bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Iba s tebou

Vydavateľ: VENUPRESS (VENUPRESS, s.r.o.)
Séria:Iba s tebou (1.diel z 2)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,89 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Iba s tebou

Ona je tvrdohlavá a impulzívna. On je drzý a všetkých si drží od tela. Obaja sa pre minulosť vyhýbajú vzťahom. Ako to dopadne, keď sa tí dvaja stretnú a preskočí medzi nimi iskra?

Pred nástupom do maturitného ročníka očakáva Nika obyčajné leto, ktoré chce stráviť s kamarátkou Sárou na kúpalisku a brigádovaním v športovom klube. Na začiatku prázdnin sa v ich štvrti objavia dvaja chalani – príťažlivý, no výbušný a neprístupný Damián a jeho malý brat, ktorý takmer nerozpráva.

Nika na Damiána naráža na každom kroku. Vie, že by sa od neho mala držať čo najďalej. Najmä po tom, čo sa prihodilo jej sestre. No čím dlhšie ho pozná, tým silnejšie je jej tušenie, že Damián ukrýva tajomstvo, ktoré ho trápi a pre ktoré sa správa ako hulvát.

Podarí sa jej preniknúť cez jeho hrubé brnenie a preniesť sa cez jeho minulosť? Dokáže sa Nika vyrovnať s tým, čo sa stalo jej sestre, a zaľúbiť sa?

Detaily o knihe

Názov: Iba s tebou

Objednávací kód NA634986

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jedna z najlepších slovenských YA kníh (Monika Kováčová, 15.10.2022) Odpovedať

Za mňa je to jedna z najlepších slovenských YA kniha. Doslova som ju nevedela pustiť z ruky. Kniha je zahalená, tajomstvom, intrigami, bolesťou, no aj láskou dvoch mladých ľudí, ktorí sa postupne naučia veriť jeden druhému a otvoriť sa mu. Má to presne taký nečakaný a prekvapivý koniec, z ktorého sa idete zblázniť a musíte si hneď kúpiť pokračovanie. Knihu odporúčam všetkým, ktorí majú radi napínavú tajomnú romantiku.

Výborne kombo! (Klaudia Čechová, 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Letná, príjemná, jemne romantická oddychovka - presne toto vzniklo spojením dvoch slovenských talentovaných autoriek! Takže ak si chcete ešte leto udržať ešte dlhšie, nech sa páči, kniha je pre Vás ako stvorená :) V príbehu sa stretávame s viacerými hlavnými postavami, ktorí si vo svojom živote nosia viac akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. Nika - mladé dievča ktoré je ostro sledované rodičmi ktorí jej nedajú voľne dýchať napriek tomu že má 18 rokov. Sužuje ich minulosť ktorú prežili s druhou dcérou Adelou, preto robia všetko (niekedy až moc ) aby ochránili aspoň Niku. Sára - jej som neprišla na chuť celý príbeh, drzá, nepríjemná a zákerná - no ja len dúfam že to bol všetko len nejaký obranný mechanizmus a Damián - chalan na ktorého všetci ukazujú prstom pretože nebýva v normálnej štvrti ako ostatné deti. Pre všetkých bol len zlodej, díler, bitkár no jediná Nika v ňom videla niečo viac. Toto nie je len klasická a obyčajná YA romanca - autorky zabrdnú aj do vážnejšej témy a o tom ako dôležité je rozprávanie a nebyť ticho. Celou knihou sa nesú Damiánové tajomstvá ktoré sa postupne odhaľujú. Ak si už myslíte že Vás nič neprekvapí, nebojte sa, autorky Vám to na konci knihy spočítajú - a to ako to celé dopadne si budete musieť počkať! Ak mám hodnotiť celkový dojem - páčilo sa mi to. Čítalo sa to jednoducho i keď so začiatkom som dosť bojovala - prišlo mi to trošku zdĺhavé ale od polovice to nabralo na obrátkach a ani neviem ako a už som čítala záverečnú stranu. Páčili sa mi vzťahy ktoré vytvorili medzi súrodencami - bolo to nádherné puto ktoré sa len tak nevidí. Kniha je spracovaná výborne, vôbec necítiť žeby ju mali na svedomí 2 autorky. Smutný koniec alebo happy end ? Nechajte sa prekvapiť !

Úžasná kniha (Kristína, 7.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma príjemne prekvapila. Som z knihy taká nadšená, že ešte teraz pri písaní týchto slov sa usmievam. Autorky už od začiatku zahaľujú príbeh niekoľkými tajomstvami a preto napätie každou stranou graduje. Postavy ako Nika, Damián a Oliver s Tobiasom sú úplní miláčikovia, do ktorých som sa zaľúbila. Priateľstvo s Nikou a Sárou mi od začiatku nesedelo,žiaľ veľakrát je to tak aj v skutočnosti a preto chválim autorky,že tým príbeh obohatili... Táto YA ponúka oveľa viac ako ktorákoľvek iná. Taktiež pri čítaní ani necítiť, že knihu písali dve autorky, pretože sa spojili tak, že ich je cítiť ako jedno. Ťažko sa mi teraz píše niečo obsiahlejšie ku knihe, nakoľko ešte prežívam a rozdýchávam emócie po ukončení prvej časti. Budem netrpezlivo očakávať ďalšiu časť, aby som mohla zhodnotiť príbeh spojením a takisto porovnať časti medzi sebou. Už aby to bolo!

Krásna kniha (Veronika, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha bola od leta veľmi ospevovaná, z každej strany som čítala samé chvály na ňu, ale predsa som si ju chcela prečítať neskôr, keď sa ošiaľ okolo nej upokojí. Keby som vedela, aká bomba ma čaká, neváhala by som už ani deň. Iba s tebou bola jedným slovom dokonalá kniha. Síce mám tínedžerské roky už za sebou, ale dovolím si povedať, že kniha nadchne mladších aj starších. Príbeh je veľmi kvalitný, emotívny, ukrýva v sebe množstvo tajomstiev, ktoré sa postupne dostávajú na povrch a udržujú čitateľa v napätí. Knihu odporúčam všetkými desiatimi.

Iba s tebou (Valéria Lauková, 5.8.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
S týmito dvoma autorkami som ešte nemala žiadnu skúsenosť, no kniha, ktorá vyšla z rúk ich oboch ma presvedčila, že sa môžem pustiť do každého diela, ktoré ponesie meno Simonky alebo Silvie. Už po pár riadkoch som bola presvedčená, že kniha bude naozaj stáť za to a môj inštinkt ma vôbec nesklamal. Autorky si perfektne sadli a ich práca žne samé úspechy (ako môžeme vidieť rôzne recenzie). Tiež sa pridávam na stranu samej chvály,pretože táto young adult séria (áno, táto knižka bude patriť k sérii,na ktorú dúfam nebudeme čakať dlho) má presne to, čo má mať literatúra pre mládež. Svieže dialógy, nie perfektné vzťahy s dospelými, úžasne vykreslené charaktery, skvele zvolené prostredie príbehu, typické vzťahy medzi mládežou (priateľské aj nepriateľské) kde sa poukazuje na povrchnosť a závisť,ale aj slepú dôveru v niekoho, kto si to vôbec nezaslúži. Autorky poznajú dnešnú mládež,rozumejú jej a práve preto píšu skutočne a uveriteľne. Zápletky sú perfektné, niektoré odhadnete, niektoré nie, ale zaručujem vám, že nudiť sa nebudete; Ak náhodou ešte stále váhate, robíte chybu; prípadne, ak túžite po skvelej letnej young adultovke, siahnite po slovenskej tvorbe IBA S TEBOU, naozaj sa to vyplatí!

Dokonalá (Laura, 8.7.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Z každej strany som počúvala o tejto knihe, a tak som mala veľké očakávania. Našťastie ma spolupráca týchto autoriek nesklamala a ja som si čítanie knihy užila. Tak ako z obálky, aj z príbehu dýcha letná atmosféra a zaručujem vám, že inde ako pri vode alebo na záhrade s drinkom ju čítať nebudete. Príbeh Nikoly navonok pôsobí ako obyčajná story o teenagerke, ktorá sa zaľúbi do nesprávneho chalana a o tom či ho získa alebo ju sklame. No už po niekoľkých stránkach zistíte, že je to celé trochu komplikovanejšie a každá z postáv skrýva nejaké to svoje "malé" tajomstvo, kvôli ktorému nekoná vždy správne alebo uvážene. Postavy sa mi ale veľmi páčili tak ako aj samotný príbeh a zápletka. Koniec knihy ma poriadne namotal, a už teraz premýšľam aké to bude v pokračovaní. Rozhodne vám knihu odporúčam a verím, že tak ako nesklamala mňa, nesklame ani vás.
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x