bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Odkaz

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:Off Campus (SK)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:296
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Odkaz

Na život po vysokej vás nik nepripraví

Životy Garretta a Hannah, Logana a Grace, Deana a Allie a Tuckera a Sabriny sa po vysokej škole nevyvíjajú tak, ako si predstavovali. Iste, sú spolu, ale zrazu čelia skutočným problémom, na ktoré ich štyri roky na Briarskej univerzite nepripravili. Dospelosť je oveľa náročnejšia ako opletačky s láskou, a hrdinovia zisťujú, že veľké rozhodnutia môžu mať veľké následky. Hoci pri troche šťastia priaznivé. Svadba. Žiadosť o ruku. Tajný sobáš. Nečakané tehotenstvo. Hádajte, čo ktorý pár čaká!
Odkaz je napínavým zavŕšením skvelej romantickej série o štyroch sympatických pároch zo série Off Campus.

Z anglického originálu The Legacy (Elle Kennedy Inc., USA 2021) preložila Klára Kruteková.

Detaily o knihe

Názov: Odkaz

Originálny názov: The Legacy

Objednávací kód NA205576

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelá bodka za sériou (Michaela Zamari, 31.3.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto by nechcel prídavok o živote svojich obľúbencov z perfektnej série? Pre mňa bolo toto moje poprvé s takýmto knižným prídavkom a, úprimne, nemala som žiadne očakávania, len som čítanie odkladala, pretože... ... aj tak hrozilo, že pôjde o ďalšiu pecku od jednej z mojich obľúbených autoriek a ja dostanem chuť písať. A na to doteraz nebol čas. Veď už anotácia znela že vau. :) "Životy Garretta a Hannah, Logana a Grace, Deana a Allie a Tuckera a Sabriny sa po vysokej škole nevyvíjajú tak, ako si predstavovali. Veľké rozhodnutia môžu mať veľké následky. Hoci pri troche šťastia priaznivé. Svadba. Žiadosť o ruku. Tajný sobáš. Nečakané tehotenstvo. Hádajte, čo ktorý pár čaká! Odkaz je napínavým zavŕšením skvelej romantickej série o štyroch sympatických pároch zo série Off Campus." Kniha má 4 časti, v ktorých sa opäť striedajú pohľady jednej dvojice, no zároveň sú príbehy celej partie skvelo prepojené. Ehm, priznám sa, že prvá časť ma ešte nedostala do kolien, ale rýchlo som pochopila dôvod. Ono sa to šialene stupňovalo. A keď som podľahla tej vlne, už som nechcela zliezť. Autorka je proste majsterka. Nielenže do príbehu vložila hlášky, ktoré mi už chýbali, zakomponovala tam aj dospelácke problémy a riešenia, ktoré azda potešili každú čitateľku. Dokonca nejeden príbeh mal aj pridanú hodnotu, životné príbehy sa prepájali a v závere nemám knihe čo vytknúť. Užila som si ju, ich, a hneď by som čítala ďalej o tejto skvelej partičke a ich kamošoch - hokejistoch. Keď ste túto sériu milovali, tento prídavok budete zbožňovať. Či už ho máte prečítaný a ja som tentoraz posledná?

Skvelé ukončenie série (Patrícia, 17.1.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na toto pokračovanie som sa veľmi tešila. Séria Of campus ma opäť priviedla k čítaniu a po prečítaní Návrhu som bola závislá. Odporúčala som ju všetkým kamarátkam a nútila ich si knihu prečítať. A všetkým sa, samozrejme, páčila. Bola skvelá. Zvyšné diely neboli tak úžasne, ale toto zakončenie? Zbožňujem! Veľmi sa mi páčilo sledovať ako postavy žijú po výške a riešia už úplne iné, dospelácke otázky. Kniha bola rozdelená do 4 častí, pričom každá bola o inom páre. Všetky 4 časti sa mi páčili, ani pri jednej som sa nenudila. Bolo super, že sa príbehy prelínali a všetci sa stále stretávali a riešili problémy spoločne. A ich vtip s Alexandrom bol skvelý! Veľmi som sa nasmiala. Bolo to prijemné zakončenie série. Odporúčam

Séria Off-Campus je späť! (@jedna_zenska, 4.12.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Toto je presne tá kniha, ktorú ocenia milovníci príbehov z Briarskej a sympatizanti postáv, s ktorými sme žili istú chvíľu. Séria Off-Campus sa dočkala svojho dodatku a reálne-sladko-vtipnej bodky, ktorú si užijú všetci fanúšikovia týchto štyroch párov. Kniha je rozdelená na štyri časti: pakt, zásnuby, svadobná cesta a odkaz. Každá časť patrí niektorému z párov a striedajú sa v nej pohľady oboch postáv. Takže si užijete Hannah a Garretta, Logana aj Grace, Deana a Allie, aj Tuckera a Sabrinu. A dokonca sa tu mihnú aj postavy zo série Briar U. Už anotácia nám prezrádza, že postavy čaká svadba, žiadosť o ruku, tajný sobáš a nečakané tehotenstvo. Tipnete si, čo ktorý pár zažije? Ako sme už u autorky zvyknutí, je to vtipné, svieže, pikantné aj dramatické, romantické, priateľské, milé, aj vážne. Milovníci tejto série dostanú naozaj skvelú bodku, na ktorú sa môžu oprávnene tešiť. Aj, keď je kniha rozdelená na časti, dej ide chronologicky dopredu a prepletajú sa tu životné situácie všetkých párov, a tak, aj keď ich časť skončí, vieme prostredníctvom iných postáv, čo sa ďalej deje. Ak zbožňujete sériu Off-Campus, tak toto je samozrejme povinná jazda každého fanúšika. Sklamaní nebudete, postavy svojej povesti neostali nič dlžné a užijete si tu presne to práve, čo na tejto sérii všetci tak milujeme.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Nerada sa vraciam domov do prázdneho bytu. Neznášam, keď musím zapnúť televízor, aby som aspoň na chvíľu zazrela svojho frajera. Neznášam, keď sa musím bifľovať na skúšku, a potom som príliš unavená, aby som s ním šla do kina alebo na večeru. Neznášam, keď Logan príde domov po ťažkom zápase taký doráňaný a ubolený, že sa k sebe nemôžeme ani pritúliť.
Deň nemá dosť hodín. A teraz, keď vediem stanicu, je to ešte horšie. Keď som začala študovať na výške, netušila som, čo chcem v budúcnosti robiť. Pôvodne som rozmýšľala, že sa stanem psychologičkou. No potom som sa v druhom ročníku zamestnala ako produkčná v školskom rádiu a zapáčilo sa mi to. Uvedomila som si, že chcem byť televízna producentka. Konkrétne by som rada robila produkčnú televízneho spravodajstva. Takže teraz, keď som si už zvolila smer, je pre mňa oveľa ťažšie vykašľať sa na prednášku alebo zavolať do práce, že som chorá, keď má Logan zrazu hodinku či dve voľno. Obaja máme povinnosti, na ktorých nám záleží. Takže, ako povedala Daisy, musíme to len vydržať.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x