bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kniha, ktorá vám možno zachráni život

Vydavateľ: N Press (N Press)
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kniha, ktorá vám možno zachráni život

Čo zaberá na spomalenie procesu starnutia?
Ako sa dá najlepšie schudnúť (a udržať si hmotnosť)?
Čo treba robiť, aby mal človek kvalitný spánok?

Každý z nás chce byť zdravší, silnejší a dožiť sa čo najvyššieho veku. No ktoré metódy naozaj fungujú? Naozaj jestvujú superpotraviny? Ako minimalizovať riziko cukrovky, rakoviny a Alzheimerovej choroby? Aká škodlivá je v skutočnosti laktóza? Sú výživové doplnky nevyhnutné? A čo na to voľné radikály?

Zabudnite na divoké trendové diéty a fitnes programy celebrít. Vedecký publicista Graham Lawton prináša nový pohľad na zdravie, výživu a životný štýl. Oddeľuje dojmy od pojmov a kriticky sa vyrovnáva s množstvom mätúcich údajov a desivých titulkov v časopisoch. Na základe najnovších vedeckých výskumov a štatistík ponúka pravdu o diétach a stravovaní, o drogách, desaťtisíc krokoch denne, slanine, počítaní kalórií, káve, mliečnych výrobkoch, spánku, vláknine, opiciach, soli, cukre, kardiu, opaľovacích krémoch, statínoch, vitamínoch a o mnohom ďalšom.

Graham Lawton často šliape na mínové pole, no nie samoúčelne. Jeho cieľom je vyvrátiť prežité mýty a rozlíšiť bludy od faktov. Táto kniha odhaľuje pravdu o módnych trendoch v stravovaní, vysvetľuje skutočné vedecké poznatky za lepším zdravím a vďaka tomu vám možno zachráni život.

Detaily o knihe

Názov: Kniha, ktorá vám možno zachráni život

Objednávací kód NA636144

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kniha, ku ktorej sa stále vraciam (Martina Gahérová, 3.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi hodnotná a skvelá kniha, ktorá je v mojej knižnici stále na dosah ruky. Už som ju dokonca ako darček kúpila ďalším 3 členom rodiny a kamarátom, ktorí si ju taktiež veľmi pochvaľujú. Kniha nie je žiadny návod na lepší život či na to, ako schudnúť. Ide o odbornú knihu vyskladanú z rôznych výskumov a štúdií, z ktorej si každý čitateľ môže vziať niečo iné. Hodnotné kapitoly sú veľmi logicky usporiadané, nie sú v nich žiadne omáčky, ale naozaj iba fakty a informácie, ktoré môj život skvele obohatili a (dúfam), že moje celkové zdravie životný štýl posunuli o krok (alebo aj o 10 krokov) vpred. Odporúčam prečítať si ju skutočne každému - mladším aj starším ročníkom. A určite netreba mať predsudky o tom, že ide o ďalšiu knihu plnú návodov na to, ako schudnúť, ako sa stravovať, ako žiť. Jednoznačne ide o knihu, ktorá ma za posledné mesiace obohatila najviac.

Odporúčam mať doma poruke (Erika MS, 4.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Odporúčam mať doma poruke, lebo sa dá pravidelne vracať k niektorým častiam. Možno Vám úplne nezachráni život, ako je naznačené v nadpise, ale viaceré kapitoly Vám možno otvoria oči. Za mňa bola najzaujímavejšia časť o vitamínoch, o tom, či si naozaj potrebujeme kupovať všetky tie multivitamíny a užívať ich preventívne. Zaujímavým bol aj pohľad na (ne)potrebu pravidelnému príjmu potravy počas dňa a prekvapivý blahodarný účinok hladovky. Niektoré časti ku koncu knihy boli na mňa možno príliš stručné a zaslúžili by si väčšiu pozornosť, ale myslím, že kniha má potenciál zaujať ozaj široké publikum.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x