bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Eleanor a Grey

Vydavateľ: BARONET (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,68 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Eleanor a Grey

Greyson East ve mně zanechal svoji trvalou stopu.
Když jsem se do něho jako mladá dívka poprvé zamilovala, o životě jsem toho moc nevěděla. Ale již brzy jsem věděla vše o jeho úsměvu, hlasitém smíchu i motýlech v břiše, které jsem cítila pokaždé, když mi byl nablízku.
Život byl dokonalý… jenže pak se to všechno pokazilo a každý z nás byl nucen jít dál svojí vlastní cestou. Nechala jsem svou první lásku být, držela jsem se vzpomínek a žila jen pro ten den, kdy se znovu shledáme.
Když se mé přání konečně splnilo, vůbec to nebylo tak, jak jsem si představovala.
Když jsem se rozhodla přijmout práci chůvy, nemohla jsem tušit, že to budou jeho děti, o něž se budu muset starat, a že mým novým šéfem bude právě ten kluk, kterého jsem kdysi znala. Ten kluk, z něhož byl nyní muž – chladný, osamělý, odtažitý muž.
Jeho sladký úsměv i nakažlivý smích, jež jsem kdysi tolik milovala, zůstaly už jen vzdálenou vzpomínkou. Potýkal se se silnými pocity smutku a bolesti ze ztráty.
Když si uvědomil, kdo jsem, donutil mě ke slibu, že budu dělat jenom svou práci a nic jiného než svou práci. Přinutil mě, abych mu slíbila, že se ho nebudu snažit znovu poznat, že se nepokusím znovuoživit vzpomínky, které jsem si celou tu dobu hýčkala.
Ale občas jsem v jeho divokých očích zahlédla toho chlapce, jehož jsem kdysi znávala. Viděla jsem toho Greysona, který se usmíval a hlasitě smál, který ukradl srdce mladé dívce. A ani v nejmenším jsem nepochybovala o tom, že za toho chlapce stojí bojovat.
Dostala jsem druhou šanci usilovat o někoho, kdo hluboce poznamenal můj život. Mohla jsem jen doufat, že i já jsem dokázala zanechat stopy na jeho duši.

Detaily o knihe

Názov: Eleanor a Grey

Originálny názov: Eleanor & Grey

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Eleanor a Grey (Val, 3.3.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Eleanor a Grey sa stretnú na večierku ako tínedžeri. Ona utiahnutá knihomoľka,on obľúbený krásavec. Slovo dá slovo a spriatelia sa. Eleanor ochorie mama a Grey sa vysporiadava so situáciou doma ako vie. Jeden druhému sú oporou, ich vzťah sa pomaličky prehlbuje,no osud ich cesty rozdelí. Po rokoch sa ich životy opäť pretnú v druhej časti knihy. Tak ako sa v bolesti odlúčili,rovnako v bolestivom období sa znova stretnú. Neprezradím nič viac. Len vážne,prichystajte si vreckovky. A veľa! Nádej strieda beznádej, zákerná choroba, ktorá ubíja rodinu, nehoda, ktorá poznačí každého člena domácnosti, či už fyzicky alebo psychicky, to ako sa postavy vyrovnávajú so životnými skúškami, do toho šikana, myšlienky na smrť, túžba po normálnom živote….verte mi, túto knihu čítajte, keď ste emočne vyrovnaní. Keď nemáte depresie či horšie dni. Pri čítaní dokážete oceniť a uvedomíte si svoje každodenné šťastie. To, že ste zdraví, máte milujúcu rodinu, priateľov, že ráno vyšlo slnko… Žiaľ,k tejto skvelej knihe mám jednu pripomienku, ktorá ale nebude mať dopad na celkové hodnotenie. Autorka veľa opisovala vnútorné rozpoloženie postáv, čo je skvelé, dokázala som ich pochopiť. Ale v troch vetách za sebou opísať to isté, niekedy aj tými istými slovami, bolo naozaj zbytočné. Síce sa to nedialo na každej strane,ale nebol to ani výnimočný jav :\ Dúfam, že sa mi podarí ešte niečo od autorky prečítať a snáď to bude rovnaké emocionálne harakiri ako Eleanor & Grey

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je 0 deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x