bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Príbeh vdovy Lisey, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:464
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Príbeh vdovy Lisey, 2. vydanie

Každé manželstvo má dve srdcia a jedno z nich je temné. Každé manželstvo má vlastný jazyk, krásny, bolestný a desivý. A keď zostane len jeden z manželov, je naozaj sám? Až po dvoch rokoch od smrti manžela sa Lisey Landonová rozhodne nazrieť do jeho literárnej pozostalosti. Vie, že Scott Landon, ktorý sa počas svojho života preslávil úspešnými románmi, po sebe zanechal nepublikované diela. Lisey však netuší, že jej odkázal aj hádanky, ktoré vedú do neznáma. Putuje teda do minulosti, ale aj do svetov vytvorených Scottovou fantáziou, kde stretáva jeho prízraky a pokračuje v čítaní manželovho posledného príbehu aj napriek vedomiu, že na poslednej strane ju možno čaká niečo oveľa horšie ako samota...

Z anglického originálu Lisey´s Story (SCRIBNER, 1230 Avenue of the Americas, New York, NY 100 20) preložila Marína Gálisová.

Detaily o knihe

Názov: Príbeh vdovy Lisey, 2. vydanie

Originálny názov: Lisey´s Story

Objednávací kód NA205392

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

príbeh o láske (Michaela Gálová, 13.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto kniha možno nie je typickou kingovkou, pre mňa je to skôr kniha o láske. toľko slz, čo som pri jej vyronila... samozrejme, je tam aj veľa napätia, nebezpečný zloduch a nadprirodzeno, ale nad tým všetkým dominuje láska k mŕtvemu manželovi. keď som ju pred rokmi čítala, tak som si povedala, že keby na jej motívy niekedy natočili film, mohla by v ňom hrať Julianne Moore a veru je to tak :D

1*** (Martina, 15.7.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Medzi fanusikmi SK sa tento pribeh netesi velkej oblube, ale u mna patri medzi najoblubenejsie. Citavam ho opakovane a velmi si uzivam pisanie pana Kinga ;-). A herecke obsadenie miniserie podla tejto knihy je tiez skvostne. Este som ho sice nevidela, ale velmi sa tesim :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Cítim všetky vône, ktoré sme s Paulom mali tak radi, ale teraz sú kyslé a zrazené a zlostné – keby sa ich človek príliš zhlboka nadýchol, zaťali by mu do nosa pazúry. Na Purpurovom kopci vidím medúzovité kopy svetla. Neviem, čo to je, ale nepáčia sa mi. Mám pocit, že keby sa ma dotkli, prisali by sa na mňa, alebo by možno vybuchli a zanechali svrbiace miesto, ktoré by sa šírilo ako jedovatý brečtan, keby som sa ho dotkol. Pri Paulovom hrobe je strašidelne. Nechcem sa ho báť a ani sa ho nebojím, v podstate nie, ale myslím na tú vec v ňom a rozmýšľam, či v ňom stále je. A ak sa veci, ktoré sú v dennom svetle pekné, v noci menia na jed, možno aj spiaca zlá vec, dokonca i taká, čo hibernuje v mŕtvom a hnijúcom tele, by sa mohla prebrať k životu. Čo keby cez hlinu vystrelili Paulove ruky? Čo keby tá vec prinútila jeho špinavé mŕtve ruky, aby ma zdrapli? Čo keby sa mi k tvári priblížila jeho vyškerená tvár a z kútikov očí by jej padala hlina ako slzy?

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x