bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Chce sa mi s tebou m(a)ilovať

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Séria:Texting (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:280
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 11,34 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,61 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 1,89 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,49 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Chce sa mi s tebou m(a)ilovať

Je môj spolubývajúci... a bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky.
Keď na nástenku zavesím oznam, že hľadám spolubývajúceho, on je ten posledný, koho mám na mysli.
Je tiež posledný človek na Zemi, s ktorým by som išla dobrovoľne bývať.
No stalo sa. Sme spolubývajúci. Som si istá, že dokážeme spolunažívať bez toho, aby to bolo trápne, a som odhodlaná spraviť pre to čokoľvek. Nebude medzi nami nijaké sexuálne napätie, vždy keď sa jeden druhého dotkneme, nijaké motýle v bruchu, vždy keď si na hlavu nasadí tú blbú bejzbalovú šiltovku, a rozhodne nebudeme flirtovať cez správy.
Caleb Mills nemôže byť chalan pre mňa. Je to bývalý frajer mojej najlepšej kamarátky.
A to by bol odo mňa podraz... Však?
 

Recenzie
Na tejto knihe sa mi páčilo úplne všetko. Je milá, nahlas sa pri nej nasmejete a medzi Calebom a Zoe panuje neskutočne sexy chémia. Udeľujem jej 10 miliónov trblietavých „hviezd Edwarda Cullena“.
– Tara Sivec, najpredávanejšia autorka podľa USA Today

Milá, sexy, vtipná a nesmierne zábavná romantická komédia, ktorá nepochybne patrí medzi najväčších favoritov tohto roka!
– The Romance Bibliophile

V HLAVE MI PRE TÚTO KNIHU VYBUCHUJE OHŇOSTROJ PIATICH HVIEZDIČIEK!
– Marie’s Tempting Reads

Túto knihu som si nesmierne užila! Nahlas som sa pri nej nasmiala.
– Amo’s Book Corner

Detaily o knihe

Názov: Chce sa mi s tebou m(a)ilovať

Originálny názov: I Wanna Text You Up

Objednávací kód NA641003

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ok (Patrícia Poláková, 2.8.2023) Odpovedať

priemerná kniha
Chce sa mi s tebou m(a)ilovať je 2. časť zo série Texting. Táto časť je o dvoch ľuďoch - Zoe a Caleb, ktorí sa vyskytli už v 1. časti, takže sme sa nemuseli s nimi nejak zvlášť zoznamovať. Avšak v ich vlastnom príbehu má čitateľ možnosť spoznať aj ich iné stránky. Ich slabosti, radosti, neresti. Zoe bola fajn strelená, vtipná, vášnivá. Pri doťahovačkách s Calebom som sa zasmiala, ale nebolo to také ako pri Delii a Zachovi. Darmo. Celkovo mi táto druhá časť veľa nedala. Opäť tu bolo roztomilé zvieratko, opäť sa tu často spomínal zadok. Nudilo ma to resp. čítanie nevyvolalo vo mne nadchnutie z príbehu, ako to bolo pri prvej časti. Malý zvrat nastal na konci, ale nebolo to nič svetoborné. Každopádne si ju prečítajte a urobte si na ňu vlastný názor. Ja to s touto sériou nevzdávam, len si dám trocha pauzu.

Chce sa mi s tebou... :-))) (Ivka K, 11.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvý diel tejto skvelej série aj podľa názvu (Láska cez správy) znel nevinne, ale už tam sme sa dočkali pikantných podpichovačiek, štipľavých scén, nevinných zvieratiek a aj dosť romantiky. Čiže už som mala akú-takú predstavu, čo môžem čakať v tejto 2.časti...A že to vôbec nebolo zlé ..:-))) Rovnako nadšená som bola aj pri tejto časti, dokonca som milo prekvapená, pretože z Caleba sa vykľul celkom milý chalanisko. Dovtedy som ho považovala za trošku namysleného frajerika, ale stal sa z neho "frajeris- actiregularis" pretože sa dobre staral o tráviace ústrojenstvo našej milej Zoi! Láska nejde iba cez správy, ale predsa aj cez pažerák do žalúdka. Fakt som sa pri čítaní dobre bavila a popritom aj rýmovala. A toto som vytvorila: On jej varí, ona pečie, nám ostatným slinka tečie. Medzi nimi láska stojí, Caleb je ako rytier v jasnej zbroji. Blond vlasy a sexy look, Na šiltovku nesmie zabudnúť. Všetky viete o kom točím, prezradia ho modré oči. Zoe, to je umelecká duša, Každé ráno sa cereáliami zadúša. Cereálií sa nikdy nevzdá, zato viem, na koho sa chystá... Caleb zas chlpaté zvieratká miluje a Chňapka jej s radosťou zveruje. Zoe chvíľu nezaváha, Kocúra mu ponaháňa. Myslím, že by Caleba hneď klofla, keby nebol Deliin EX, a tak si len tíško zúfla, že nebude žiadny sex. ...a ako to celé teda skončí? Ďalej nebudem prezrádzať. Prečítajte si :-P Skutočne ľahké, vtipné, nenáročné čítanie, ktoré môžem odporúčať počas slnečných letných dní aj počas depresívnych mesiacov, pretože vám to rozhodne zdvihne náladu. :-))

skvelé pokračovanie (Klaudia Čechová, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto sériu zbožňujem. Vtipné, oddychové, ironické no na leto je toto ideálne čítanie! V druhej časti tejto texting série sa stretávame aj s hrdinami z predchádzajúceho dielu - Zachom a Diou - čo ja osobne mám rada, je fajn že nepadli do zatratenia a mali tam svoje pasáže - teda neboli len okrajovo spomenutí. Zoe hľadá spolubývajúceho a čo čert nechce na inzerát zareaguje bývalý priateľ jej najlepšej kamošky. Náhoda? Nemyslím si! Zoe a Caleb sú hlavné postavy medzi ktorými to iskrí neskutočným spôsobom. Veľmi som si užívala ich vzájomné doťahovačky a tá chémia medzi nimi bola bru-tál-na ! Zápletka bola jednoduchá ale na celkovom dojme z príbehu to absolútne neubralo. Ak sa chceš pri knihách usmievať, totálne vypnúť a prečítať si jednoduchý príbeh, tak táto séria je pre teba ako stvorená :)

príjemná oddychovka (Andrea Vojtech, 26.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Na druhú časť série Texting som sa po parádnej jednotke nesmierne tešila. Tak teraz rozmýšľam, kde sa stala chyba… Hoci som ju zhltla na jeden šup, takže o jej čítavosti nemám žiadne pochybnosti, akosi sa ma nedotkla a ani nepobavila tak ako Deliin príbeh. Postava Zoe mi bola veľmi sympatická už v Deliinom príbehu. Neviem, čo sa stalo, stále ju mám rada, no akosi som sa na nu nevedela tak celkom napojiť. Akoby to bola iná Zoe. Calebov príbeh bol silný, realistický a ako človek mi bol nesmierne sympatický, hoci okrem zopár fajne vtipných dialógov so Zoe to občas jemne zavanulo patetickosťou. Celkovo by som príbeh Zoe a Caleba zhodnotila ako slabší, aj dialógy nie tak silné, vtipné a zábavné ako v prvej časti. Na druhej strane však kniha ponúka silnú chémiu medzi hlavnými postavami a sexuálne napätie, ktoré by sa dalo krájať najlepšie motorovou pílou. Nečakajte však od knihy, že sa bude obsahovo stopercentne stotožňovať s názvom, aspoň pri druhej časti série to platí. Postavy si mailujú len na začiatku, neskôr komunikujú cez správy. Rovnako nečakajte podobne dlhé odhalovanie záhadného chalana na druhej strane komunikácie, ako to bolo v jednotke. Pre niekoho môže byť sklamaním, že ich anonymná mailová komunikácia trvá tak krátko, no mne osobne toto neprekážalo. Aspoň som nemala pocit, že autorka len prepísala a parafrázovala jednotku. Ak by som to mala zhrnúť, príbeh by som opísala ako mladú romantiku, čo na žáner new adult asi aj celkom sedí. Hoci ma kniha nechytila tak neskutočne ako jej predchodkyňa, pomohla mi oddýchnuť a na chvíľu zabudnúť na okolitý svet. Niečo svieže a ľahké, ako sú knihy zo série Texting, som práve v tomto temnom období potrebovala v rámci psychohygieny. Vyskúšajte. Ak vás aj nechytí ich príbeh za srdce, minimálne sa miestami pobavíte a oddýchnete si od ťažkých tém aktuálnej reality.

Krasna kniha (Eva, 12.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Tesila som sa na pokracovanie a tesim sa aj na dalsie. K tymto kniham sa budem rada vracat. Ma to v sebe nieco co sa neomrzi, maily skvele aj umevne Zoe a Calleb boli skvely a pacilo sa mi to. Tak isto aj venovanie autorky inej autorke. Tesim sa na dalsie knihy

Chce sa mi s tebo mailovat (Jana, 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
V druhom pokračovaní série Texting sú hlavnými hrdinam Caleb a Zoe. Zoe si po odsťahovaní Delii hľadá nového spolubývajúceho. Caleb sa jej na inzerát ozve a už vtedy medzi nimi prebehne iskra, hoci ani jeden z nich netuší, že na druhej strane je ten druhý. Po všetkých vybavovačkách sa k nej Caleb nakoniec nasťahuje, no Zoe si tým zrazu nie je až taká istá, pretože k nemu začne prechovávať city. Na tom by nič zlé nebolo, keby to nebol bývalý najlepšej kamarátky a je teda mimo hry. Rovnako ako prvá časť aj táto je napísaná tak, aby sa čítala takpovediac sama. Kniha bola plná vtipných momentov a nechýbala ani menšia dráma na záver. Čo sa týka romantickej linky, myslím, že sa mi páčila dokonca viac, ako pri prvej časti. Knihu teda určite odporúčam, či už ste jednotku čítali alebo nie.

Chce sa mi s tebou m(a)ilovať (Erika Bančanská, 7.4.2022) Odpovedať

neoslovila ma
Pri tejto druhej knihe sa dobrovoľne priznávam, že ma až tak veľmi nebavila. Dej bol veľmi čitateľný, chýbala tomu väčšia iskra a prišlo mi to ako cez kopirák.

Chce sa mi s tebou m(a)ilovať (Madamme.de.ludrigova, 6.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Druhý diel od autorky nemohol v mojej knižničke chýbať, nakoľko prvý diel som si úplne zamilovala. Keď som začala čítať knihu, myslela som si, že to bude pokračovanie o Zachovi a Dí. Úplne som sa zmýlila. Keď sa Delia (volali ju Dí) odsťahovala k Zachovi, tak Zoe nechcela zostať sama. Dala na nástenku OZNAM, že hľadá spolubývajúceho. Ani vo sne by ju nenapadlo, že na inzerát sa ozve práve Calleb, bývali priateľ Dí. Začali si písať a hneď od začiatku bolo ich písanie humorné, vtipné, dvojzmyselné, no a tie ich podpichovačky… Chémia medzi nimi bola od začiatku až po koniec. Zoe sa Calleb veľmi páčil a priťahoval ju. Vravela si, že nemôže sním niečo mať, nakoľko je to bývali, jej najlepšej kamošky. A to si predsa kamarátky nerobia. V knihe ma zaujala záhadná časť okolo Calleba. Stále musel niečo riešiť a odchádzal každú nedeľu preč. Bolo to pre mňa napínavé a chcela som čo najskôr vedieť, aké problémy musí riešiť. Tak ako prvý diel, aj táto kniha je zábavná, vtipná, sexy a ľahko sa číta. Človek si pri čítaní oddýchne a zrelaxuje. Upozornenie: obe knihy čítajte doma v súkromí, lebo sa pri nej budete nahlas smiať. Obe knihy som dala na štafetu a už teraz sa veľmi teším na čítanie kníh aj s poznámkami od knihomoliek.

Chce sa mi s tebou m(a)ilovať (Val, 6.1.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto lahôdka je nabitá humorom, dvojzmyslami(pri e-maile s fotkou vtáka mi zabehloXD ), lietajúcimi iskrami, tajomstvami, výčitkami, pripálenými hrncami a v neposlednom rade odopierania si toho,po čom srdce piští. Zoe a Caleb nám, ktorí sme čítali prvú časť série, neboli neznámi. Zoe ako spolubývajúca a najlepšia kamarátka pažravej Delie, Caleb ako obľúbený hráč bejzbalu na škole a Deliin expriateľ. Obaja sú šialení v tom najlepšom slova zmysle, sú oddaní svojim blízkym, makajú na sebe a svojich snoch. Vzájomná chémia hlavných postáv u mňa fungovala a žrala som ich maily rovnako, ako spoločne strávené výnimočné chvíľky. Ako inak, opäť tu bol záhadný dôvod, prečo "hrdličky" nemôžu byť spolu. Okrem dôvodu, že Caleb je ex najlepšej kamošky. Celý tento zvrat bol pre mňa slabý. Škoda. Síce to z Caleba urobilo ešte úžasnejšieho chalana nielen v očiach Zoe,ale aj v mojich, stále to bolo málo. Nezaznačila som si citát, ale vravelo sa tam niečo v tom zmysle, že to, odkiaľ pochádzame, z nás nerobí lepšieho alebo horšieho človeka! Práve pre TOTO sa cítil Caleb menejcenný,aj keď to starostlivo ukrýval. A všetci, čo sme čítali túto knihu vieme, že sa Caleb minimálne raz zachoval chrapúnsky! Aj keď bol miláčik a dalo sa to pochopiť, mohol sa zachovať inak...ale Zoe je super baba a všetko je,bolo a bude tak ako má. A musím povedať, že poďakovania Teagan sú vždy super :D jej vzťah s Colleen Hoover musí byť perfektný takéto poďakovanie by som si na Hooverovej mieste dala zarámovať Za mňa napriek tej slabšej zápletke dávam 5*(prevažujú kladné pocity)
Všetky komentáre (9)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x