bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska cez správy

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Séria:Texting (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 11,34 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,61 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,50 €
Ušetríte: 1,89 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,49 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska cez správy

Nesprávne číslo má byť len nesprávne číslo.
Vymazať. Neriešiť.
Nepísať. Neflirtovať.
Nesprávne číslo by nemala byť prvá vec, na ktorú človek ráno myslí, a posledná vec, o ktorej uvažuje, keď zaspáva. A už vôbec by ste neznámy kontakt nemali nahovoriť na to, aby si kúpil malé kozliatko.
Bolo by to zvláštne.
Keď sa pre nesprávne číslo omylom zoznámim so Zachom Hastingsom, nedržíme sa žiadneho z vyššie spomenutých pravidiel. Píšeme si a flirtujeme, pretože je neskutočne vtipný, čudný a je pre mňa skvelým rozptýlením.
Nehľadám lásku. Zach natrafil na nesprávne číslo.
No možno...
Možno je ten pravý.

Recenzie
„Tento rok jedna z mojich obľúbených kníh!“ – Tara Sivec, najpredávanejšia autorka podľa USA TODAY

„Budem úprimná, knihu s podobnými dôvtipnými dialógmi, sexy narážkami a flirtom som nečítala celý rok. Vzrušilo ma to a zároveň navnadilo na pokračovanie.“ – Sara Ney, najpredávanejšia autorka podľa USA TODAY

Detaily o knihe

Názov: Láska cez správy

Originálny názov: Let's Get Textual

Objednávací kód NA635764

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

vtipné a ľahké čítanie (Andrea Vojtech, 20.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Obal, názov aj anotácia splnili to, čo sľubujú - veľmi ľahký, oddychový new adult príbeh plný sarkazmu. Táto kniha ma vážne bavila. Zväčša som sa usmievala pobavením, párkrát som sa schuti zasmiala, pretože ak autorka niečo naozaj dobre vie, tak je to vystavanie zaujímavých a vtipných dialógov a sympatických postáv. Hlavná mužská postava Zach mi bol tak strašne sympatický. Ajťák, ktorého spoločenské konvencie často opisujú ako čudného, no jemu je to úplne, ale že úplne jedno. Pri Delii a jej neustálom zapáraní do Zacha si častokrát pomyslíte, že toto je už ale vážne cez čiaru, no potom si spomeniete na svoje vlastné neokrôchané spôsoby v jej veku a len sa nostalgicky uchechtnete. Keď sme už pri tých postavách, určite nemôžeme vynechať highlight tohto príbehu - Marshmallow! Nemám síce slabosť na malé kozliatka, no bolo to nápaditým spestrením už beztak úsmevného a sem-tam streleného príbehu. Je to ľahké, úsmevné, miestami vzrušujúce, mlado-dospelé. Ak vás už young adult nebaví alebo máte pocit, že ste z tohto žánru vyrástli, skúste new adult. Je to o niečo dospelejšie a hoci kde-tu obsahuje sexuálne scény, nie je to nič poburujúce. Je však pravdou, že postavy sa o sexe rozprávajú celkom otvorene a netabuizujú žiadne dôležité témy. A to sa mi páči. Autorke sa okrem pútavého a vtipného príbehu podarilo vytvoriť zaujímavú zostavu postáv. Všetkých do jedného ich vykreslila veľmi sympaticky a ja sa už veľmi teším na druhú časť, ktorá bude o Zoe, Deliinej najlepšej kamarátke.

Krasa (Eva, 12.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kde si mozem adoptovat kozu? Alebo nie toto .... To bolo skvele nieco uzasne a krasne a romanticke. Ja som sa zamilovala a chcem to zazit

výýýýborné! (Klaudia Čechová, 12.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prosím chcem tento príbeh zažiť.Hneď! Ak sa chcete extrémne pobaviť, poďte do tejto knihy - bude Vám trhať kútikmi, to Vám môžem sľúbiť ;) Delia a Zach hl. hrdinovia ktorí si získajú vaše srdce rýchlejšie ako sa môže zdať! Delia, študentka žurnalistiky, sarkastická milovníčka kozliatok (áno vážne :D ) dostáva správu že jej stretnutie sa presúva v domnienke že to píše brat. Namiesto brata sa tam nachádza Zach počítačový maniak, fanúšik farmárskeho dresingu ktorému tiež nechýba uštipačnosť a sarkazmus. Zo začiatku si len píšu, čo obom stranám vyhovuje, no schyľuje sa k stretnutiu - bude také ako si obaja predstavujú? Dialógy sú vtipné, nesilené, sarkatické, úprimné a naozaj ma bavili! Krásne sa doťahovali, a bol zážitok s nimi prežívať ich dobrodružstvo. Ku koncu knihy dostávame aj menšiu zápletku, ktorá dej jemne zamotá, no nie je to nič dychberúce a svetaborné :) Celkovo však knihu hodnotím veľmi veľmi pozitívne, je to naozaj veľká vtipná oddychovečka. Ako veľké a nečakané plus hodnotím poslednú bonusovú kapitolu ktorá je predzvesť že sa ešte niečo bude diať :)

Láska cez správy (Erika Bančanská, 7.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Tento príbeh mi vôbec nepríde ako nereálny, pretože aj ja poznám niekoho, kto sa zoznámil práve vďaka takémuto omylu. Dosť som sa nasmiala nad zdravo drzými dialógmi medzi Deliou a Zachom. A aj napriek tomu, že od začiatku bolo jasné ako sa bude dej vyvíjať, ma kniha bavila. Jediné čo si neviem predstaviť je mať ako domáce zvieratko kozliatko. Ale asi mám len slabú predstavivosť.

Laska cez správy (Madamme.de.ludrigova, 6.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha mi dala to čo som od nej očakávala. Povedzme si na rovinu, každá z nás by chcela, aby dostala takú sms-správu :) Páčilo sa mi keď si spolu písali a Dalia sa pri tom priblblo usmievala. Každá z nás to už zažila. Jej okolie sa pýtalo prečo sa tak usmievaš na mobil? A každému je jasné, že si píšeme s osobou, pri ktorej sa cítime dobre. Esemesky medzi Dí a Zachom boli sarkastické a humorné. Boli humorné až tak, že som občas vybuchovala od smiechu. Zach bol romantik a džentlmen. Delia a Zoe sú najlpšie spolubývajúce, kamošky, podporovali sa a vymysleli super plán ako uniesť kozliatko - Marshmallova. Marshmallov je super zakomponovaný do príbehu a perfektne doň zapadá. Bolo to vtipné. ( v reálnom živote by si nikto nekúpil domov kozliatko, skôr psíka ) Kniha mala všetko, čo mala mať. Je vtipná, sexy, zábavná, romantická a pre mňa je to najlepšia kniha tohto roka. Užila som si ju plnými dúškami a nahlas som sa pri nej zasmiala. Odporúčam všetkými desiatimi.

Laska cez spravy (Jana, 6.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už dlho som nečítala takú príjemnú, oddychovú romantiku, ktorá sa čítala v podstate sama. Povedala by som, že hlavným dôvodom prečo sa kniha číta tak rýchlo je, že skoro polovicu knihy tvoria správy medzi hlavnými postavami. Zach a Delia boli ako hlavné postavy super, páčilo sa mi, že boli reálni. On nebol sexi športovec ale skôr čudák, čo rád hraje videohry, ona nemala v hlave presný plán svojej budúcnosti, ale žila prítomným okamihom. Celý dej plynulo napredoval a neobsahoval žiadne hluché miesta. V knihe síce bolo veľa klišé a dalo sa predpovedať, čo sa stane, no aj tak to bola vtipná a milá kniha, ktorej čítanie som si užila. Takže ak hľadáte milú romantiku, pri ktorej si oddýchnete a na chvíľu vypnete, Láska cez správy je tou pravou voľbou.

Láska cez správy (Mária, 1.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
príjemné čítanie... humorné a predsa romantika Marshmallow - je najlepší !

Trošku nuda (Andrea, 19.1.2022) Odpovedať

som sklamaný(á)
Bohužiaľ má táto kniha dosť sklamala podľa recenzií som čakala niečo viac nieje to zlá kniha ale podľa mňa je určená skôr pre mladšie ročníky

Láska cez správy (Valéria, 4.9.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celý čas som sa uškŕňala ako idiot, ale nedalo sa mi inak… vďaka textovkám, ktoré si vymieňali hlavní hrdinovia, sa kniha čítala celkom rýchlo. Autorka nezaháľala a svoj nezameniteľný humor dokonca použila aj v poďakovaní… vtipná scénka striedala humorné konverzácie... Najviac ma dostalo domáce zvieratko. Netypické, rozkošné s menom Marshmallow. Muselo vyzerať na zožratie. Okrem samotného príbehu sa mi veľmi páčila hlavná hrdinka so svojskou povahou, no oveľa zaujímavejší bol pre mňa Zach... Predstavte si počítačového maniaka. Vybaví sa vám sexi, charizmatický, milý, srdečný, priateľský, inteligentný, vtipný mladík s hubkami (tak moja 6 ročná dcéra volá "pekáč buchiet")na bruchu? Isto nie,ale Zach taký je...skoro som odpadla, keď "zachránil" Delii život,ochkala som pri ich spoločnom tv večere,ich prvé rande bolo aaaach...no proste Zach je láska! Aby ste nečakali len samé srdiečka, príde aj riadna podpásovka a bude to obe strany veľmi bolieť... Ukáže sa sila priateľstva, sila lásky a Delia to opäť zaklincuje svojským výčinom... V závere nájdete ešte bonusovú kapitolu, návnadu na pokračovanie série... A je to šikovný ťah, pretože už teraz sa neviem dočkať! Za tento úžasný čitateľský zážitok môžem ja,aj každý čitateľ ďakovať úžasnému vydavateľstvu Zelený kocúr, pretože z ich vydavateľstva je to proste záruka kvality! Ďakujeme
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x