bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Jedna dobrá vec

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:350
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:03

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Jedna dobrá vec

Život je ako horská dráha. Už keď ste na vrchole môže vás nepríjemne prekvapiť strmý pád.

Liv Brooksová po rozvode impulzívne vymení svoj londýnsky mestský život za hornatý Yorkshire. Chce začať odznova. No to nie je vždy jednoduché. Z miestneho útulku sa rozhodne adoptovať psíka Harryho, aby jej nebolo tak smutno. Každý deň sa spolu prechádzajú po okolí, aby Liv lepšie spoznala svoj nový domov, a postupne zisťuje, že nie je jediná, ktorej by prospel nový štart. Spoznáva staršieho osamelého pána Valentína, mladého bojazlivého chlapca Stenleyho a Mayu, tínedžerku, ktorá je nahnevaná na celý svet. A veci sa pomaly začínajú meniť.

Jedna dobrá vec je srdcervúci román o priateľstve a hľadaní vlastného šťastia v živote. Ak sa všetko vo vašom živote rozpadá, potrebujete len jednu dobrú vec, ktorá vám pomôže ho dať znovu dokopy.

Detaily o knihe

Názov: Jedna dobrá vec

Objednávací kód NA650214

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Prekvapila ma (Viktória Vojteková, 20.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Olivia Brooksová práve ukončila dlhodobé manželstvo a následne po tom sa impulzívne rozhodne skončiť aj so svojou prácou a odísť z mesta na vidiek. Túži po tom začať odznova, ale nie je to také ľahké ako sa zdá. Po adoptovaní psíka Harryho sa jej život začína zlepšovať. NA svojej ceste uzdravenia stretáva mnoho ľudí. Medzi nimi napríklad starého pána Valentinea, ktorý sa zdá zo začiatku ako starý mrzút, ale nie všetko je také ako sa na prvý pohľad zdá. Jej cesta sa pretne aj s tínedžerkou Mayou, ktorá túži po záchrane planéty. A nesmie chýbať ani malý chlapec Stanley, ktorému učaruje najmä Harry. Príbeh nám predáva jednu dôležitú vec: Keď sa nám život rozpadne, všetko, čo potrebujeme, je jedna dobrá vec. Jedna dobrá vec spôsobí, že sa vo vašom živote začnú objavovať ďalšie dobré veci. A vo väčšine prípadov dokážu zmeniť celý váš život. Tak ako sa to stalo Olivii, Valentineovi, Maye, Stanleymu a mnoho iným. Olivia bola silná postava, ktorá mi neuveriteľne prirástla k srdcu. Bola ohľaduplná, priateľská, spoľahlivá a jej priateľstvo so starým pánom Valentinom bola proste najviac! Trošku ma mrzí, že tam nedostal viac priestoru Stanley alebo Maya. Ale v podstate mi to až tak neprekážalo či nebilo do očí. Od príbehu som dostala presne taký pocit ako sľubovala obálka či názov knihy

Silný príbeh (Marta Kučerová, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knižku som sa veľmi tešila, keďže rada čítam diela od Alexandry Potter. Objednala som si ju ako darček k meninám a ešte za horúca som ju doslova zhltla. Veľmi silný príbeh. Hlavnú hrdinku obdivujem za jej odvahu a trpezlivosť. Priateľstvo je v našich životoch naozaj veľmi dôležité.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x