou nohou. Když jsme se oba do hostince nastěhovali, abychom vymysleli, co dál, pořád jsme se jen hádali. On chtěl zchátralý dům, který, pravda, potřeboval velkou rekonstrukci, vyklidit a prodat. Já chtěla hostinci Palm Inn vrátit jeho původní krásu a znovu ho otevřít jako penzion.
Nemohli jsme se na ničem dohodnout. Tak mi Levi předložil návrh: pokud se mi podaří do konce léta, než bude muset odjet na soustředění, podnik dát dohromady a pronajmout turistům, ustoupí a nechá mě penzion provozovat. Vsadili jsme se, ale byl si jistý, že nemůžu vyhrát.
Jenže týdny strávené pod jednou střechou nám přinesly víc, než jsme si vůbec dokázali představit. S Levim jsme se sblížili, a než jsem se nadála, moje noční fantazie o statném Adonisovi se staly skutečností. Nemluvě o tom, že to s mým synem skvěle uměl. Přerůstalo nám to přes hlavu… nejenže byl tím posledním mužem na světě, do kterého bych se kvůli naší dohodě chtěla zamilovat, ale Levi byl navíc starší bratr mého bývalého manžela. A hostinec se najednou stal tím nejmenším problémem.

Detaily o knihe

Názov: Dokonalá hra

Originálny názov: Well Played

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dokonala hra (Michaela, 25.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Pohodove čítanie, ktore určite neurazí. Krasny príbeh Presley, ktora to nemala ľahke. Uz viackrát som písala, ze autorky patria medzi moje obľúbené, ja si pri ich príbehoch vždy oddýchnem a vypnem.

Overená dvojica (Kristína Rydlová, 2.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Dokonalá hra je taký typický príbeh, na aký sme u tejto dvojice zvyknutí. Neprišli do žiadnou extra originálnou zápletkou alebo niečím, čím by ma prekvapili, ale čítanie som si užila. Pri týchto autorkách idem vždy na istotu, že dostanem príjemný romantický príbeh, ktorý sa ľahko a rýchlo číta, čo sa mi potvrdilo aj teraz.  Presley bola dobrosrdečná slobodná mamička, ktorá sa snažila pre svojho syna zabezpečiť čo najlepší život. Tvrdo pracovala, aby vrátila starému penziónu jeho zašlú slávu. V láske nemala veľa šťastia, jej bývalý ju sklamal a od vtedy sa jej nepodarilo nájsť si nového priateľa. Čo sa týka jej bývalého...ten mi poriadne liezol na nervy. Áno, rozumiem tomu, aká bola celá situácia citlivá, ale viackrát Presley podviedol, na syna kašľal, neplatil alimenty, správal sa ako somár, bol príčinou, prečo ich vzťah nevydržal...tak z akého dôvodu by naňho mali brať toľko ohľadov? Tiež sa mi nepáčilo, ako tlačil na pílu, Presley mu viackrát povedala, že sa k nemu nechce vrátiť, ale on ju vôbec nepočúval. Ešte aj ich synovi dával zbytočné nádeje... Levi sa nepredstavil zrovna v najlepšom svetle a priznávam sa, že zo začiatku mi celkom liezol na nervy. Vedel však len skreslenú "pravdu", ktorú mu do hlavy natlačil jeho brat, takže sa ani nečudujem, prečo sa správal tak, ako sa správal...a neskôr svoje prvotné správanie dostatočne vynahradil. Romantická linka bola komplikovaná (aj keď ako som už spomínala vyššie, mám na to svoj názor) a dosť emotívna, Presley a Levi museli o svoju lásku naozaj silno bojovať. 

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x