bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Cena za bozk

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Séria:Zakázaní muži (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:01

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 4,53 € (zľava 33%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Cena za bozk

Je možné odolať zakázanému? A čo ak je tým zakázaným najpríťažlivejší muž, akého ste kedy stretli?

Nech si hovorí, kto chce, čo chce, som kráľovná nemožných vzťahov! Jasným dôkazom je to, že ma môj bývalý chcel zabiť a pritom ma len zjazvil na krku a potom som sa musela presťahovať na druhý koniec krajiny a zmeniť si meno. Keď mi do života vpadne Mason Lowe, láska je u mňa na poslednom mieste. Ale tá chémia medzi nami, tá je neskutočná! Popiera všetku logiku! Keď som v jeho prítomnosti, cítim sa taká živá, ako nikdy predtým. Mohol by byť mojou spriaznenou dušou... Má to však jeden malý háčik. Je gigolo. Páni, ja si teda viem vybrať!

Detaily o knihe

Názov: Cena za bozk

Originálny názov: Price of a Kiss

Objednávací kód NA650233

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Velka pohodicka (Nikol, 18.5.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nezvyknem ale podlahla som odporucaniam, a slova @mylittlebookstory ma "donutili" viac neotalat a knihu kupit. Pribehu som podlahla okamzite a hltala kazde slovo, stranu, kapitolu. Nebola som schopna knihu odlozit a ist spat. Este toto, este tuto kapitolu a teraz nemozem prestat. Putavy pribeh bez zbytocnych opisov, zaujimave postavy. Dievca na uteku, strach o zivot. Nespravne pouzite postavenie. Zneuzitie situacie, bezmocnost, bezvychodiskovost. Presne tak aj chlap moze byt zneuzivany. Autorka romantickej serie pouzila jeden priklad z mnohych, ako to moze dopadnut ked deti/adolescenti prebaraju ulohu rodicov. Cokolvek co v prvom momente posobi tak neskodne az zabavne, moze mat v konecnom dosledku siahodlhe nasledky. Dokonaly pribeh lasky, bezne komplikacie, buuum DMO, nasilie, zneuzivanie, ono to vsetko je aj okolo nas. Takze mila Pandora, kedy luskame pokracovanie?

taký pekný priemer :) (Klaudia Čechová, 7.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Musím povedať že už dlho ma neodpálil epilóg ako pri tejto knihe. Až som si musela prečítať anotáciu či čítam správnu knihu. Kniha sa pomaly a pomaly rozbiehala, ale chémia medzi hlavnými postavami bola neskutočná! Páčilo sa mi že do príbehu bola zakomponovaná aj slečna, ktorá je iná ako jej rovesníčky - treba ukázať svetu, že aj oni sú len ľudia s citmi a možno ešte intenzívnejšie vnímajú čo sa deje okolo. Reese ach ty. Niekedy som mala pocit že čítam myšlienkové pochody 13-ročnej baby a nie študentky výšky a tým si mi išla poriadne na nervy. Mason, stále som chcela veriť že to sú len reči ale nie. Bol to fakt. Holý fakt. Naozajstný Gigolo. K Eve len jednou vetou - karma je zdarma :) Príbeh hodnotím ako ľahkú, young adult jednohubečku. Je to kniha ktorá má od reality hodne ďaleko, nenadchne ani neurazí. Mne po skúškovom padla vhod, takže, kto chce vypnúť a oddýchnuť - nech sa páči :) P.S. to navnadenie na druhú knihu je skvelý nápad!

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x