bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Placebo

Vydavateľ: VENUPRESS (VENUPRESS, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:02

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,89 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Placebo

Po traumatických udalostiach, ktoré Ema prežila v pestúnskej rodine, ju prenasledujú nočné mory. Jej túžba začať znovu je však silnejšia. S vidinou nového začiatku sa preto odsťahuje do iného mesta, kde si nájde prácu, získa priateľov a otvorí dvere do vysnívaného života bez paranojí. Už sa nemusí večne obzerať cez rameno. Vyhliadky na lepšiu budúcnosť má na dosah. Lenže vtedy jej do života vstúpi on. Podmanivý, cieľavedomý Christopher, ktorý sám ukrýva nejedno tajomstvo. Ema sa pri ňom cíti zraniteľná a jej pokojná rutina sa naštrbí. Pochopí, že ak chce žiť plnohodnotný život, musí zabojovať proti svojim démonom. Dokážu sa Ema a Christopher navzájom vyliečiť a vymaniť jeden druhého z tmavých hlbín minulosti? Alebo to bude len klamlivý a krátkodobý placebo efekt?
V trilógii Placebo nie je nič tak, ako to vyzerá na prvý pohľad. Ponorte sa do príbehu, v ktorom strach pomáha rásť, bolesť dodáva odvahu, slzy očisťujú, nenávisť mení, predsudky spájajú a láska lieči.
Fialová séria Placebo sa krátko po vydaní stala bestsellerom. Toto vydanie spája všetky tri časti do jednej celistvej knihy.
Slovenská autorka Baja Dolce má na konte okrem úspešného debutu Placebo aj obľúbený viacgeneračný román Horkosladké esencie, bestsellerovú temnú romancu Habibi a spolupracovala na romantickom trileri Azaelov pád.

Detaily o knihe

Názov: Placebo

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžasné! (Klára Kocúrová, 3.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha mi spôsobovala neskutočné šoky...Ako sa mi na začiatku nepáčil rýchly spad udalostí no na konci knihy som, doslova, dej posúvala očami ! Nechápte ma zle, kniha bola dobrá ale na mňa boli tie udalosti moc hrrr. Musím však povedať, že tie erotické scénky boli najlepšie aké som kedy čítala. Druhá časť je, aspoň pre mňa, OVEĽA lepšia. Vyplávajú na povrch mnohé tajomstvá a ja som miestami ani nedýchala. Tretia časť si zaslúži nejakú cenu. Bez žartu. TO-BOLO-AKOŽE-ČO?! Nemohla som sa od toho odtrhnúť a celý deň som myslela čo sa stane ďalej. Nemohla som ísť ani spať kým som nezistila všetko. Ak máte chuť na erotickú knihu, ktorá má vážne dobrú zápletku vrelo odporúčam!

Placebo 3v1 (Val, 5.9.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
V roku 2020 som čítala samostatné e-knihy trojdielnej série. Tentoraz som si ju mala možnosť prečítať v jednom, kompletnom vydaní... Stále mám z Placebo rovnaké pocity. Aj keď táto nádherná tučko-verzia prešla úpravami, to hlavné zostalo nezmenené! Štýl písania, silné postavy, dramatické aj šteklivé momenty, nečakané zvraty…to všetko po starom,ale v novej verzii máte Epilógy a prídavky\poviedky, ktoré sú 'sladkou čerešničkou na torte'. Ako celok je to naozaj nervy drásajúci príbeh a ako som spomenula v pôvodnom príspevku na jednu z častí,aj tentoraz,pri re-readingu, to bolo s emóciami ako na horskej dráhe. Romány Baji Dolce si zamilujete. Všetky

Úžasná reedícia (Silvia, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Placebo v reedícii bola prvá kniha, ktorú som si kúpila od Baji. Milujem knihy, v ktorých je spojenie romantiky, erotiky ale aj napätia. No a veľké plus, meno hlavného hrdinu rovnaké ako má môj syn. proste perfektná kniha

Dlhé čítanie (Martina, 16.12.2021) Odpovedať

priemerná kniha
Túto knihu som čítala omnoho dlhšie, ako by som chcela. Aj preto táto recenzia nebude príliš pozitívna, čo ma však úprimne mrzí, keďže si Baju vážim ako človeka aj autorku. Na úvod chcem povedať, že táto trilógia nie je zlá alebo nekvalitná a viem, že má množstvo fanúšikov. No mne v nej chýbalo niečo, čo by ma prekvapilo, posadilo na zadok alebo nútilo čítať ďalej so zvedavosťou, ako to celé dopadne. Hneď od začiatku som natrafila na množstvo klišé motívov. Na konci prvej časti už bola moja klišé kapacita prekročená a musela som si dať pauzu. Druhý diel bol však o niečo lepší, našla sa aj jedna vec, ktorá ma prekvapila a vyvolala vo mne zvedavosť. S tretím dielom som sa trápila asi najviac, až do momentu, kedy sa naplno rozvinula detektívna zápletka. Vtedy som konečne pocítila napätie a zhltla 100 strán ani neviem ako. Chýbala mi iskra medzi hlavnými postavami, tá neustále spomínaná chémia na mňa vôbec neprešla. Keby som medzi nimi cítila niečo, čo by mi vyvolalo motýliky v bruchu, určite by sa mi kniha čítala ľahšie. To sa však nestalo. Na druhej strane toto dielo u Baji beriem ako také začiatočné, skúšobné, kedy sa aj ona sama pravdepodobne ešte hľadala. Čítala som jej ďalšiu tvorbu a oproti Placebu sa poriadne posunula. Preto na jej knihy určite nezanevriem, práve naopak, som zvedavá, kam sa opäť posunie. Aj napriek tomu, že som si túto trilógiu veľmi neužila, našla som tu niekoľko naozaj pekných a hlbokých myšlienok. Celkové posolstvo príbehu je vo svojej podstate nádherné a som rada, že Baja vážne témy preniesla aj do tejto trilógie.

Kniha je jedno veľké ÁNO! (Kristína Puziová, 26.11.2021) Odpovedať

Oceňujete trilógiu v jednej knihe? Ja určite áno! Poznáte to…Dočítate prvú časť série a dychtíte po pokračovaní, ktoré nemáte. Zbytočne si predstavujete čo bude ďalej. Ste závislí na autorke, pretože je to jej príbeh a vy ste “len” jeho súčasťou. Pri tejto knihe sa vám to nestane. Prečítate prvú časť a potrebujete druhú? Stačí otočiť len stránku! Po druhej časti urobíte to isté a ani neviete ako…blížite sa ku koncu. To je čaro 3v1! Ďakujem/e vydavateľstvo Venupress! Aká však séria je? Prvá časť vás hneď vtiahne do deja. Ema pracuje v obchodnej spoločnosti Pierce and Co. A jej šéf je Christopher Pierce… Ema a Christoper. Svetlo a temnota. Temnota a svetlo. Výbuch… Ich vzplanutie lásky je rýchle. Priznávam, že som sa nevedela najskôr naladiť na tú potrebnú vlnu. Ich vlnu. Čo Ema vidí na Christopherovi? Chýbalo mi hlbšie nazretie do jeho vnútra. Ide o to, že zamilovanosť skutočne niekedy nepozná čas, ale v knihe si ja ako čitateľ potrebujem vytvoriť vzťah k hlavnému hrdinovi tak ako v tomto prípade Ema. Ema mi bola veľmi sympatická. Videla som v nej časť seba. A to mi imponovalo. Rovnako som si obľúbila aj jej spolubývajúce, sestry dvojičky! Koniec prvej časti ma prekvapil. Nerozumela som. A zároveň som bola fascinovaná. Lebo nie je všetko také, ako sa na prvý pohľad zdá. V tej chvíli som si uvedomila, že to čo mi spočiatku vadilo, autorka nemohla spracovať inak. Druhá časť ma ihneď dostala. Bola prečítaná na jeden nádych. Vydýchla som až na konci. Hnevala som sa, nenávidela som a milovala zároveň. Pripravte sa na intrigy, dôsledky toho keď komunikácia viazne a PRAVDU. Ja som bola tak v šoku, že som pri knihe vydala citoslovce prekvapenia “HÍÍÍÍ!”. V tejto časti som si obľúbila aj ďalšiu postavu. Úprimného a starostlivého Eminho kolegu Mikea. Tretia časť ma doslova emočne vyžmýkala. Autorka mi niekoľkokrát zlomila srdce, zahojila a potom ho roztopila. Tu sa naplno prejavuje Emina sila a vôľa. V tejto časti je veľa akcie. Pri jednej scéne som mala chut rozplakať sa a to ja pri knihách neplačem. Mala som toľkokrát zimomriavky… Inými slovami…Skvelé! Úprimne Vám poviem, že autorka má na písanie talent. V tom čo píše sa nepochybne vyzná. Vrelo Vám ju odporúčam. Séria sa mi neskutočne páčila. Postavy som milovala. Toto je jedna z kníh, na ktoré budete myslieť ešte dlho po prečítaní…

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x