bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Fablehaven 3 - Epidémia tieňov (2. vyd.)

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Séria:Fablehaven (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:496
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 15,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 16,25 € (vrátane DPH)
Bežná cena:18,90 €
Ušetríte: 2,65 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Fablehaven 3 - Epidémia tieňov (2. vyd.)

V Čarolese sa dejú veľmi čudné veci. Niekto alebo niečo vyvolalo epidémiu, ktorá stvorenia svetla mení na bytosti temnoty. Hoci Seth túto skutočnosť objaví už v jej začiatkoch, infekčná nákaza sa šíri veľmi rýchlo.

Detaily o knihe

Názov: Fablehaven 3 - Epidémia tieňov (2. vyd.)

Objednávací kód NA639757

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Temná tvár Čarolesa (Eva Zubková, 20.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha zatiaľ najlepšia z troch. Správanie postáv sa vyvíja, prežívajú aj straty. Rôzne prostredia, viac sa to všetko rozbalilo a pekne sa ukazuje, kto je zradcom. Za mňa 4+

Výboná séria (Laura Löbbová, 11.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Epidémia tieňov je tretím dielom série Fablehaven, kde sú hlavnými hrdinami súrodenci Kendra a Seth zažívajúci rôzne dobrodružstvá. Pokračovanie príbehu ma nesklamalo, stále ide o skvelý prepracovaný originálny príbeh, kde súrodenci spolu s ostatnými riešia rôzne záhady a problémy čarovného sveta. Nechýba jedinečná atmosféra, napätie a množstvo tajomstiev, ktoré sa postupne odkrývajú. Čo by som na tomto dieli vyzdvihla je striedanie kapitol z pohľadu Kendry a Setha, postavám sa takto dostalo rovnakej pozornosti a musím povedať, že obe dejové linky ma nesmierne bavili.

Skvelá (Martina Fraňová, 9.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja túto sériu tak milujem! Cítim sa ako dvanásťročné dievča, ktoré po nociach na tajnáša číta a preklína tú časť svojho ja, ktorá musí skoro ráno vstávať do školy. Vyše 400 stranové tehly padajú len tak a ja…stále nemám dosť. Úplne rozumiem celému tomu humbuku naokolo, pretože táto séria si to jednoducho zaslúži. Po prečítaní tretej časti som si uvedomila, že som za polovicou. Za polovicou tohto úžasného príbehu, ktorý je každou knihou lepší, viac akčný, dobrodružný a hlavne geniálny. Všetky detaily sa spájajú do niečoho väčšieho, originálneho a do niečoho, čo absolútne zbožňujem. Zároveň si uvedomujem, že ma čakajú už len dve časti. Asi ste už zažili ten pocit, keď dočítate obľúbenú sériu a začínate si klásť otázky typu - čo teraz? Ako môžem žiť bez nej? Všetci sme si tým prešli, všetci sme sa tešili na koniec a zároveň sme boli smutní, že ten koniec vôbec prišiel. Ale dali sme to, nezabudli sme na ne a tieto príbehy zostali uložené v našom knihomoľskom srdiečku, kde, už teraz môžem povedať, sa zaradí aj séria Fablehaven. Tejto knihe nemám čo vytknúť. Krásne nadviazala na druhú časť, veľa tajomstiev sa odhalilo, ale aj pribudlo. Človek si je ešte viac neistí, nevie komu má veriť a strany dobra a zla sa čoraz viac vyrovnávajú. Je to písané tak, že jednoducho neviete prestať čítať, dávate bokom školu, prácu, povinnosti, len aby ste zistili, čo sa v príbehu stane. A ono sa tam toho naozaj veľa udialo. Ale pšt, o tom si už musíte vy prečítať.

Epidémia tieňov (Michaela Linková, 7.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Brandon Mull - ČAROLES EPIDÉMIA TIEŇOV Tretie čarovné dobrodružstvo súrodencov Kendry a Setha Sorensonových bolo opäť plné kúzelných bytostí, nových neznámych miest aj nebezpečných situácií. Spoznali sme nové postavy aj nové, zaujímavé kúzelné miesta plné nástrah, pretože sa dostávame za hranice Čarolesa :) Príbeh sa rýchlo čítal, vôbec nestagnoval a každá stránka knihy ma dostávala bližšie a bližšie k ďalším záhadám Čarolesa a jeho neobyčajných obyvateľov. Čo sa týka série Fablehaven, tretia časť ma takisto vôbec nesklamala, a som stále viac a viac rada, že som túto fantasy sériu objavila :-)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x