bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hriešne myšlienky

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Séria:Hriešni ctitelia (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:328
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:03

Vaša cena: 7,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 6,- € (zľava 43%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hriešne myšlienky

Sabrina Jeffriesová patrí k najúspešnejším autorkám historických romancí na svete – jej knihy vychádzajú vo vyše dvadsiatich jazykoch vrátane slovenčiny. Z autorkinho rozsiahleho diela sme tentoraz vybrali úvodný diel čarovnej regentskej série Hriešni ctitelia. Zoznámte sa s členmi pánskeho klubu, ktorí spojili sily, aby uchránili svoje sestry pred zvodnými nápadníkmi!

Americký maliar Jeremy Keane sa odmieta vrátiť domov a prevziať otcovu firmu. Oveľa radšej by spoznával krásky v zahraničí, kde hľadá modelku pre svoj nový škandalózny obraz. Keď na jednej londýnskej svadbe stretne krásnu lady Yvette Barlowovú, uvedomí si, že mladá dedička je preňho ako stvorená, a rozhodne sa zachytiť na plátne jej neskrotného ducha a dych vyrážajúcu zmyselnosť.
Odvážnej Yvette nie sú škandály cudzie, a tak súhlasí, že sa stane umelcovým objektom. Za odmenu žiada niečo neslýchané: pomoc pri vstupe do mestských verejných domov, ktoré Jeremy dôverne pozná. Dúfa totiž, že sa jej podarí vypátrať istú nezvestnú ženu a vyriešiť rodinnú záhadu.

Medzi maliarom a jeho modelkou to čoraz väčšmi iskrí, ale mohol by ich nekonvenčný vzťah prerásť do ozajstnej lásky?

Prekladateľka: Miriam Ghaniová

Výhodná ponuka

Detaily o knihe

Názov: Hriešne myšlienky

Originálny názov: The Art of Sinning

Objednávací kód DY643779

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

"Hriech myslieť, slasť cítiť..." (Erika, 27.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Svieži, oddychový, nenáročný. SKVELÝ! Takto jednoducho by som definovala tento „hriešny“ príbeh. Hneď v prvých stranách som sa vžila do deja a moje telo a duša sa ocitli v 19. storočí. Priam som cítila tú neskrotnú vášeň, ktorá kričala z každej strany, vety i každého slova. Kniha ma doslova pohltila svojou zmyselnosťou, ľahkosťou, nenútenosťou a sviežim humorom. Poznáte ten pocit, keď vám nejaký príbeh berie spánok, v práci ste nesústredený a roztržitý? Áno, Hriešne myšlienky vám opantajú myseľ a nedovolia vám poriadne sa nadýchnuť, kým neotočíte posledný list. Hlavou vám víria tie najhriešnejšie myšlienky, aké ste kedy mali. Odrazu zúfalo túžite po partnerových dotykoch, objatiach, bozkoch a... láske. Tých pár chvíľ, ktoré strávite s knihou vás prinútia dúfať, že príbeh Yvette a Jeremyho sa nikdy neskončí. Je to príbeh návykový, energický a krásny. Príbeh, ktorý si túži prečítať a prežiť nejedna žena na tejto zemi. Zamilovala som sa do tohto románu hneď dvakrát – pohľad na krásnu obálku bol prvý dôvod na lásku, zápalistý dej presne podľa môjho „gusta“ ten druhý. S istotou môžem povedať, že o pár mesiacov po ňom znovu siahnem. Strhujúca novinka z pera úspešnej Sabriny Jeffries však má aj svojho nasledovníka. Už teraz sa neviem dočkať ďalšej knihy z tejto série pod názvom Hriešni ctitelia.

Hriešne myšlienky (Katarína Marčoková, 24.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha patrí jednoznačne do rúk tým čitateľom, ktorí sa chcú zrelaxovať.Medzi Jeremym a Yvett to neskutočne iskrí ale zároveň tu pomaly začína klíčiť láska.Príbeh je popretkávaný škandálmi,tajomstvami a rodinnou záhadou.Nájdu cestu k spoločnému životu a tú pravú zmyselnú lásku,odhalia to čo malo ostať zahalené? Odpovede nájdete v tejto krásnej knihe.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Táto kniha je súčasťou kompletu s týmito dielmi:

Kúpou kompletu ušetríte 3,90 €.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x