bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







To som zase ja

Vydavateľ: MERIDIANO - press (MERIDIANO-press, s.r.o.)
Edícia:Moderné romány
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:416
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 11,75 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,03 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,99 €
Ušetríte: 1,96 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: To som zase ja

Nápad mojej sestry Caroline vrátiť sa do rodného Manchestru mi prišiel vhod. Potrebovala som okolo seba blízkych ľudí, keďže môj život bol v troskách. Mužom som sa pre istotu vyhýbala, ale do tých dvoch, ktorých som stretla v parku som sa okamžite zamilovala. Problém bol v tom, že jeden mal päť a druhý osem rokov. Neschádzali mi z mysle ani potom, čo sme sa rozlúčili. Naše ďalšie náhodné stretnutie len potvrdilo moje obavy. Kto sú ich rodičia? A vedia vôbec, čo robia ich deti celý deň? Moje otázky nezostali dlho nezodpovedané a Caroline ma varovala. Otec detí ma môže zažalovať, ak ho nepožiadam o povolenie stretávať sa s nimi. Dobre, súhlasila som. Zvládnem to ľavou zadnou.

To stretnutie ale nedopadlo podľa mojich predstáv. Sebavedomý a bohovsky príťažlivý Max Kendall mi okamžite dal najavo, že pohybovať sa v jeho blízkosti nebude prechádzka ružovou záhradou.
Nevadí, pomyslela som si. Aj z úhlavných nepriateľov sa občas stanú priatelia. Alebo, ako to v romantických filmoch býva, stanú sa z nich...

Tú myšlienku som okamžite zavrhla!

Detaily o knihe

Názov: To som zase ja

Objednávací kód NA638210

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

SKVELÁ (Alena Precechtelová, 9.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
TO SOM ZASE JA je super knižka, ktorú napísala mladá slovenská autorka Katarína Harmatová. Je to moja prvá knižka od tejto autorky a veru som veľmi spokojná s jej tvorbou . Kirsten sa po manželovej smrti na naliehanie sestry vráti bližšie k rodine . jej sestra aj rodičia by boli radi, keby si našla priateľa časom manžela. No to si Kirsten nedokáže ani predstaviť a stále smúti za manželom . Raz v parku pomôže ošetriť malému chlapcovi Garettovi kolienko , ktoré si odrel pri páde. Pomaly si získa dôveru nielen malého Gatetta, ale aj jeho staršieho brata Jareda a stanú sa priateľmi . Keď sa dozvie, že chlapci sú skoro stále sami, nejde jej to do hlavy a snaží sa im , čo najviac pomáhať. Keď sa zoznámi s ich otcom , slávnym futbalistom Maxom , je naňho veľmi nahnevaná a nechápe jeho chovanie . Je Max opojený slávou ? Tak už Vám viac neprezradím, ale knižku Vám odporúčam prečítať .

To som zase ja (Katarína Marčoková, 28.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Vynikajúca kniha na voľný čas, takzvaná oddychovka.Pekne sa rozvíjajúci príbeh jednej ženy, ktorá dúfa že raz... aj ju po prekonanej traume ešte postretne niečo pekné.Láska prichádza pomaly,nevinne v podobe dvoch maloletých chlapcov.Bude to jej osud,on ten fešný vyšportovaný chlap - ich otec? To iskrenie , bojovnosť medzi nimi a ich vtipné dialógy vás veľmi pobavia ale nebude to prechádzka ružovou záhradou,zvraty ktoré prídu vás prekvapia.Dokážu to ustáť a nájdu si cestu k sebe ? Veľmi pekné čítanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x