bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dedičkin sľub

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Séria:Tajomstvá vresovísk (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dedičkin sľub

LUCIA VRÁBLICOVÁ číta z knihy DEDIČKIN SĽUB:

Prvá časť očarujúcej regentskej trilógie Tajomstvá vresovísk z pera uznávanej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej zavedie čitateľa na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia.

Dedička panstva Winterwood Amelia Barrettová sa ocitla v nezávideniahodnej situácii. Aby získala rozprávkový majetok, ktorý jej právom patrí, musí sa vydať, skôr než dovŕši dvadsiaty štvrtý rok. Navyše sľúbila umierajúcej priateľke, že sa postará o jej malú dcérku Lucy, a tento sľub je rozhodnutá stoj čo stoj dodržať. Jej snúbenec Edward Littleton však nechce o dieťati ani počuť...
A tak keď po Lucy príde jej otec, námorný kapitán Graham Sterling, Amelia vymyslí nevídaný plán: zruší zasnúbenie s Littletonom a prehovorí kapitána, aby si ju bez otáľania vzal za ženu. Keď sa už-už zdá, že je všetko na najlepšej ceste, stane sa niečo nečakané a Amelia s Grahamom musia čeliť najťažšej skúške, akú im kedy osud pripravil. Od toho, ako sa s ňou popasujú, závisia životy nielen ich dvoch...

Prekladateľka: Marta Gergelyová

Detaily o knihe

Názov: Dedičkin sľub

Originálny názov: The Heiress of Winterwood

Objednávací kód NA642932

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Perfetkná kniha! (Rebecca Z, 8.1.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Z času na čas si veľmi rada prečítam historické romance a táto ma doslova uchvátila. Zobrala som si ju na cestu vlakom z Prahy na Slovensko, aby mi cesta rýchejšie ubehla, a dopadlo to tak, že som už v tretine cesty nemala čo čítať, lebo som ju doslova zhltla, a zvyšný čas cesty som teda len lamentovala nad tým, prečo nemám hneď aj druhý diel. A teda neuchvátila takto len mňa. Požičala som ju mame, babke aj tete a všetky štyri sme sa zhodli na tom, že je úplne perfektná. Podľa mňa touto knihou nespravíte krok vedľa, ani ak ju kúpite ako darček. Príbeh je krásne napísaný, veľmi napínavý a hlavná hrdinka Amelia je úplne skvelá. Odporúčam!

nuda (Zuzana Dopaterová, 10.12.2022) Odpovedať

som sklamaný(á)
Mne sa kniha nepacila. Za cely cas sa v nej pobozkali raz - na predposlednej strane a nechapem kedy sa stihli do seba zalubit. Mna to nudilo a urcite som citala aj ovela lepsie knihy.

Oddychová kniha do každého počasia (Katarína Hudáková, 31.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak máš rád historické romány, tak toto je istá kniha pre teba a k tomu je to séria 3 kníh.

Láska a bohatstvo (Iveta Moravčíková, 6.10.2022) Odpovedať

Krásna romantická kniha, ktorá sa číta lahko je pútavá ja som ju prečítala za 2 dni jednoducho boj za lásku za to stojí napriek neprajnosti a chamtivosti iných .Už sa teším na druhú čast, ktorú idem čítat.

Dedičkin sľub (Štefánia Köverová, 28.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď Klassenova napísala, že sa oplatí prečítať :-) Tak som objednala a prečítala. A nesklamala. Romantika, napätie, pútavý príbeh... všetko čo mám rada... Odporúčam.

Dedičkyn sľub (Katarína Marčoková, 26.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto krásnu knihu som dostala od dcéry k sviatku a urobila mi tým veľkú radosť, pretože milujem historické romance.Je písaná v štýle J.Klassenovej.Príbeh krásnej dedičky,ktorej bohatstvo je podmienené sobášom.Dej vás pohltí celého, sľub daný priateľke,honba za majetkom,sklamanie, do toho vstupuje rodiaca sa láska k cudziemu mužovi a to všetko pre lásku k dieťaťu. Krásne napísaná kniha,veľmi ďakujem dcére, že siahla práve po tejto knihe, ďakujem .

Príjemná oddychovka (Patrícia, 3.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma zaujala krásnou obálkou a rovnako aj množstvom skvelých recenzií. Tie neklamali, pretože táto historická romanca bola skutočne výborným a príjemným čítaním. Zaujímavá zápletka, jemná romantika, sympatické postavy, výborne zvládnuté dialógy a čaro anglického vidieka na začiatku 19. storočia si ma získali. Autorka píše veľmi jemným a sviežim štýlom. Príbeh ma v celku rýchle tempo.. Zaručene vás nebude nudiť a v poslednej tretine si užijete aj viacero akčných momentov. Príbehu dodávajú šmrnc aj keď si myslím, že mohli byť lepšie premyslené a viac dotiahnuté, ale to je len taká jemná výčitka. Inak je kniha príjemnou oddychovkou, ktorá baví čitateľa od prvej až po poslednú stranu.

Dedičkin sľub (Janka G., 2.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
K prečítaniu knihy ma presvedčil komentár Julie Klassen na obálke. A odporúčanie neklamalo, kniha je skvelá, nedosahuje kvalitu kníh od Klassenovej, no napriek tomu super. Veľmi príjemné čítanie

Krasny historicky roman (Alena D., 1.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak ste milovnikom historickych romanov, toto dielo sa Vam bude pacit. Je to velmi prijemne citane, najdete tam jemne napatie a cely dej je zaujimavy. Knihu som pozicala aj kamaratke a rovnako ako ja bola z nej nadsena.

Dedičkin sľub (Kováčiková Iveta, 14.2.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha.. má všetko čo potrebuje čitateľ romantiky..nie je presladená a má aj napätie....citala som ju 3dni a zhltla som ju.. neviem sa dočkať ďalšieho pokračovania a dúfam že to bude čoskoro..je presne taká aké milujem..fakt úžasný historicky román..
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x