bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Fantazmagorický kamarát

Vydavateľ: Artforum (ARTFORUM, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:112
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 04:02

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Fantazmagorický kamarát

Prekonať strach, to je naozajstná výzva. Prejsť cez strašidelný park, kde sa pohybuje hrôzostrašný Drsniak, to sa snáď bez priateľov ani nedá zvládnuť. Najmä v okolí fontány je to nebezpečné. Dieťa Papu-Pau – tvár skrytú za prilbou sily, telo v zbroji obtočené dlhočizným plášťom neviditeľnosti – našťastie nie je na to dobrodružstvo samo. Na pleci mu sedí verný hromovták a ešte sa odkiaľsi zjaví aj Gepard.
Imaginárny, či vlastne fantazmagorický kamarát.

Alexandra Salmela, autorka obľúbených a úspešných detských kníh, sa
prostredníctvom detskej duši blízkeho, bláznivého príbehu o ešte bláznivejšom
putovaní dotýka dôležitým vecí – sile priateľstva, osamotenosti, inakosti aj strachu. Knihu dotvárajú ilustrácie Martiny Matlovičovej. Pre čitateľov a čitateľky od 6 ro-kov a prvé ročníky ZŠ.

Detaily o knihe

Názov: Fantazmagorický kamarát

Objednávací kód NA641639

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľmi pekná a farebná (Monika Karolová, 22.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je príšerný škvrtok a dieťa Papu-Pau ide zo školy domov samo. A veruže ho čaká veľmi strastiplná cesta, pretože musí prejsť cez hrôzostrašný park, kde striehnu všakovaké príšery a príšernosti. Vtedy musí vždy vymyslieť nejakú fintu, ako im ubziknúť, no tentoraz netuší, že jeho zdolávanie prekážok v parku pozoruje obďaleč z lavičky Drsňák. Keď sa Papu-Pau priblíži, okamžite si ho Drsňák začne doberať, posmievať sa mu a neštíti sa ani mu ublížiť a dokonca vyhodí jeho kamaráta Strombrda vysoko na strom. Papu-Pau musí svojho malého kamaráta zachrániť a preto mu na pomoc prichádza jeho fantazmagorický kamarát Gerard, ktorý vyzerá skôr ako lev a vždy vie dieťaťu dobre poradiť. Spolu sa tak vydajú na neuveriteľnú a veľmi zábavnú záchrannú akciu, na ktorej stretnú množstvo zaujímavých bytostí a nakoniec pomôžu nielen Strombrdovi, ale aj Drsňákovi ... . Tak ako dospelí, aj deti sa boja všeličoho. Niekedy je to tma a To, čo by mohlo číhať pod posteľou, niektoré vystraší nielen pavúk, ale aj mucha na stene, no stáva sa, že sa boja vzoprieť, keď im niekto ubližuje a čo je ešte horšie, niekedy sa o tom žiaľbohu boja s nami hovoriť ... Tento príbeh im veľmi pekným a zábavným spôsobom ukáže, že naším strachom sa vždy dá čeliť a že keď nás niečo alebo niekto trápi a sami si nevieme rady, treba sa s tým niekomu zveriť, veď nie nadarmo sa vraví - viac hláv, viac rozumu. . Musím ešte spomenúť, že príbeh je písaný výborným štýlom a je obohatený o taký šmrncovný detský slang, pre ktorý túto knihu budú vaše deti milovať. . Táto detská kniha má všetko - perfektný a originálny príbeh, ktorého dušou je veľmi silná a dôležitá myšlienka, obsahuje nádherné ilustrácie a aj prevedenie je rovnako kvalitné, ako obsah knihy. . Za mňa dávam veľké ÁNO .

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x