bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Psia reč

Vydavateľ: Lingea SK (LINGEA, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:128
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 5,80 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 5,93 € (vrátane DPH)
Bežná cena:6,90 €
Ušetríte: 0,97 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Psia reč

áto veselá knižka so skvelými ilustráciami poteší každého psíčkara. Naučí vás rozpoznať a chápať jemné náznaky, ktorými vaši psí kamaráti dávajú v rôzných situáciách najavo, ako sa cítia. Čím viac ich reči porozumiete, tým jednoduchšia pre vás bude jednať s nimi tak, aby sa cítili bezpečne a šťastne.

Kniha s vynikajúcimi ilustráciami poteší každého psíčkara. Naučí vás rozpoznať a pochopiť jemné náznaky, ktoré dávajú vaši psí priatelia v rôznych situáciách, ako sa cítia. Psy komunikujú aj mnohými inými spôsobmi ako len škrabaním a otáčaním chvosta. Nepochopenie reči psa tela môže komplikovať život psom aj ich páničkom.

Rovnako ako ľudia aj psy cítia strach, hnev, šťastie, smútok aj prekvapenie. Sú veci, ktoré majú radi, aj veci, ktoré nenávidia. Môžu sa cítiť zmätení alebo vnútorne rozpoltení, a keď sa socializujú, robia všetko pre to, aby zachovali mier a vyhli sa konfliktom. Keď nám pes hovorí, že je pre neho niečo príliš intenzívne, môžeme neúmyselne situáciu ešte zhoršiť, ak nesprávne prečítame jeho reč tela a vystavíme ho tak ešte väčšiemu stresu. Pes, ktorý vrčí, hryzie alebo sa začne biť, to zvyčajne robí až ako poslednú možnosť, keď všetky jeho ďalšie komunikačné signály nemali želaný účinok.

Je dosť ťažké previesť všetky nuanse reči psa do slov, preto sú v tejto knihe kresby, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám pomohli zistiť, na čo si dávať pozor a rozlišovať medzi podobnými výrazmi a prejavmi. Pri porovnávaní kresieb uvidíte kľúčové rozdiely, ktoré vám poskytnú kontext, ktorý treba brať do úvahy.

Veríme, že vám kniha bude vynikajúcim spoločníkom, aby ste lepšie porozumeli psej reči. Čím viac im rozumiete, tým ľahšie s nimi zaobchádzate, aby sa cítili bezpečne a šťastne. Ak chcete pokračovať vo svojej ceste, venujte pozornosť svojmu psovi v rôznych situáciách a nechajte ho, aby vám pomohol lepšie pochopiť, čo ho stresuje, vzrušuje a čo mu robí radosť!

Detaily o knihe

Názov: Psia reč

Objednávací kód NA638148

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x