bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bridgerton 8: Na ceste k sobášu

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Séria:Bridgertonovci (8.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 12,56 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,86 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bridgerton 8: Na ceste k sobášu

Gregory Bridgerton, na rozdiel od väčšiny svojich známych, verí v pravú lásku. Je presvedčený, že keď natrafí na ženu svojich snov, bude vedieť, že je to tá pravá. A určite na ňu natrafí. Až na to, že... Bola zamilovaná do iného. Najlepšia priateľka úchvatnej slečny Hermiony Watsonovej, vždy vecná lady Lucinda Abernathyová, sa ponúkne, že ju Gregorymu pomôže získať. Lucy sa však zamiluje. Do Gregoryho!

Až na to, že... Lucy je zasnúbená. A jej strýko nechce, aby zo zasnúbenia vycúvala, ani keď sa Gregory spamätá a uvedomí si, že práve Lucy, so svojím dôvtipom a slnečným úsmevom, mu rozbúchala srdce. A tak musí Gregory riskovať všetko, aby v momente, keď nadíde čas pobozkať nevestu, bol pri oltári ten, čo ju pobozká...

Detaily o knihe

Názov: Bridgerton 8: Na ceste k sobášu

Originálny názov: On the Way to the Wedding

Objednávací kód NA650228

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Bridgerton 8 (Kristína Rydlová, 24.6.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Nemôžem uveriť, že už tu je posledný diel série Bridgerton (áno, viem, že ešte je deviaty diel s epilógmi a rôzne prequely, ale hlavná časť o Bridgertonovcoch je na konci). V posledných mesiacoch som si túto sériu dosť obľúbila a za postavami mi bude smutno. Na ceste k sobášu je jedna z najdlhších častí celej série. Príbeh sa mi páčil, opäť je napísaný príjemným, vtipným štýlom. Po dočítaní celej série už môžem s určitosťou povedať, že úplne najviac sa mi páčil príbeh Penelope a Colina. Zápletka tohto príbehu bola naozaj komplikovaná. Niekedy sa však stáva, že človeku chvíľu trvá kým zistí, čo naozaj chce. Mne sa páčilo, že nešlo o lásku na prvý pohľad a nebolo hneď jasné, ako sa všetko skončí. Autorka dala postavám dostatok času, aby sa lepšie spoznali, zblížili a zároveň im do cesty postavila množstvo prekážok, ktoré ich vzťah ešte viac posilnili. Gregory je celkom romantik, verí v pravú lásku a je presvedčený, že keď ju nájde, bude to hneď vedieť. Lucy, naopak, v silu lásky veľmi neverí. Jej manželstvo je už niekoľko rokov dohodnuté a hoci je jej budúci manžel celkom sympatický a bude s ním mať kľudný život vie, že vášeň, príťažlivosť a iskrenie, ktoré jej spomínala jej najlepšia kamarátka, nikdy nezažije. Láska však človeka zasiahne aj vtedy, keď to najmenej čaká... Zbožňujem vzťah Gregoryho a Hyacinth. V jednom kuse musia do seba rýpať, doberať si jeden druhého, no zároveň sa majú veľmi radi. Hyacinth pomáhala Gregorymu s jeho ľúbostným životom a keď sa ocitol v ťažkej situácii, bila sa zaňho ako levica. Celkovo zbožňujem vzťahy, ktoré panujú v celej rodine. Je to jedna z vecí, ktorá sa mi na tejto sérii najviac páčila.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x