bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Aj varenie je umenie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:224
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Lepšia cena: 20,92 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 21,41 € (vrátane DPH)
Bežná cena:24,90 €
Ušetríte: 3,49 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Aj varenie je umenie

Prvá dáma slovenského herectva nás opäť pozýva do svojej kuchyne! AJ VARENIE JE UMENIE je v poradí už treťou kuchárskou knihou Zdeny Studenkovej. Uznávaná herečka v nej ponúka milované a rokmi overené recepty z rodinného dedičstva, ale aj mnoho nových, pomerne nenáročných receptov. Ako sama vraví, je tu nová éra, s potravinami, surovinami a koreninami, o akých sa nám pred pár rokmi ani nesnívalo. Kým klasické jedlá ponúka v pôvodnej podobe – pretože rezeň má byť taký, aký si ho pamätáme od mamy; možnosti modernej gastronómie s fantáziou využíva vo svojich vlastných, „autorských“ kuchárskych dielach. So šarmom sebe vlastným nám tak ukazuje, že zdravý spôsob stravovania sa ľahko dá spojiť so skvelým gurmánskym zážitkom.

A aby sme sa pri varení aj zabavili, Zdena Studenková nás pozýva aj do svojej hereckej spomienkovej komnaty, z ktorej vyťahuje milé, miestami pikantné zážitky so známymi kolegami, zaujímavé postrehy z ciest, spomienky na filmovačky a divadelné hry. Pre dámy pridáva aj osobné návody, ako si uchovať skvelú figúru a krásnu pleť, teda to, čo na nej všetci obdivujeme. Knižka AJ VARENIE JE UMENIE je ako stvorená pre všetkých, ktorí majú radi život, chcú sa baviť, vychutnať si dobré jedlo a zostať pri tom vo forme.

Detaily o knihe

Názov: Aj varenie je umenie

Objednávací kód NA205679

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Aj varenie je umenie (Michaela @books.collection, 19.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zdena Studenková je ikona. Ľudia ju milujú, alebo nenávidia, no rozhodne jej závidia. To, ako vyzerá, to, kam sa dostala. Na svoj vek je rozhodne akčná, čo dokazuje aj jej nová kuchárska kniha. Šup sem s ňou. Ak vás možno obálka odrádza, tak ako jemne aj mňa, nenechajte sa. Hovorí sa, nesúď knihu podľa obalu a v tomto prípade to rozhodne aj platí. Keď sa dostanete na prvú stránku, bližšie spoznáte Zdenu. Nejde len o obyčajnú kuchársku knihu. Táto je jedinečná v tom, že je popretkávaná príbehmi zo života Zdenky a inými hereckými príbehmi ľudí/kolegov, ktorých Zdenka dobre pozná a pracovala po ich boku. Tieto príbehy knihu ozvláštňujú a čitateľ sa tak môže zabaviť počas hľadania toho správneho receptu. Okrem tohto sa v knihe nachádzajú aj fotky uvarených/upečených jedál, no nie sú tam fotky ku všetkému, čo mňa troška mrzí, pretože ja mám rada, keď to, čo idem pripravovať aj vizuálne vidím, ale nevadí. Keby to tak bolo, tak by kniha určite mala tak o 200 strán viac :D. Kniha obsahuje nie len recepty na varenie, ale aj na pečenie. Nachádza sa tam mnoho Zdeniných osobných receptov, ktoré rozhodne stoja za vyskúšanie. Recepty sú z dostupných surovín, nie sú to len tradičné ale práve aj vylepšené moderné verzie. Receptov je skutočne mnoho a myslím si, že každý si nájde to svoje. Vôbec nie sú náročné na prípravu a rozhodne sú vhodné aj pre začiatočníkov. Ak túžite po dobrej knihe, kde nájdete tradičné, ale aj moderné, zdravé, či jemne nezdravé ale za to chutné recepty, táto vám určite nemôže chýbať v kuchárskej zbierke :).

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x