bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Cena za bozk

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,70 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 4,20 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 9,16 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Cena za bozk

Je možné odolať zakázanému? A čo ak je tým zakázaným najpríťažlivejší muž, akého ste kedy stretli?

Nech si hovorí, kto chce, čo chce, som kráľovná nemožných vzťahov! Jasným dôkazom je to, že ma môj bývalý chcel zabiť a pritom ma „len“ zjazvil na krku a potom som sa musela presťahovať na druhý koniec krajiny a zmeniť si meno. Keď mi do života vpadne Mason Lowe, láska je u mňa na poslednom mieste. Ale tá chémia medzi nami, tá je neskutočná! Popiera všetku logiku! Keď som v jeho prítomnosti, cítim sa taká živá, ako nikdy predtým. Mohol by byť mojou spriaznenou dušou... Má to však jeden malý háčik. Je gigolo. Páni, ja si teda viem vybrať!

Detaily o knihe

Názov: Cena za bozk

Originálny názov: Price of a Kiss

Objednávací kód NADBK100307

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Cena za bozk (Janka Grušková, 11.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Budem úprimná - NA žáner sa pomaly ale isto z mojej knižnice vytráca, keďže mám pocit, že na príbehy zo školského prostredia som už jednoducho pristará. Pri tejto novinke z vydavateľstva Pandora som však urobila výnimku a po prečítaní prvej kapitoly, ktorá bola zverejnená ešte pred vydaním, som vedela, že túto knihu si prečítať chcem. A bola naozaj dobrá, mala hĺbku aj drámu, opisy ťažkých ľudských osudov sa striedali s odľahčenými dialógmi. Stretávame sa s osudom zlomeného chlapca na prahu dospelosti, ktorý sa v snahe udržať svoju rodinu nad vodou uchýli k zúfalému riešeniu, a na strane druhej spoznávame osud mladého dievčaťa, ktoré sa snaží ukryť pred svojim psychopatickým ex s vražednými sklonmi. Kvôli nemu precestuje niekoľko štátov a dokonca si zmení aj identitu - a presne tu sa osudy týchto dvoch "stratených existencií" pretnú a začne sa krásny romantický príbeh. Úvodné kapitoly sú typicky YA/NA ladené, vyplnené sem tam veselými, sem tam nudnými rozhovormi (osolené paradajky a neustále narážky na Harryho Pottera - asi som už naozaj pani v rokoch, keď tomuto nechápem). Jadro je skvelé a určite aj najsilnejšie z celého príbehu - naši dvaja po uši zamilovaní hrdinovia sa snažia vyrovnať s minulosťou a hľadajú si vlastnú cestu životom - a keď sa tak nakoniec stane, príbeh vyústi do záveru, na môj vkus trošku "zahusteného", všetko sa deje hrrr a veľmi rýchlo. Kniha mala svoje chybičky no som rada, že som jej dala šancu.

Úžasná kniha (Kristína Puziová, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Linda Kage je pre mňa novým objavom. Jej prvú knihu Cena za bozk zo série Zakazaní muži som si nesmierne užila. Je to úžasný príbeh… ⠀ Hlavnými postavami sú Mason a Reese. Mason začal študovať na vysokej škole a popri štúdiu si privyrába časom stráveným v posteli so ženami. Inými slovami, ženy mu platia za sex. Autorka však nedovolí, aby ste si vytvorili voči nemu nesympatie a predsudky, pretože kniha hneď vysvetľuje ako táto jeho “kariéra” začala. Jeho úmysly sú láskavejšie ako ľudia okolo neho k nemu… Až kým nepríde Reese. Reese je taktiež zlomená životom, má už za sebou nepríjemne skúsenosti, ktoré ju neustále prenasledujú. Ako jediná Masona neodsudzuje a vie sa zaňho postaviť aj pred svojou sesternicou. Je to žena s veľkým srdcom. Všetkým vie vyčarit úsmev na tvári. Svoje o tom vie aj Masonova mladšia sestra. ⠀ Tento príbeh ponúka všetko. Útrapy života, priateľstvo, lásku, vyskoškolské prostredie, vášeň, radosť, dojatie, odpustenie… Je to vážny a zároveň ľahký príbeh, pretože miestami ma tento donútil usmievať sa alebo dokonca zasmiať sa. ⠀ Poukazuje na to, čoho je človek schopný aby dokázal úmyselne ublížiť tomu druhému. Ďalej poukazuje na to, aké je dôležité tešiť sa z maličkostí a, že život je vtedy oveľa krajším. A nakoniec nám ukazuje ako dokáže láska hory prenášať! ⠀ Mňa si kniha jednoznačne získala. Je dokonalá na uvoľnenie v každej vypätej situácii, pri nej si každá žena oddýchne. Garantujem! ⠀ Na konci knihy je ukážka druhej časti z tejto série, ktorá sa nazýva Profesorke z lásky. Už názov znie výborne!

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x