bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kniha Ohňa - Dračí svet

Vydavateľ: Art Floyd (Art Floyd, s.r.o.)
Séria:Kniha Ohňa (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:434
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 12,01 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,30 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,30 €
Ušetríte: 2,- € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kniha Ohňa - Dračí svet

Lili aj Tútori stoja pred veľmi ťažkou úlohou. Obe strany potrebujú zachrániť ľudí, na ktorých im záleží. Vypravia sa do Dračieho sveta, aby našli tajomný Prameň mladosti, ktorý môže zachrániť ich priateľov. Podarí sa im zvládnuť túto úlohu? A je vôbec Dračí svet miestom, do ktorého sa môžete vydať a čakať, že vám len tak dovolí vrátiť sa domov?
Tútori, na čele so Sandrou, mobilizujú svoje sily a všemožne sa snažia priviesť jedného zo starejších do sveta ľudí.
Všetkých čaká boj, strach, konflikty a láska, pričom netušia, že to najhoršie prichádza na záver.

Detaily o knihe

Názov: Kniha Ohňa - Dračí svet

Objednávací kód NA642730

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Paradna seria (Klara, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato seria je velmi prijemnym lahkym čitanim vrelo odporucam svet drakov,Tutorov a ludi. Vstup do dracieho sveta pre Zaru,Lili a Trystana preveri vztah Lili a Trystana a priatelstvo so Zarou. Je to citanie ne pre mlade rocniky su tam aj vrazdy no je celkovo zaujimave ako hladaju pramen mladosti pri stvoritelke . Ukazu sa nove zvery s pribeh ktory odhali Ivan je velmi zaujimavy tiez. Aj ked je to paperbook knihy sa mi ani nelamali ani nic. Vadilo mi viac preklepov ako v predoslych castiach ale neubera to na kvalite a zaujimavosti pribehu

Dračí svet (Val, 5.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Na vyše 400 strán pokračovania napínavých situácií medzi drakmi a tútormi som bola veľmi zvedavá. Autorka píše jednoducho,akoby pre mládež,ale nakoľko sú postavy dospelé a vyskytuje sa dosť násilia, neodporúčala by som knihy čítať knihomoľom mladším ako 16 rokov. Anna vytvorila krásny,no nebezpečný Dračí svet,v ktorom sa hlavné postavy ocitli. Priamy stret drakov a tútorov sa v tejto knihe neudial,no mali sme tu preskakovanie medzi dračím a tútorským dejom. Čo ma však dosť miatlo bolo, keď sme sa ocitli v minulosti(a to mi doplo až po pár kapitolách) postáv Ondreja a Ivana. Tiež mi vadilo, že v knihe každý kričal. Nikto nezvýšil hlas,nezvolal, neodpovedal nahnevane...proste kričal. A postavy to robili často! S knihou som trochu bojovala, pretože autorka dokázala aj na štvrť strany rozvinúť zbytočný monológ o samozrejmom vývine udalostí, či o myšlienkach postáv. A "zlatým klincom" boli pre mňa úlohy Sandry. Najmä to aká mala byť inteligentná,no v skutočnosti mala IQ izbovej teploty mimo vykurovacej sezóny :\ otravná, namyslená, vraj zamilovaná (to som jej teda nezhltla rovnako,ako nehynúcu lásku Trystana a Lily :| proste mi pri opisoch chýbal cit),ale na konci to, ako sa Ondrej k Sandre správal,dokonale v jednej vete Viginti vystihol :D No a vzťah Trystana a Lily… Tu sa musím tiež pozastaviť. Lily sa mi nezdala taká v predošlých častiach ako teraz. Každého odsúdila pri prvej zmienke,aj keď odpustiť vedela ako šibnutím čarovného prútika. Nenávidela Sandru aj Stvoriteľku(dosť silné slová!)a Trystana by bola bez ľútosti schopná zabiť...proste riadne výkyvy nálad a správania X( Napriek toľkým ALE sa mi však stále Kniha ohňa ako celok páči a som zvedavá ako to s Vigintim celé dopadne.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x