bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zvodné peniaze

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Séria:Hriešne bohaté (1.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:400
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zvodné peniaze

Krásna miliardárka a chudobný vinársky kráľ, to sú hlavní protagonisti prvej časti veľkolepej romantickej série Angeliny M. Lopezovej Zvodné peniaze – modernej rozprávky pre dospelých plnej zmyselnosti, horúcej vášne a hlbokých citov.

Manželstvo z rozumu a tri večery mesačne – to je všetko, čo od schudobneného princa žiada zmyselná miliardárka, ktorá sa vlastným úsilím vypracovala až na pozíciu riaditeľky obrovskej spoločnosti. Na konci roka sa s ním ochotne rozvedie a štedro ho odmení, aby mohol zachrániť svoje milované kráľovstvo. Roxanne Medinová, žena latinskoamerického pôvodu, zvíťazila nad malomestskými tyranmi, snobmi z prestížnych vysokých škôl aj zasadačkami plnými mužov. Zaslúžila si právo stať sa matkou princeznej a cítiť sa na vrchole o čosi menej osamelo.

Princ Mateo de Esperanza y Santos je jedným z najlepších vinárov na svete. Odmieta sa oženiť s neznámou ženou a splodiť s ňou dieťa – aj keby milióny, ktoré mu ponúka, mohli zachrániť jeho kedysi legendárne vinárske kráľovstvo. Úspešná, cieľavedomá kráska však siahne po zbraniach, s ktorými princ Mateo nerátal...

Prekladateľka: Denisa Ghaniová

Detaily o knihe

Názov: Zvodné peniaze

Originálny názov: Lush Money

Objednávací kód NA644633

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Oddychovka (@knizkomolka, 29.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Podľa anotácie Vám je hneď jasné aký typ príbehu to bude a presne to aj dostane. Vzťah založený na vášni, hlbokých citoch s dávnou latinskoamerickej/španielskej horúcej krvi. • Je to taká rozprávka pre dospelých naopak. Tu rozprávkovo bohatá, ambiciózna Roxana, ktorá najprv koná až potom si pýta povolenie zachraňuje zlatého princa Matea, ktorému upadá jeho kráľovstvo a tým aj milované vinárstvo. • Napriek tomu, že kniha je o silnej príťažlivosti, nie je tu až tak veľa opisov posteľových scén ako som očakávala a ako to vyzeralo na začiatku. Som tomu rada, lebo viac opisov "mušličiek" by som fakt nedala a najmä potom zostalo viac priestoru pre rozvíjanie ich vzťahu ale i intríg (vďaka čomu je ten príbeh rozhodne zaujímavejší). Autorka sa vyhla značnému počtu otrepaných situácií ale zato občas zabudla aké charaktery pre postavy vytvorila. • Text obsahuje veľa nepreložených španielskych viet, ktoré dodávali príbehu ten správny španielskych šmrnc. • Ak máte radi tému dohodnuté manželstvo, silné ženské hrdinky i hrdinov, trochu intríg v rodine a veľa vášne myslím, že si prídete na svoje. Ja som si prišla :-)

Veľmi príjemné prekvapenie (Natália Plachá, 25.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nečakala som veľa, len oddychovku, trošku šteklivú, ako som čítala, pekný príbeh...ale naozaj ma to pozitívne prekvapilo. A teším sa na ďalšie diely, určite si ich dávam do wishlistu :-) Nádherná, bohatá a sebavedomá Roxanne Medinová. Spočiatku bola ona navrchu, riadila, to, organizovala...ale postupne sa karta obracala. --- „Žiadam len tri večery mesačne po jeden rok,“ pokračovala Roxanne Medinová. „Na konci roka sa s vami ‚rozvediem‘...“ úvodzovky naznačené vo vzduchu jasne dokazovali, že ich „manželstvo“ by bola fraška, „... a vyrovnám sa s vami tak, ako som načrtla vášmu otcovi. Bez ohľadu na úspech vášho viniča bude o váš ľud postarané a nikdy nebudete musieť zvažovať možnosť, že by ste svoje kráľovstvo premenili na americký zábavný park.“ --- Výborné dialógy, dynamické, svieže, nové, zábavné...mňa to nesmierne bavilo, užívala som si príbeh Roxanne a Matea. Podplatila jeho otca, aby donútila Matea zložiť svadobný sľub. Mala to super premyslené, votrela sa mu do života, pretože sledovala svoj cieľ... Ale ako to už býva, láska dokáže divy. Niekedy nás zaskočí, prekvapí, zjaví sa na najnečakanejších miestach a vtedy, keď ju ani nehľadáme. Trošku som sa obávala záveru, ako to ukončí...ale palec hore, vyšlo to. --- Môj geniálny partner a priateľ mi raz povedal, že tajomstvami, ktoré pred svetom mám, dávam ľuďom moc nad sebou. A mal pravdu. Aby som mohla žiť vo svojom rozprávkovom svete, dala som priveľkú moc nesprávnym, zlým ľuďom. Dovolila som im brať si to, čo si nezaslúžili, dovolila som im trestať dobrákov.---

Skvelý príbeh (Kristína Rydlová, 19.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bol naozaj skvelý príbeh – dohodnuté manželstvo, haters-to-lovers romantika, kráľovské prostredie, intrigy...veľmi sa mi táto kombinácia páčila. Nejde o taký typický príbeh, kde sa hlavní hrdinovia najskôr nemusia a neustále sa doberajú a podpichujú, čo čitateľa rozosmieva. Tento príbeh sa od začiatku niesol v takej vážnejšej a emotívnej atmosfére. Mateo i Roxanne si so sebou nesú ťažké bremeno. Mateo nikdy dobre nevychádzal so svojim otcom, kráľ sa netajil svojimi eskapádami s rôznymi ženami, čím na kráľovstvo uvalil zlé svetlo. Vždy ho viac zaujímali peniaze ako ľud. Svojho syna ponižoval pri každej možnej príležitosti. Mateo si povedal, že nikdy nechce byť ako on a rozhodol sa žiť úplne inak. Milujme prácu vo viniči, nebojí sa ušpiniť a snaží sa nejak vyriešiť celú situáciu. Musím sa priznať, že keď som prvýkrát počula „vinársky kráľ“, hneď mi v hlave naskočila telenovela (ešte aj prostredie by sa k tomu hodilo), ale nebojte sa, žiadna telenovela to nebola. Roxanne pochádza z chudobných pomerov, otca nepozná, matka sa o ňu nikdy nestarala. Našťastie jej pomocnú ruku podal kňaz, inak by to s ňou dopadlo zle. Hneď po škole sa vlastnou snahou postarala o vybudovanie úspešnej firmy a vyšplhala sa medzi najbohatších ľudí. Takmer nikoho si nepripúšťa k telu. Veľmi túži po dcére, ktorej by mohla dať to, čo ona v detstve postrádala. Nechce však muža, preto si vyberie práve princa, ktorý môže dať ich dieťaťu dobré gény i zázemie. Už od začiatku medzi sebou bojujú. Roxanne odmieta akékoľvek zblíženie, Mateo zasa nechce splodiť dieťa s niekým, koho ani poriadne nepozná. Viackrát si ublížia a dajú jeden druhému lekciu. Spoznávali sa a zbližovali naozaj pomaly, čo sa mi veľmi páčilo. Zároveň bojovali so svojimi problémami a snažili sa, aby im už tak nezasahovali do života. Príbeh je tiež dosť pikantný, o horúce scény nebola núdza. Nechýbajú ani intrigy, vôbec som netušila, ako boli jednotlivé veci navzájom poprepletané a keď sa odhalila pravda, zostala som prekvapená. Táto stránka príbehu ma tiež veľmi bavila, hoci som pri nech chytala nervy. V texte je veľa španielskych výrazov, čo na jednej strane dobre dotváralo prostredie príbehu, no na druhej strane neboli všetky preložené a trochu mi vadilo, že som nerozumela.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x