bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Posledný let

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 03:00

Lepšia cena: 15,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 15,39 € (vrátane DPH)
Bežná cena:17,90 €
Ušetríte: 2,51 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Posledný let

„Hrdinkin posledný pracovný let sa nečakane zmení na uviaznutie v tropickom raji s jej najväčším nepriateľom a prevráti jej život naruby.
Je to svieži a duchaplný debutový román o živote a láske desaťtisíc metrov nad zemou.“

Detaily o knihe

Názov: Posledný let

Objednávací kód NA647899

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Šťavnaté čítanie (Veronika, 13.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Šťavnaté letné čítanie od @fortunalibri_vydavatelstvo je tu. Kto ešte po tejto knihe nesiahol, tak to musí byť povinná dovolenková voľba. Krásne prostredie exotického Belize, letuška a pilot, to už samo o sebe znie ako dokonalý letný flirt alebo až láska? Autorkama hneď od prvej strany vtiahla do deja, v ktorom som si mohla pocestovať a nakuknúť do práce letušiek. Pre mňa bolo milým prekvapením, že aj samotná autorka bola letuškou, preto som dej "žrala" o to viac, že to nebol len čírou fikciou. Hlavné postavy boli skvelé, šmrncovné, sympatie medzi nimi len tak lietali. Zápletka a námet sa mi páčil rovnako, len ma mrzí, že kniha ubehla tak rýchlo a prijala by som aj viac strán. Dokonalé letné čítanie, nepovrchné, plné krásnych opisov, lásky a životných zmien.

Letná topka (Tina, 6.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úplne najlepšia letná ofdychovka, akú som čítala. Ne to presne to pravé na leňošenie v teple, alebo na pripomenutie krásnych chvíľ počas sychravých dní.

Na leto ako stvorená (Sabína Peterova, 1.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Zo začiatku (cca 100 strán) mi trvalo síce, kým som sa začítala. Štvalo ma správanie sa hlavnej hrdinky. Nechápala som (možno mi to len ušlo a je to tam na začiatku) prečo sa tak správa ku kolegovi. Neskôr, ale sa všetko vyriešilo. Ava Greenová sa po rokoch práce letušky rozhodne, že sa z nej stane žienka domáca. Čaká ju muž a bezpečné zázemie. Čaká ju ešte posledný let, ktorý musí absolvovať s nevydržateľným kolegom, bývalým pilotom, ktorý momentálne pracuje ako steward - Jack Stone. Od začiatku cítiť v knihe, že ho Ava nemusí (no nebolo to vysvetlené prečo) a také bezdôvodnú nenávisť v knihách ja moc nemusím. Z technických príčin sa ich posledný let predĺži. Z krátkej prestávky v Belize sa stane víkendový pobyt. (Kto by sa tomu netešil). Ako to už býva, tak hlavní hrdinovia si pomaly k sebe nachádzajú cestu… Začínajú sa ľady rozpúšťať… Čím ďalej, tým viac si Ava uvedomuje, že čo jedna baba povedala druhej, tak to tak veľmi ani nemusí byť a možno tá nenávisť od začiatku nebola až taká dôležitá… a zrazu Ava stojí na križovatke. Musí rozhodnúť aj o svojom živote, čo ďalej. Bude ešte ďalej lietať alebo tie korene naozaj zapustí? Až na tých úvodných pár strán je knižka výborná. Ľahké, pomerne dosť vtipné čítanie. Nakoniec sa mi to doberanie sa medzi postavami veľmi zapáčilo, keď som už časom všetko pochopila.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x