bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Svadba v decembri

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 15,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 15,39 € (vrátane DPH)
Bežná cena:17,90 €
Ušetríte: 2,51 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Svadba v decembri

Rodina Whitovcov pricestuje do zasneženého Aspenu na svadbu mladšej dcéry Rosie, ktorú na poslednú chvíľu zorganizovali na Vianoce. Ako prví dorazia nevestini rodičia Maggie a Nick, ktorí pred touto dôležitou udalosťou skrývajú jedno tajomstvo: rozvádzajú sa. Už pol roka žijú oddelene a to posledné, čo potrebujú, je uviaznuť spolu v neodolateľne romantickej zimnej rozprávkovej krajine.
Svadba znepokojuje aj Rosinu staršiu sestru Katie. Bojí sa, že jej spontánna, dobrosrdečná sestra robí chybu, preto je odhodlaná ochrániť ju pred nesprávnym rozhodnutím. Kiežby len neskutočne príťažlivý družba Jordan prestal mariť jej plány... Budúca nevesta Rosie svojho snúbenca ľúbi, no má vážne pochybnosti. Keď už všetci prišli na jej svadbu, ako im môže povedať, že si ňou nie je istá? Veľký deň sa blíži, emócie sa stupňujú a Whitovci prežívajú Vianoce, na ktoré ani jeden z nich nezabudne!

Detaily o knihe

Názov: Svadba v decembri

Objednávací kód NA639766

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Svadba v decembri (Veronika, 21.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Aj keď je už január, vráťte sa na chvíľku späť v decembri prostredníctvom romantického románu, a to priamo na svadbu počas Vianoc do dychberúceho Aspenu. Nad celým romantickým plánovaním svadby sa vznáša oblak negatívnych udalostí. Rodičia nevesty Rosie sa potajomky rozvádzajú, samotná Rosie má pochybnosti ohľadom svadby a rovnaké pochybnosti o jej rozhodnutí má aj sestra Katie. To mi trošku kazilo dojem z knihy. Mám pocit, že tej negativity bolo o niečo viac akoby som čakala, a tým pádom bolo o niečo viac priestoru venovanému vnútornému prežívaniu postáv, rozsiahlym opisom, čo ma otravovalo. Páčilo sa mi však prostredie, v ktorom sa dej odvíjal, aj vtipné pasáže. Dej bol predvídateľný a mňa nejak extra nezaujal. Čakala som vianočnú knihu plnú lásky, radosti, rodiny, ale to sa mi splnilo tak zo štvrťky.

Prijemna oddychovka (Tonka, 1.4.2022) Odpovedať

Kniha napísaná ľahkým,pútavým štýlom pre tých,ktorí majú radi romantiku,pohodu, lásku a dobre konce.Pre mňa jedna z najlepšie napísaných #putyourfeetup# kníh.pohar vina k tomu a zahlbite sa do čítania.neolutujete

Na dlhé zimné večery ako stvorená (@knizkomolka, 5.12.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pekný príbeh ako stvorený na dlhé zimné večery. Bolo to pohodové, trochu romantické, plné snehu, vzťahov, lásky a napriek tomu, že viete ako sa to celé skončí, ten príbeh mal aj hĺbku. • Bolo tam veľa pravdivých (občas úsmevných) myšlienok a postrehov zo života rodiny. Autorka ich predostrela veľmi prirodzene, láskavo a stále to bol pohodový príbeh obklopený snehom. • Akokoľvek máte milujúcu rodinu, sú určité veci, ktorými ich nechcete zaťažovať aby sa netrápili a tak si svoje malé občas veľké tajomstvá alebo trápenia nechávate pre seba. A tak to mala aj rodina Whitovcov. Manželia sa rozvádzali, len to zabudli spomenúť svojim dcéram, ktorá sa každá potýkala so svojimi pochybnosťami a starosťami... • Pekný pohľad na sesterskú, materinskú, aj partnerskú lásku ale aj o snoch, prehodnotení života a priorít ale najmä o milujúcej rodine a k tomu všetkému ešte aj rozprávkovo zasnežený domček na strome v horách.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x