bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Skandální titulky

Vydavateľ: BARONET (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:03

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,90 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 15,64 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Skandální titulky

Célian Laurent.
Manhattanský princ.
Proslulý playboy.
Dědic mediálního impéria.
… A můj nový šéf.
Mohla jsem na něj udělat dojem, nebýt těch nezapomenutelných chvil, když jsme se spolu minulý měsíc vyspali.
Odešla jsem s něčím víc, než jenom oblažena orgasmy a příjemnou vzpomínkou – konkrétně s jeho peněženkou.
Teď na mě zíral, jako kdybych byla špína pod jeho italskými mokasíny, a já si to mám nechat líbit.
Jenže vtip je v tom, že Judith „Jude“ Humphryová nemá co ztratit.
Holka z Brooklynu.
Nechvalně proslulá svou svérázností.
Dědička hromady lékařských účtů a roztrhané pohovky.
Když se na mě z opačné strany pokoje dívá, vidím v jeho očích záblesk a to z nás dělá protivníky.
On to ví.
Stejně tak i já.
Každý den v redakci je bitvou.
A každá noc v jeho posteli válka.
Ale v sázce je moje srdce a já se bojím, že zvednu bílou vlajku.

Detaily o knihe

Názov: Skandální titulky

Originálny názov: Dirty Headlines

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skandalni titulky (Michaela, 25.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Svieže, iskrivé, sexi a vtipne čítanie.

Skutočne skvelá romantika (Martina Domaničová, 19.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Stále som presvedčená, že romance z prostredia kancelárie je proste TOP téma a ja ju naozaj obľubujem. Vzťah šéf-podriadená a k tomu enemies-to-lovers je zárukou dobrého príbehu a k tomu meno na obálke sľubuje naozaj kvalitné čítanie. . Keď k tomu pripočítame úžasné charaktery postáv, ktoré sa za celú dobu príbehu nezmenia, máte jednoducho vymaľované a musíte si to prečítať. Jude, ktorá si neoblomne stojí za svojím, bojuje za každú cenu a stará sa o chorého otca, no neznámemu po noci plnej vášne ukradne peňaženku. Célian, tvrdý, nekompromisný šéf, ktorému nerobí problém poslať do horúcich pekiel vlastného otca. Ruku si denno-denne podáva so sarkazmom, ktorý mu nie je cudzí a popritom bojuje s minulosťou. . Ale nečakajte iba prechádzku ružovou záhradou. Toto presne sa mi na knihách od Shen páči. Že nám dá temnotu, že nám dá lásku, priateľstvo, ale aj zradu, nenávisť, nepochopenie. Príbeh je plný zvratov, napätia, vzrušenia a postupného odhaľovania. Skandální titulky práve preto radím medzi skvelé tituly, ktoré stojí za to si prečítať.

4,5* (Slávka, 17.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto autorka patrí medzi moje obľubené. Je to tým, že jej štýl písania mi veľmi sedí a každá kniha od nej sa mi páčila. Túto knihu by som obsahovo prirovnala k jej knihe Ďabel nosí černou alebo Ukradený polibek. Prídu mi trošku iné ako séria Hriešnici, ktorá je topka. Tak ako som očakávala kniha sa čítala skvelé a rýchlo. Postavy samozrejme boli zaujímavé. Jude bola skvelá, milá a silná žena. Bola zaujímavá a svojska. Veľa krát ma pobavila. Célian je klasický sexy, bohatý a nepríjemný chlap. Obľubila som si aj jeho hoci niekedy som mala chuť mu dať po hlave. Autorka dokazala vo mne vyvolať pocity ake prežívali aj hlavne postavy. Občas som bola veselá a občas som mala slzy v očiach. Knihu odporúčam ako aj všetky knihy od tejto autorky. Plné hodnotenie nedávam len preto, lebo viem, že autorka dokáže napísať aj niečo ešte lepšie z môjho pohľadu (séria Hriešnici a Hriešnici: Nová generácia).

Office romance (Kristína Rydlová, 16.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Skandální titulky je „office romance“, šéf a jeho zamestnankyňa, čo je síce bežná téma v romantických príbehoch, ale nejak mi to nevadilo, príbeh som si celkom užila (aj keď v ňom bolo trochu cítiť, že je to jeden z tých starších autorkiných príbehov, najmä v tom, že v ňom neboli toľko „vybičované“ emócie, ako som na to bola zvyknutá pri jej iných knihách). Jude to v živote nemala vôbec jednoduché, mama jej zomrela pred niekoľkými rokmi, teraz diagnostikovali jej otcovi rakovinu a oni nemajú dosť peňazí na liečbu, v podstate žijú z ruky do úst a Jude sa snaží robiť všetko pre to, aby ich uživila. Napriek tomu všetkému z nej však sršala pozitívna energia, bola veľmi láskavá a dobrosrdečná, zaujímala sa o život svojich blízkych a kolegov, snažila sa im pomôcť. Tiež mala celkom podrezaný jazyk a nedovolila, aby jej ktokoľvek skákal po hlave. Célian bol komplikovaná postava. Hoci sa topil v peniazoch, neprinieslo mu to šťastie. Nevyrastal v zdravom prostredí, neustále bol svedkom rodičovských hádok a nevier, rodičia sa oňho ani o jeho sestru veľmi nestarali, otec ho vždy len kritizoval, takže radšej svoje city uzamkol hlboko vo svojom vnútri a nasadil si masku chladného muža, ktorý ide aj cez mŕtvoly. Nehovorím, že by som ho niekedy najradšej neprefackala, bol to pekný hajzlík, ale bolo jasné, že sa v ňom skrýva oveľa viac, ako dáva najavo. Obaja síce na prvý pohľad vyzerajú ako protiklady, ale o to lepšie sa dopĺňali. Célian potreboval presne niekoho takého ako Jude, kto by mu otvoril oči a ukázal mu, že pomsta človeku nikdy neprinesie nič dobré a že život môže byť krásny aj bez veľkej moci a peňazí. Páčilo sa mi, ako postupne búrala hradby, ktoré si okolo seba vystaval a dostávala navonok jeho pravú tvár. Obľúbila som si aj kolegov Jude, najmä to ich neustále spoločné doberanie. Jej otec bol tiež sympaťák, s dcérou mali naozaj blízky vzťah. Naopak, Célianov otec, jeho bývalá a tiež bývalý Jude ma nehorázne štvali. Vždy, keď sa v príbehu ukázali, som mala chuť chodiť knihu niekam poriadne ďaleko. Nemôžem povedať, že Skandální titulky by boli mojou najobľúbenejšou knihou od autorky, ani som si z nej úplne nesadla na zadok, ale bola to príjemná romantická oddychovka, ktorá určite stojí za prečítanie.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x