bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hra na milovanie

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Séria:Hra na milovanie (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:328
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hra na milovanie

Katarína Gillerová je jedna z najobľúbenejších slovenských spisovateliek. Doteraz napísala dvadsať kníh. Výnimočné miesto v jej tvorbe patrí románu Hra na milovanie, mysterióznemu trileru o láske, zrade a pomste, ktorý vám prinášame v novom vydaní.

Je hra na milovanie neverou? Je možné túžiť po dotykoch jednej ženy a myslieť pritom na inú? Tieto otázky si kladie Oliver, jeden zo skupiny piatich mladých ľudí, čo sa vyberú do amerických Apalačských vrchov, aby tam strávili pár týždňov v spustnutom panskom sídle. Tam sa naplno rozvinie tichý súboj medzi Oliverom a jeho kamarátom Edwardom o pozornosť krásnej Caroline. Medzitým sa však začnú diať čudné veci, ktoré všetkých vystrašia, a keď sa po slede nevysvetliteľných udalostí rozhodnú predčasne odísť, osud sa s nimi zahrá zvláštnu hru... Po takmer dvadsiatich rokoch sa minulosť z ničoho nič vynorí a ovplyvní život každého z nich. Bude zrada pomstená a láska opätovaná? Kto si svoje šťastie udrží a kto ho navždy stratí?

Detaily o knihe

Názov: Hra na milovanie

Objednávací kód NA651488

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Hra na milovanie - Katarins Gillerova (Anna Michaleová, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj ked trochu ine ako ostatne od tejto sutorky, ale ozaj zsujimave. Trochu misteriozne, napinave. A nakoniec sa to vyklulo celkom inak, ako som pocas citania predpoklafsla.

Milujem knihy slovenských autorov (Kristína, 1.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Moje prvé stretnutie s autorkou, úprimne, nedopadlo na výbornú. Táto kniha vo mne zanechala rôznorodé dojmy… Netreba to chápať zle, autorka písať naozaj vie, dokonca by sa vyrovnala viacerým zahraničným spisovateľkám (v diele používa aj zahraničné mená), ale niečo mi v knihe neidentifikovateľne chýbalo. Samotný nápad piatich kamarátov, ktorý strávia istý čas na odľahlom mieste, v dome manželského páru ma zaujal. Očakávané tajomné prostredie s jemným nádychom strachu, sa naplnilo. Dokonca od začiatku cítiť lásku a to hneď od viacerých mužov k jednej žene! Vo mne vyvolala táto situácia neskutočnú zvedavosť. O niečo neskôr sa dej orientuje v prostredí lesa, z čoho som bola unesená. Nevedela som si predstaviť ako autorka zo zápletky vyjde. Bolo to chaotické, zdanlivo mystické, nepochopiteľné… Aj vysvetlenie sa mi páčilo a vďaka tomu som pochopila, prečo sa kniha dočkala už svojho tretieho vydania! Čo mi ale prekážalo, bola jedna opakujúca sa kapitola (až na nejaké vsunuté výnimky). Nachádzajú sa tu aj tzv. hluché miesta, ktoré podľa mňa bolo potrebné vyplniť…

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x