bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vláda kráľa

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Kráľovský duet
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:280
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:54

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vláda kráľa

DADO NAGY číta z knihy VLÁDA KRÁĽA:

Je mocný, je nedotknuteľný. A vždy si vydobyje svoje.

Jonathan King je každou bunkou verný svojmu priezvisku. Je mocný. Nedotknuteľný. Skorumpovaný. Bol to zároveň manžel mojej mŕtvej sestry a je odo mňa oveľa starší. Keď som ho ako bezradné dieťa prvýkrát stretla, považovala som ho za boha.

Teraz sa mu musím postaviť, aby som svoje podnikanie ochránila pred jeho neľútostným zovretím. No netušila som, že vyhlásiť vojnu kráľovi ma bude stáť všetko. Keď Jonathan po niečom túži, vydobyje si svoje.

Teraz uprel pozornosť na mňa. Chce si vziať moje telo, ale aj srdce a dušu. Bojujem, ale kráľovi sa nedá uniknúť. Nie v jeho kráľovstve.

Z anglického originálu Reign of a King (Blackthorn Books, LLC, UK 2020) preložila Timea Sommerová.

Detaily o knihe

Názov: Vláda kráľa

Originálny názov: Reign of the King

Objednávací kód NA205633

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vláda kráľa (Darina Figurová, 19.9.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
"Je mocný, je nedotknuteľný. A vždy si vydobyje svoje." Dilógia, ktorú autorka napísala tak, aby ste mali chuť čítať ďalej. Dej prvej knihy je rýchly, nové informácie sa postupne odkrývajú, napätie má stúpajúcu tendenciu. Kapitoly plynule prechádzajú svojim časom. Minulosť, prítomnosť, budúcnosť vytvárajú jeden celok, na základe ktorého môžeme pochopiť charakter postáv. Jonathan King je postava stelesňujúca svoje priezvisko - King/kráľ vo všetkom a pre všetkých. Aurora je žena, ktorá bojuje, nevzdáva sa. Nová identita predstavuje pre ňu nový život, ktorý sa v závere mení. Minulosť vždy človeka dobehne. Intimitu knihy musíte pocítiť sami pri jej čítaní... Hodnotenie knihy 5/5

Vláda kráľa (Kristína Rydlová, 8.6.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
S Rinou Kent som sa zoznámila už pri jej sérii Královská elita, takže som mala určitú predstavu, čo môžem čakať od jej novinky. V češtine zatiaľ vyšli len prvé dve knihy zo série o Else a Aidenovi, takže sa pripravte na to, že Vláda kráľa vám ich príbeh trochu vyspoileruje. Keď som sa dozvedela, že táto dilógia je o Aidenovom otcovi, tešila som sa na ňu, no zároveň som sa aj trochu bála, či to nebude divné (bude to asi hlavne tým, že som si ho predstavovala o niečo staršieho ako v skutočnosti bol), no nakoniec sa moje obavy nepotvrdili a príbeh som si užila, možno aj o niečo viac ako príbeh o jeho synovi. Bola to taká pikantná jednohubka, ktorú som zhltla za pár hodín, čítala sa ľahko a rýchlo. Mám rada príbehy, kde je medzi postavami väčší vekový rozdiel, takže za mňa spokojnosť. Hovorí sa, že aký otec, taký syn a pri Jonathanovi a Aidenovi to platí stopercentne. Obaja sú to poriadni hajzlovia, no zatiaľ, čo pri Aidenovi som dlhší čas mala problém vidieť aspoň kúsok z jeho ľudskejšej stránky, u Jonathana som ju zahliadla skôr. Miestami ma poriadne štval, najradšej by som mu jednu strelila, aby som mu z tváre striasla ten jeho úškľabok, no zároveň na ňom bolo niečo príťažlivé, čím si ma získal. Na Aurore sa mi páčilo to, že sa Jonathanom nedala len tak zastrašiť a viackrát sa mu postavila na odpor, to si len tak hocikto nedovolí. V živote to nemala jednoduché, musela predčasne dospieť a postarať sa sama o seba. Neustále ju prenasledovali démoni z minulosti. Napriek tomu sa jej však spoločne s kamarátkou podarilo vybudovať úplne od nuly úspešnú firmu. Jej kamoška bola poriadne číslo, neraz som sa dobre pobavila na jej hláškach. Samozrejme, že príbeh skončil otvoreným koncom a my teraz musíme čakať na pokračovanie. Dúfam, že sa ho dočkáme čo najskôr. Mám naozaj množstvo otázok. Čo presne sa Aurore v detstve stalo? Ako to naozaj bolo s jej sestrou? Ako je do toho všetkého zapletený Jonathan? Ako to bude pokračovať s jej otcom? Dúfam, že na toto všetko dostanem v ďalšej časti odpovede.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x