bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Všetko o mojom otcovi

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Vaša cena: 15,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 4,- € (zľava 20%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Všetko o mojom otcovi

DOMINIKA ŽIARANOVÁ číta z knihy VŠETKO O MOJOM OTCOVI:

Všetko o mojom otcovi (2014) je úspešná kniha rodinne ladených rozhovorov Milana Lasicu s dcérou Hanou. Po ôsmich rokoch prichádza jej druhé vydanie, upravené a obohatené o nové, dosiaľ nezverejnené odpovede, fotografie, jedinečné dokumenty a ukážky scenárov či literárnej tvorby. Dcéra spomína na svojho milovaného otca a jej dojímavá zbierka ponúka intímny portrét známej osobnosti aj verejnosti.

Detaily o knihe

Názov: Všetko o mojom otcovi

Objednávací kód WP205572

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľmi precízne a kvalitne spracované (Monika Karolová, 26.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už po prvotnom prelistovaní tejto knihy som vedela, že ju po dočítaní odložím na poličku s názvom "Poklady mojej knižnice". Je nielen že nádherne a profesionálne spracovaná, ale to najdôležitejšie pre mňa je, že som v nej našla opäť niečo nové a mohla si aj so slzičkou v oku a úsmevom na tvári zaspomínať na tohto veľkého herca, úžasného zabávača a človeka s veľkým "Č", akým podľa mňa Milan Lasica bol. . Jedinečnosť tejto knihy tkvie hlavne v tom, že ju napísala aj na základe rozhovorov s ním jeho dcéra Hanka. Veď čo môže byť dôvernejšie a intímnejšie, ako takýto otvorený "rozhovor" otca a dcéry? Hanka presne vedela, čo sa pýtať a uvidíte, že mu položila aj také otázky a pýtala sa ho na také detaily jeho života, na aké by sa, verím, netrúfol opýtať sa ani ten najodvážnejší novinár. Niekedy išla veru až pod kožu a stalo sa, že sa pri pýtaní dozvedela aj to, čo ešte sama o svojom otcovi nevedela. . Milan Lasica si zaspomínal na detstvo, rodičov a starých rodičov, svoju kariéru, kolegov i priateľov. Niektoré zážitky možno už budete poznať, iné zasa nie. A nebol by to on, ak by ich nepodal často so svojím trefným a vypointovaným humorom, ktorým bol povestný. . Nájdete tu rôzne obrázky dokumentov a fotografie, nielen tie profi, ale aj úplne obyčajné, nazvem ich "domáce", robené jeho blízkymi, ktoré zachytávajú milujúceho manžela a otca a nesmierne hrdého opapu. A práve jeho hlboká a nekonečná láska k rodine, najmä k týmto jeho "veľkým aj malým ženám", dominuje tejto knihe a som veľmi rada, že sa s nami prostredníctvom šikovnej Hanky podelili o kúsok súkromia a dovolili nám opäť trošku nahliadnuť do života, myšlienok a srdca Milana Lasicu. . Ak aj máte prvé vydanie už doma, toto potrebujete tiež, verte mi. . Must have pre všetkých, ktorí si radi zaspomínajú na pána Lasicu a aj 5 hviezdičiek je v tomto prípade málo.

Skvelá kniha (Liza, 2.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi krásny pohľad dcéry na itva príbehy pôsobivé emotívne, keď som zavrela oči veľmi krásna predstava života tejto úchvatnej rodí E s výnimočným otcom.odpuracam.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x