bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nebezpečné puto

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nebezpečné puto

V najnovšom románe Nebezpečné puto Sandra Brown opäť suverénne dokázala svoje rozprávačské majstrovstvo. Čitatelia sa môžu tešiť na vynikajúci romantický triler, ktorý ich vtiahne do siete prísne strážených tajomstiev a udrží v napätí až do šokujúceho konca.

Keď sa pred dvadsiatimi rokmi štyria muži dohodli, že spoločne vylúpia obchod, zrejme si svoje životy predstavovali inak. Po úspešnej krádeži pol milióna dolárov sa však v priebehu jedinej noci všetko zvrtlo. Jeden z nich skončil do rána vo väzení za iný zločin, druhý v nemocnici, tretí bol mŕtvy a štvrtý z nich, otec dvoch dcér Joe Maxwell, zrejme zmizol spolu s lupom a už o ňom nikto nepočul.

Malé mestečko po nevyriešenom zločine žije ďalej svojím životom, kým sa do prázdneho rodičovského domu nevráti Maxwellova mladšia dcéra Arden. Skutočnosť, že je tehotná, úplne sama a navyše na verejnosti nešťastne potratila, je len voda na mlyn miestnym klebetám.

Arden nemá ani potuchy, že dvaja otcovi bývalí komplici pozorne sledujú každý jej krok. Prečo sa Arden po rokoch vrátila a čo vlastne vie? Tuší niečo o nebezpečnom pute, ktoré spája oboch mužov s jej otcom a s ťaživým tajomstvom?

Prekladateľka: Barbora Andrezálová

Detaily o knihe

Názov: Nebezpečné puto

Originálny názov: Thick as Thieve

Objednávací kód NA636408

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Napinave s prvkami vášne (Jana Dzurišín, 18.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, ktorá obsahuje okrem napínavých momentov aj prvky romantiky a vášne. Spočiatku máte pocit, že vám je všetko jasne ale ako sa dej rozvíja, ukáže sa, že nič nie je tak ako to vyzeralo. Autorka perfektne vykreslila vzťahy, ktoré medzi postavami panovali a niektoré pasáže boli tak bravúrne vykreslené, až som mala problém ich prečítať (napríklad vražda jedného z členov skupiny). Fantastická kniha pre všetkých, ktorí obľubujú napínavé detektívky popretkávané momentmi romantiky a vášne. Jednoznačne 5*

Nebezpečné puto (František Baláž, 10.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Sandru Btowk som čítal po prvýkrát, hneď ma zaujal obal knihy. A môžem povedať že som si to parádne užil :) Za to že nečítam romantické knihy tak toto bola dobra jazda s krimi zápletkou. Zhltol som knihu za tri dni :) určite dám šancu ďalším jejim knihám :)

Nebezpečné puto (Val, 19.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Brownovej tvorbu naozaj zbožňujem. Anotácie nečítam, začítam sa vždy od prvých strán a trpezlivo odhaľujem príbeh ukrytý v knihe. Sandra píše akoby pre mňa. Jej postavy sú vždy skvelé, dej vymyslený do detailov a aj keď si už myslím, že viem "vo co gou", tak ma autorka rýchlo na ďalších stranách vyvedie z omylu. Rovnako tomu bolo pri knihe Nebezpečné puto. Úvod nám popisuje noc z roku 2000. Je to NOC, ktorá viacerým zmenila život. Načrtne sa nám lúpež so štyrmi páchateľmi. Ich totožnosť sa dozvieme počas postupujúceho príbehu,v kapitolách, kde sa jednotlivé postavy vracajú v spomienkach k osudnej noci. Súčasná linka je plná napätia,ale aj iskier, ako to už Brownová majstrovsky vie napísať. Skvele vystavaný dej, postavy podľa môjho gusta(aj tie záporné), šokujúci záver… čo viac by som si mohla priať ako dokonale strávený čas pri knihe?!

Príjemná oddychovka (Monika, 4.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Sandra Brown vie, čo na jej čitateľov a čitateľky najlepšie zaberie a presne to im aj vždy veľkoryso naservíruje. Jej príbehy sú dobre a zaujímavo prepracované, dej sa hýbe svižne, bez zbytočných omáčok a na konci nás zvyčajne čaká rýchly "preplesk", pretože rozuzlenia jej zápletok sú veľmi dôvtipné a nečakané. Aj v tomto prípade som po dočítaní ostala veľmi prekvapená, ako to celé nakoniec bolo ... . Knihy Sandry Brown mám rada aj kvôli tomu, že si ich viem vychutnať aj behom dňa, keď je okolo rušno, krik, deti behajú po byte, či visia z lustra, no zároveň je to aj chvíľka, keď odomňa nikto nič nechce a ja si môžem sadnúť, otvoriť knihu a dať si pár strán len tak. . Aj táto brownovka mi sadla, naplnila moje očakávania a dobre som si pri nej oddýchla

Skvelá novinka (Janka G., 2.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto novinku som sa naozaj tešila a čítanie som si užila. Knihu som zhltla za deň. Krásny romantický príbeh s krimi zápletkou.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x