bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hra na lásku a nenávisť, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:52

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hra na lásku a nenávisť, 2. vydanie

Ktorému z nich prasknú nervy ako prvému?

Lucy Huttonová a Joshua Templeman sa navzájom nenávidia. Nedá sa povedať, že sa iba nemajú radi. Ani že sa neochotne tolerujú. Nie, oni sa fakt neznášajú. Obaja pracujú ako asistenti riaditeľov vydavateľstva, dennodenne sedia oproti sebe v kancelárii a svoju nenávisť si ventilujú prostredníctvom rituálnych pasívno agresívnych hier. Lucy nechápe Joshuov odmeraný, upätý a úzkostlivý prístup k práci. Joshua zasa krúti hlavou nad Lucinými farebnými vintage šatami, svojráznym vystupovaním a prehnaným optimizmom.
Vo firme sa črtá možnosť povýšenia a neutíchajúci boj dvoch najvážnejších uchádzačov o miesto prevádzkového riaditeľa vrcholí. No hoci sa napätie povážlivo stupňuje, Lucy zisťuje, že možno to, čo cíti k Joshuovi, nie je nenávisť. A možno uňho je to takisto. A možno iba rozohrali ďalšiu, oveľa nebezpečnejšiu hru!

Preložila Diana Ghaniová.

Detaily o knihe

Názov: Hra na lásku a nenávisť, 2. vydanie

Originálny názov: The Hating Game

Objednávací kód NA205744

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Lucy a Joshuu budete milovať :) (Zdenka, 12.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Lucy a Joshua. Ich postavy by som milovala aj samé o sebe, aj keby sa medzi nimi neodohrával žiaden ľúbostný príbeh. Ale odohrával! A aký! Lucy bola svojská, odvážna a zábavná, a Joshua bol jej pravým opakom - pôsobil veľmi vážne, niekedy až chladno, no za maskou sa skrýval dobrý človek. Samozrejme, jeho chladné vystupovanie malo svoj dôvod, ktorý je v knihe viac krát naznačovaný a nakoniec odhalený. V každej kapitole sa črtalo čo-to vtipné, keďže ich vzájomné doberanie sa a neznášanie ma vedelo rozosmiať, ale aj vzbudiť to správne napätie. Milujem tieto typy príbehov, kedy sa hlavné postavy na oko neznášajú, ale zároveň ich to k sebe priťahuje. Páčil sa mi aj autorkin štýl písania, kniha sa veľmi ľahko čítala, ale zároveň by som nepovedala, že patrí medzi oddychovky, pretože po celý čas čítania som v napätí čakala, čo sa medzi Lucy a Joshuom odohrá ďalej. Hoc sa námet môže zdať ako klišé, počas čítania taký pocit rozhodne nebudete mať. Kniha bola aj sfilmovaná a bola som milo prekvapená, keď sa 90% scén držalo podľa knihy, aj keď čítaním som sa vedela do príbehu vžiť lepšie. Takže ako zvyčajne, kniha vyhráva. Autorka vás vie skvele vtiahnuť do deja. Ak sa rozhodnete pre túto knihu, som si istá, že ju neoľutujete a určite si Lucy a Joshuu zamilujete rovnako ako ja.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Keď budem tvoj šéf, dám ti poriadne zabrať,“ precedí Joshua drsným zachrípnutým hlasom.
Ledva s ním vládzem držať krok, ale nevzdávam sa. Trocha čaju vyšplechne na koberec. „Keď budem tvoja šéfka, budeš ma na slovo poslúchať so širokým úsmevom na tvári.“ Zdvorilo kývnem na pozdrav Marnie a Alanovi, ktorých práve míňame. Zahneme za roh ako dostihové kone.
„Keď budem tvoj šéf, za viac ako tri chyby vo finančných výpočtoch dostaneš oficiálne napomenutie.“
„Keď budem tvoja šéfka, odsúdia ma za vraždu,“ zamrmlem si popod nos, ale aj tak ma počuje.
„Keď budem tvoj šéf, zavediem firemný predpis týkajúci sa pravidiel obliekania. Tým tvojim čudným retro kostýmom konečne odzvoní. Už som si v katalógu zakrúžkoval, čo sa bude nosiť. Voľné sivé šaty.“ Odmlčí sa, aby dodal slovám dôraz. „Z polyesteru. Sú po kolená, takže tebe budú siahať po členky.“
Som hrozne citlivá na svoju výšku a z duše neznášam umelé vlákna. Otvorím ústa a zavrčím ako nejaké milé zvieratko. Pridám do kroku a bokom štuchnem do sklených dverí do našej kancelárie.
„Potom po mne konečne prestaneš túžiť?“ odseknem. Prevráti oči a zhlboka si vzdychne.
„Dostala si ma, Piškótka.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x