bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Lov

Vydavateľ: XYZ (XYZ)
Séria:Martin Servaz (CZ) (7.diel z 3)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 19,07 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Lov

Jasná záře úplňku osvětluje hranici lesa, ze kterého se vynoří vyděšený jelen. Není to ale obyčejné zvíře… jeho oči jsou lidské. Kriminalistu Martina Servaze přivolají na místo nehody, kde auto srazilo nahého muže s jelení hlavou. Muže, který má na hrudi vypálené slovo „spravedlnost“. Ať už to znamená cokoli, jedno je jasné – v lesích francouzského Ariege se stal lovnou zvěří člověk. A to je pouze začátek děsivých událostí, které se daly do pohybu.

Detaily o knihe

Názov: Lov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Najkrajší darček od Ježiška (Ropko, 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha pri mne pristála ako darček na Vianoce od maminy. Sám si dosť idem temnú tematiku sériových vrahov, tajných spoločenstiev a pod., v tejto knihe autor geniálne spojil obe témy. Dej sa odohráva vo Francúzsku, ku ktorému mám tiež nádherný vzťah vzhľadom na pár "life-changing" skutočností, ktoré som tam prežil. Subjektívne je to pre mňa jedna nádherná, geniálna vec, pre ľudí, čo majú radi napínavý dej, ktorý vás vtiahne natoľko, že sa tešíte domov z práce, len aby ste čítali ďalej, im tento skvost odporúčam.

Nieco tomu chybalo (Viera, 6.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Na dalsi pribeh s Martinom Servazom som sa celkom tesila. Musim sa vsak priznat, ze sa tato kniha u mna zaradila do kategorie "Minier to dokaze aj lepsie". Nebola vyslovene zla, ale ani extra vydarena. Namet bol zaujimavy, dej ubiehal celkom rychlo. Zaroven bolo zaujimave sledovat aj Martinov osobny zivot. Ale toto tvorilo tak polovicu knihy. Druha polovica bola tvorena autorovymi myslienkami o sucasnej skazenej a pokazenej dobe, mladezi a ludoch celkovo. Nevynechal ani politiku. Dej zasadil do obdobia pandemie covidu, co tam bolo niekolkokrat spomenute v podobe nosenia rusok a oznamovania opatreni. Nebolo to rozoberane, iba konstatovane a vobec mi to neprekazalo. Myslim si, ze keby autor ubral z toho "filozofovania" a pridal na dynamike samotnej detektivnej zapletky, bola by to skvela kniha.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x