bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ten den (CZ)

Vydavateľ: BARONET (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 15,50 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 17,11 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ten den (CZ)

Život Laury Bielové na Sicílii začíná připomínat pohádku. Velkolepá svatba, manžel, který pro ni udělá cokoli na světě, těhotenství, spousta darů a nepředstavitelný luxus: sluhové, drahá auta, přímořské rezidence. Všechno by bylo perfektní, nebýt toho, že všude kolem jsou jen samí gangsteři, ve vzduchu se neustále vznáší nějaký blíže neurčený zločin, někdo se ji každou chvíli pokouší unést a zavraždit, a nejlepší kamarádka Olo ji slepě následuje, kamkoli se Laura hne. Být manželkou nejnebezpečnějšího muže na Sicílii má jisté důsledky a přesvědčit se o tom bude pro Lauru velmi bolestná záležitost…

Pokračování bestselleru 365 dní není jen milostným příběhem, který je příjemné číst před spaním. Je to příběh plný překvapivých zvratů: útěků, pronásledování, zrady, bojů o čest a smrtelných ohrožení. Je to kniha o tom, jak je snadné se zamilovat a stejně snadno si zničit vlastní život. Každá kapitola něčím překvapí, nic není zjevné předem – kromě vášnivého sexu a her, jejichž aktéři nejsou ani dobří, ani špatní. Je to kniha o velkých neznámých, velké lásce, velkém nebezpečí… a velké vášni.

Detaily o knihe

Názov: Ten den (CZ)

Originálny názov: Ten dzień

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ten deň (Val, 14.1.2022) Odpovedať

neoslovila ma
O tejto knihe ste už toho isto veľa počuli, veľa recenzií zahliadli a úprimne, tiež som tých, ktoré by príbeh Massima a Laury chválili, veľa nevidela. A úplne oprávnene :\ Tak,ako sa dokážem stotožniť s príjemnou recenziou,u mňa síce nie je zvykom kritizovať,ale dokážem sa stotožniť aj s recenziou s výhradami k príbehu. Áno, prvú časť s názvom 365 DNÍ som celkom pochválila (až na hlavnú hrdinku),v pokračovaní dej nezachránil ani temperamentný mafián Massimo,ani zápasník MMA, ani maďarský "gej",ani….no,nikto… autorka si na seba nasúkala príliš veľa a nejak mám dojem, že sa z toho sama nevie vymotať. Veľkým zápletkám predchádzajú nudné stránky, ktoré záver síce zachránil a asi to jediné Lipinsku zachránilo pred absolútnym prepadákom. Nie som profesionálny kritik,ale s kľudným svedomím si dovolím povedať, že naše vydavateľstvá by po týchto knihách ani neštekli. Možno je to prehnané tvrdiť,ale vidím aké sú nároky na našich autorov, a akí sú skeptickí a nároční slovenskí čitatelia. Čo sa týka samotného deja,bol pritiahnutý za vlasy viac ako v prvej knihe. Laura by mala brať lieky nielen na srdce,ale na hlavu by jej tiež jedine prospelo. Massimo je milujúci manžel (nejak som ale nepostrehla tie detaily, kedy tú nehynúcu lásku prejavuje) a vzápätí sa mení na talianskeho chrapúňa… Zvláštne,no Blanka sa opakuje nielen v sexualnych scénach (ani ich nerátajte :\ ),ale ako som spomínala v recenzii 365 DNÍ,bola som zvedavá aké zápletky vymyslí (keďže všetko možné naplácala hneď na úvod)...neprekvapila… okrem obšmietania sa iných mužov okolo Laury a žien v blízkosti Massima, únosu (sorry,spoiler :D ) a rizikového tehotenstva, čo sa dalo čakať...no tu sa musím pristaviť! Lipinska predtým,ako vymyslí diagnózu a sexuálne scény,mala by to nejak rozumne doladiť, pretože toto tu značne pokrivkávalo. Čo mi ešte nesedelo bol preklad. Toľko mi to vŕtalo v hlave, až som na to prišla... slovník patrí mužovi a bolo to citeľné najmä pri sexuálnych scénach. Neviem,no pár kníh mám načítaných a proste... ženy volia iné slová a slovné spojenia. Rozhodne však netvrdím, že je preklad ZLÝ! To nie! Je len iný.. Ale! Bola som aj veľmi potešená. Úvod bol z pohľadu Massima a naozaj som sa potešila, že kniha bude písaná z oboch pohľadov. Hm...bola som oklamaná, pretože okrem úvodu svoj "štek" Massimo nedostal. Takže okrem záveru a krásnej obálky ma kniha nijak zvlášť nenadchla.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x