bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomný cudzinec

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 8,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 3,- € (zľava 25%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 10,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomný cudzinec

"Zo všetkých barov vo všetkých mestách na tejto planéte si on príde práve do toho môjho"

Ema sa ocitá ako v scéne z Casablancy, keď dverami jej baru vchádza príťažlivý Matthew. Okamžite medzi nimi zafunguje chémia a všetky rozumné rozhodnutia idú bokom. Sexi hudobník ju dočista poblázni, no o to bolestivejšie je Emino precitnutie do reality, keď Matthew rovnako náhle bez slova zmizne. Časom do jej života prichádza nový muž a keď Ema už ani nedúfa, že by sa v jej živote mohol opäť objaviť charizmatický cudzinec, zjaví sa rovno pred jej očami a za okolností, ktoré jej pripadajú skôr ako nočná mora. Postupne zisťuje, prečo Matthew bez slova zmizol, no ocitá sa v situácii, ktorú neplánovala ani v najhorších snoch.

„Ľudia postávajúci okolo nadšene zahulákali, keď sa k jej hlasu pripojil sýty mužský barytón. Love of my life, don‘t leave me… You‘ve taken my love, and now desert me... spievali v dokonale zohranom duete, akoby tú pieseň predtým spolu spievali mnohokrát. Nikto v miestnosti by nebol povedal, že toto je ich prvé spoločné vystúpenie.“

Detaily o knihe

Názov: Tajomný cudzinec

Objednávací kód NADBK99902

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tajomný cudzinec (Emília Balková, 9.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Krásna obálka knihy a prekvapivo zaujímavý príbeh v jej vnútri. Nevedela som celkom, čo mám čakať, ale niečo som si vedela domyslieť, čakala som na zvraty. Číta sa to rýchlo (za jeden deň som to dala ja) a stále ste zvedaví, čo sa stane ďalej. Často veľmi úsmevné situácie a konverzácie, tu to autorka naozaj vie. Námet a dej veľmi pekne vymyslené. Aj to celkové spojenie s hudbou počas celej knihy. Možno trošku prirýchly začiatok. Vedela som, že sa s Matthewom niečo stalo, keď sa už Eme neozval, ale nečakala som čo. Pri ich ďalšom stretnutí mi až vynechalo srdce. Vzťah Emy a Maxa bol tiež zaujímavý, ale Max mi nebol až tak sympatický, od začiatku mi na ňom niečo nesedelo, a teda - vyfarbil sa až na konci. Veľmi som Emu ľutovala, ale zároveň ma trochu nahnevalo, že s tým nechcela nič urobiť.. Záver bol vlastne v určitom zmysle veľmi smutný. Karma? Výčitky svedomia? Alebo len nešťastná náhoda? Ale dopadlo to dobre, samozrejme hlavne pre Emu a Matthewa, ktorým som to veľmi želala. Možno ešte pár stránok z ich budúcnosti by som prijala ;)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x