bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Keď sláva nestačí

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Keď sláva nestačí

Známy slovenský herec Richard Polandský si svojím výnimočným talentom a šarmom získal obrovskú priazeň širokej verejnosti. O ženy nikdy nemusel bojovať, ponúkali sa mu samy. Polandský si plnými dúškami užíva zaujímavú prácu v divadle a vo svete filmu. Jeho vzrušujúci život naruší až záhadná mladá žena, s ktorou sa náhodne stretne na vianočných trhoch. Silvia dobre vyzerajúceho herca v najlepších rokoch ostentatívne odmieta, ba dokonca ho zosmiešni pred publikom. Kým Silviino okolie nerozumie jej odmietavému správaniu voči miláčikovi žien, Richarda nevyspytateľné reakcie ženy, o ktorú má záujem, privádzajú do zúrivosti. Čím dlhšie ohrdnutý herec pátra v blízkosti svojej vytúženej neznámej, tým častejšie naráža na zvláštne skutočnosti. Tajuplná dievčina sebavedomého úspešného umelca natoľko zaujme, že rýchlo pochopí, ako ťažko sa vymotá zo slepej uličky. Na záhadnú Silviu s množstvom tajomstiev už nevie zabudnúť a nech sa vôkol nej odohráva čokoľvek, pokúsi sa o nemožné, len aby sa táto žena stala súčasťou jeho života.

Detaily o knihe

Názov: Keď sláva nestačí

Objednávací kód NA205430

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Keď sláva nestačí (Zdenka, 2.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kníhu KEĎ SLÁVA NESTAČÍ som dostala ako darček pod stromček od priateľa. Áno priznávam, sama som mu ju nenápadne podsunula spolu s inými tipmi na darček. O autorke a jej tvorbe som nič nevedela až do momentu, kým som tanečnicu v červených šatách na obale knihy spolu s anotáciou nezazrela na internete. Môj komentár pod príspevkom bol v tom duchu, že autorku nepoznám, no keďže anotácia vyzerá výborne, tuším napíšem Ježiškovi.... Musím povedať, že som veľmi rada, že som poslúchla vnútorný hlas, nakoľko kniha si ma ziskala od začiatku do konca. Alica Eštoková v nej opisuje ťažký, smutný, miestami až krutý osud rodiny, v ktorej symbolom zla je otec Miro holdujúci alkoholu. Na plecia bežnej rodiny osud naložil až-až, nebudem písať nič konkrétne, aby som čítateľa neobrala o možnosť urobiť si vlastný názor. V knihe sa mi veľmi páči opis jednotlivých postáv, ich reálnosť a uveritelná komunikácia. Možno k tomu prispelo civilné povolanie autorky. (je pedagóg) Celý príbeh pre zjednodušenie rozdelím na dve časti: Vzťah matky a detí, ktorý je krásny, harmonický a plný lásky. Veľmi pekne sú výkreslené spomienky na starú mamu, o ktorú sa rodina opierala, keď jej bolo ťažko. Na druhej strane je správanie Mira, pri ktorom sa mi slovo otec vôbec, ale vôbec nehodí. Pre mňa to bol obyčajný tyran, ktorý mi ne skutočne dvihal tlak. V na prvý pohľad neriešiteľnej situácii sa objaví “strážny anjel” rodiny menom Richard - slávny, obľúbený herec, ktorý sa po uši záľuby do Silvie.... Skrátka, ide o veľmi pekný, aj keď smutný príbeh, akých je v rodinách na Slovensku viac než dosť. Žiaľ bohu. Príbeh sa mi páčil natoľko, že pokojne si ho viem predstaviť sfilmovaný! A dnes už mám doma všetky doteraz vydané knihy od Alice Eštokovej, na ktoré sa veľmi teším. Ďakujem autorke za skvelý zážitok.

To je sila (Alena Precechtelová, 9.4.2022) Odpovedať

KEĎ SLÁVA NESTAČÍ je knižka , ktorú napísala skvelá slovenská autorka Alica Eštoková. O tejto autorke som sa dozvedela iba nedávno , asi tak pred štyrmi mesiacmi . Tak som si o nej čo to prečítala a kúpila si zatiaľ dve knižky z jej tvorby. Poviem Vám , že veru som dobre urobila . Knižka KEĎ SLÁVA NESTAČÍ ma poriadne dostala. Sláva veru nie je všetko ako si to myslel aj Richard - slávny herec, ktorému padali ženy k nohám. Keď spoznal Silviu jeho život a priority v ňom sa otočili. Viac Vám neprezradím, všetko sa dočítate v tejto úžasnej knižke. Verím, že vám poriadne dvihne adrenalín , tak ako mne

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

O nečakanom stretnutí so známym hercom porozprávala Martina celému krúžku. Študentky novinku rozniesli po celom ročníku, takže všetci na fakulte už vedeli, že Silvii Palušovej nadbieha Richard Polandský. Dvaja-traja spolužiaci, ktorých kedysi odmietla, hneď vytiahli na Polandského pikantné historky. Zato spolužiačky Silvii neskrývane závidili. Prečo si dobre vyzerajúci herec vybral práve ju?
Veď môže mať najkrajšie baby z najkrajších!
Vybral si sivú, nevýraznú myš, ktorá sa tvári, že všetci navôkol sú jej ukradnutí!
Tá baba je živá mŕtvola!
Daj sem slamu, padnem na ňu!
Čím zaujala takého skvelého herca taká nula?
A tá hlupaňa ho vraj odmieta! Buď jej úplne šibe, alebo nemá doma zrkadlo.
Dokelu! Je tá kompletná?
Silviino okolie nechápe, čo je vo veci. Mnohé by sa rady videli na jej mieste a ona o Polandského nestojí.
Martina pred spolužiačkami mlčí, ale medzi štyrmi očami kamarátke dohovára:„Nezahadzuj si šťastie!“
„Nezahadzujem! Veď som mu dala mobil. Uvidíme, či zavolá. Zatiaľ nevolá.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x