bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Draculova žena - 2. vydanie

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Draculova žena - 2. vydanie

Kto bol Dracula?
Transylvánsky vampír? Krutovládca? Stredoveký psychopat? Či sexuálny sadista svojej doby? Karolínu to nezaujíma, presne tak ako ju nezaujíma ani Rumunsko. Jej priatelia majú však na vec iný názor.
Na výlet do tajomnej Draculovej krajiny sa bláznivo tešia, hoci sa chystajú vziať so sebou i kladivo, kôl a cesnak. Nadšením napokon nakazia i samotnú Karolínu. Všetka zábava sa však končí, keď v hlbokom lese blízko hradu Poenari natrafí na svorku vlkov. V pude sebazáchovy pred nimi uteká, ale netuší, že svojím príchodom spustila niečo, čo sa už nedá zastaviť... Na zdanlivo opustenom hrade v horách jej bude odhalený tragický osud mladej uhorskej grófky Ilony Szilágyiovej, ktorú v 15. storočí vydali za krutého valašského princa Draculu. Karolína dostane odpovede, ktoré nechcela poznať, na otázky, ktoré nekládla. Kto bol teda vlastne Dracula? Alebo ešte stále je?

Detaily o knihe

Názov: Draculova žena - 2. vydanie

Objednávací kód NA637244

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Draculova zena (Nikol, 26.9.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prva precitana kniha od autorky (na policke ma vyse roka cakaju Berlinske hviezdy). Styl pisania mi sadol, urcite siahnem po dalsej knihe. Historicke knihy nie su moja cielovka, sem-tam podlahnem, pri tejto sa oplatilo. V tychto knihach byva dej plny opisov, faktov a dalsich opisov, tu som nepostrehla zeby ma nieco v tomto smere rusilo. Spracovanie pribehu, faktograficky, charekterovo, postavy, miesto, boli velmi harmonicke. Dej sa odohrava v minulosti aj v sucastnosti, v rozpati niekolkych storoci. Presne prelinanie tychto casov naplna co kniha slubuje, napatie, mysterioznost, dobrodruzstvo. Priznavam mierne som sa v deji na chvilu aj stratila, dojmu to neublizilo. Ja som podlahla tej historickej vlne, uzivala som si tu jazdu. V knihe nenajdes co si za nazvom, umiestnenim, ani postavami ocakaval. Vlad III. bol velmi zaujimava osobnost, uz sa necudujem autorkinmu vyberu, ze si ho vybrala ako namet. Uverila som azda kazdemu slovu. Dokonca aj skutocne informacie v zavere knihy som precitala so zaujmom.

Drakulova žena (Viera Zoreníková, 25.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Včera večer dočítaná a vrelo odporúčam, žiadne upítstvo nečakajte, kniha je od prvej po poslednú stranu obdivuhodne veľmi pútavo napísaná, možno sa niekedy budete cítiť "stratene", ale po ďalších stranách je čitateľ opäť "v obraze"... Ďakujem Michaela Ella Hajduková - autorka za krásne chvíle s Vašou knihou a teším sa na ďalšie

Kráľovná krvi (Marta, 26.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá! Ak mate radi tajomnú Transylvániu a chcete iný pohľad na krvavého Draculu toto je tá správna voľba.

dracula (stanka greschnerová, 12.4.2022) Odpovedať

knihu som si nevšimla ,že som objednala v češtine:))ale po 3 strane som aj zabudla že ju nečítam po slovensky.dej ma úplne pohltil.výborná kniha.odporúčam..teším sa na ďalšie..

Milujem ju (Alena Lelovičová, 1.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu môžem len odporučiť. Je úžasná. Tak skvelo napísanú knihu o Draculovi som ešte nečítala. Konečne iný pohľad. Prečítala som ju za jediný deň, nevedela som sa odtrhnúť. A to som sa k nej dostala "omylom". Nemám slov, ak máte radi dobrý román a Draculu, túto knihu musíte mať. Ja ju nepustím z ruky. Zamilovala som si nielen knihu, ale aj autorku, má skvelé knihy.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x