bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Oheň draka nezabije

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:424
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:02

Lepšia cena: 10,46 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,71 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,45 €
Ušetríte: 1,74 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Oheň draka nezabije

Scenáristi, členovia filmového štábu a herci, ktorí boli priamo „pri tom“, po prvý raz porozprávajú celý príbeh zo zákulisia nakrúcania celosvetovej senzácie – fenomenálneho seriálu Hra o tróny. Od počiatočných stretnutí až po nakrútenie strhujúceho finále mal James Hibberd z Entertainment Weekly exkluzívny prístup do prísne stráženého zákulisia tohto hitu z dielne HBO, ktorý získal množstvo cien Emmy.Oheň draka nezabije odhaľuje necenzurované a prekvapivé príbehy o tom, ako si skupina tvorcov – väčšina z nich dovtedy nikdy nepracovala na televíznom seriáli – poradila
s „nesfilmovateľnými“ bestsellermi z pera Georgea R. R. Martina. Pod ich rukami sa fantasy príbehy o vojne, rodine, moci, sexe a drakoch premenili na najznámejší a najveľkolepejší seriál našich čias.

Detaily o knihe

Názov: Oheň draka nezabije

Objednávací kód NA641183

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelá kniha pre každého milovníka Hier o tróny (Bea, 9.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každému, kto má rád fenomén Hra o tróny spraví táto kniha určite veľkú radosť. Dočítate sa, ako sa tento seriál natáčal, aké boli problémy, v čom bolo natáčanie tohto seriálu iné a jedinečné, pocity a zážitky hercov z natáčania, ako aj rozhovory s autorom knižnej predlohy Goerge R.R. Martinom.

Vynikajúca kniha (Monika Karolová, 30.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už je to nejaký ten piatok, čo padla posledná klapka jedného z najikonickejších seriálov všetkých čias a my sme sa konečne dozvedeli, aký osud čakal naše obľúbené postavy. Teraz máte možnosť prežiť s nimi ich dobrodružnú púť ešte raz, no z úplne inej perspektívy, pretože prostredníctvom tejto knihy môžete nahliadnuť priamo na pľac a do filmových štúdií, kde sa seriál Hra o tróny natáčal. . Novinár a scenárista James Hibberd mal to šťastie byť v zákulisí a sledovať zrod fenoménu, ktorý si získal milióny fanúšikov naprieč celým svetom, vo všetkých vekových kategóriách. Hibberd bol v kontakte s autorom tejto ságy, s tvorcami, hercami, s ľuďmi z HBO. Položil mnoho otázok, na ktoré dostal občas aj veľmi šokujúce odpovede a teda rozhovory tvoria aj gro knihy. Dozviete sa napr. aj to, ako to všetko začalo a čo bolo impulzom pre autora, aby zabíjal hlavné a obľúbené postavy. Herci vám porozprávajú o svojich kastingoch a názory na vývoj deja a osud svojich postáv. Jeden z hercov bol dokonca v čase obsadenia v seriály bezdomovcom, býval v stane a kradol jedlo. Dozviete sa viacero veľmi zaujímavých detailov z pamätných časti alebo okamihov, ako boli Krvavá svadba, smrť Neda Starka, či Cersein pochod hanby alebo smrť a vzkriesenie Johna Starka ... Ako sa nakrúcali scény so sexuálne ladeným obsahom? Kto ukázal svoje telo a kto mal dabléra? Čo zaskočilo tvorcov? Vedeli ste, že jedna herečka musela prerušiť nakrúcanie, bola odvezená do nemocnice a tam absolvovala operáciu mozgu? Kto si z koho vystrelil? Aké pekné a aké menej príjemné chvíle zainteresovaným priniesla sláva tohto seriálu? . Kto sa vždy celý tešil a triasol, kedy konečne bude vonku nová časť "Trónov" si túto knihu nesmie nechať ujsť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x