bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Romantický pán Bridgerton

Vydavateľ: Pandora (Vydavateľstvo Pandora)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,70 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 4,20 € (zľava 30%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Romantický pán Bridgerton

Colin Bridgerton je jeden z najžiadanejších starých mládencov v Londýne. Jeho priateľka Penelope Featheringtonová je do neho už roky zamilovaná, ale keď sa stane náhodným svedkom Colinovho vyhlásenia, že sa s ňou nikdy neožení, Colin začne cestovať, len aby nemusel byť doma. Po jednom zo svojich návratov zistí, že všetko v jeho živote sa zmenilo a najviac zo všetkého Penelope. Tá však ukrýva tajomstvo, ktoré ju môže zničiť. Ako sa Colin zachová a nájde pri svojom hľadaní skutočnú lásku?

Apríl je už za verami a s príchodom novej spoločenskej sezóny tu v Londýne nájdete v krajčírstvach po celom meste Ctižiadostivé matky a Roztomilé debutantky, ktoré sa snažia kúpiť večerné šaty, čo budú znamenať rozdiel medzi manželstvom a starodievoctvom. A čo sa týka ich koristi – Odhodlaných starých mládencov – pán Colin Bridgerton znovu tróni na vrchole zoznamu vhodných manželov, hoci sa ešte nevrátil zo svojho posledného výletu v zahraničí. Je pravda, že nemá titul, ale vyzerá veľmi dobre, má majetok a každý, kto strávil aspoň minútu v Londýne, vie, že aj šarm. Pán Bridgerton však už dosiahol pokročilý vek tridsiatich troch rokov bez toho, aby prejavil záujem o nejakú mladú dámu.

Nie je dôvod domnievať sa, že v tomto ohľade bude rok 1824 iný ako rok 1823. Možno, že Roztomilé debutantky – a predovšetkým ich Ctižiadostivé matky – by urobili najlepšie, ak by sa poobzerali inde. Ak aj pán Bridgerton hľadá manželku, veľmi dobre to skrýva. Na druhej strane, nie je to ten druh výzvy, ktorý majú debutantky najradšej?

Spoločenské noviny lady Whistledownovej

Detaily o knihe

Názov: Romantický pán Bridgerton

Originálny názov: Romancing Mr. Bridgerton

Objednávací kód NADBK96167

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

bridgerton (Kristína, 19.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pohodové čítanie, opäť skvelé pokračovanie, postavy sú veľmi podrobne vykreslené a čitateľ si ich vie ľahko predstaviť. Kniha Vás prenesie do deja.

Závislosť (Maťa, 9.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Oficiálne vyhlasujem, že Bridgertonovci sú v knižnej aj seriálovej podobe mojim najväčším objavom roka 2021. Už dávno si niečo nezískalo moje srdce tak veľmi ako práve táto séria. Jej čítanie vo mne prebúdza priam až detskú radosť, kedy sa priblblo usmievam a nadskakujem tlieskajúc na posteli, ako ktorékoľvek iné normálne dvadsaťštyriročné dievča. Kombinácia absolútne fantastických postáv a úžasného humoru vytvára niečo čarovné a veľmi návykové. Výnimkou nebol ani tento diel. V prvom rade, absolútne zbožňujem Penelope a to už od pozretia seriálu. Z toho dôvodu som sa na tento diel extrémne tešila a nebola som sklamaná. Penelope je chytrá, vtipná a úžasná postava (vlastne sa s ňou viem ľahko stotožniť :D). Je to absolútne zlatíčko a chcem ju za svoju kamarátku. Colinovo mužské ego mi občas liezlo na nervy a prevracala som vďaka nemu očami, ale tiež sa o ňom čítalo veľmi dobre. A tiež tu mala konečne lady Danbury kopec priestoru , čo len stupňovalo moje nadšenie. Úprimne,pri prvom čítaní mi tento diel neprekonal dvojku, pri druhom už áno. Čítal sa úplne úžasne a nesmierne som si to užila. Nebudem prekvapená, ak sa táto séria zaradí k tým pár, ku ktorým sa pravidelne každých pár rokov vraciam. Pretože možno nejde o najoriginálnejšie knihy, ktoré sa venujú náročným témam a zmenia vám pohľad na život, tak táto séria je skrátka závislosť.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x