bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Milenka - Rodení hriešnici 4

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Edícia:Cez kľúčovú dierku
Séria:Rodení hriešnici (4.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:424
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:01

Lepšia cena: 13,02 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,33 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,50 €
Ušetríte: 2,17 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,89 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Milenka - Rodení hriešnici 4

Existuje trest, no poznáme aj odplatu.
Nora Sutherlinová je spútaná a väznia ju dvaja muži. Za iných okolností by sa jej niečo také nesmierne páčilo, lenže teraz sa jej väznitelia nechcú hrať. A nemajú zľutovanie. Ako sa odhaľuje realita jej hroziaceho nebezpečenstva, z Nory sa stáva Šeherezáda, ktorá si každú hodinu svojho života musí vykúpiť rozprávaním zmyselných príbehov, v ktorých hlavné úlohy hrajú Soren, Kingsley a Wesley, a kde ju každý z nich svojím vlastným spôsobom zvádza, skúša a trýzni. Nora si uvedomuje, že toto je jej život: ani zďaleka nič také jednoduché a bežné ako obyčajný milostný trojuholník. Je to uzol na hodvábnom povraze, chaotická zmes túžob tela, srdca a mysle. A každú chvíľu sa môže rozmotať.
Lenže v Norinom svete nie je nikto celkom bezmocný – plejáda jej priateľov, ochrancov a milencov je pripravená urobiť všetko pre jej záchranu, aj keď sa zdá, že jedinou istotou je obeta a žiaľ...
O autorke
Tiffany Reiszová Tiffany Reiszová, jedna z najpopulárnejších amerických spisovateliek, sa svojou sériou Rodení hriešnici okamžite zaradila medzi autorov najpredávanejších kníh. Jej dielo získalo množstvo ocenení, medzi ktorými nechýba ani cena RITA® udeľovaná v USA za najlepší erotický román roka. Autorka sa narodila v mestečku Owensboro v štáte Kentucky. Vyštudovala angličtinu na Centre College. S písaním začala počas štúdia na teologickom seminári Asbury vo Wimore. Školu však nedokončila, aby sa mohla naplno venovať písaniu. Z jej prvého románu Siréna sa predalo viac ako pol milióna výtlačkov po celom svete. Tiffany žije v Lexingtone v štáte Kentucky s manželom spisovateľom Andrewom Shafferom a ich dvoma mačkami. Mačky zatiaľ nepíšu.

Edícia Cez klúčovú dierku
Knižná edícia Cez kľúčovú dierku vyberá pre vás najvzrušujúcejšie príbehy kvalitnej erotickej literatúry.

Detaily o knihe

Názov: Milenka - Rodení hriešnici 4

Objednávací kód NA648526

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Horúca séria (Veronika, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšia časť horúcej série Rodení hriešnici vyšla už podstatne dávnejšie, ale ja s recenziou prichádzam až teraz, po tom ako jej masový tlak zvalcoval instagram. Nechala som si ju na jesenné, chladnejšie dni, teda, ak sa potrebujete zahriať, smelo do toho. Ja, ako jeden z tých čitateľov, ktorý neholduje romantike a erotickým knihám vrátane, som tejto edícii úplne podľahla. Ak si tiež myslíte, že to nue je nič pre vás, nesúďte priskoro. Skúste nakuknúť a autorka vás doslova vcucne do tajomného sveta, plného tajomstiev, erotiky a zvrhlých praktík. Popri tejto hlavnej línie, autorka vytvorila neuveriteľne spracované postavy, so silnými príbehmi a poprepletanými tajomstvami, čím vás budú nútiť zaobstarať si všetky diely. Opäť pribudnú nové postavy, ale Soren je jednoducho moja topka od prvej knihy. Žeriem ho a je to pre mňa najprepracovanejšia postava v celom tomto autorkinom svete a pre mňa aj postava kľúčová. Noru postavil v mojich očiach do úzadia. Baví ma, že kapitoly sa prelínajú z rôznych pohľadov postáv, čím sa mi pred očami prelínali rôzne prostredia a dej a kniha nepôsobila jednoliato. Bola napínavá a držala ma ako na špagátiku a ja som veľmi rada, že touto knihou sa tento svet nekončí a ja si budem môcť ešte odskočiť s hlavou plnou hriešnych myšlienok.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x