bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Padlý anjel

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Séria:Agent Gabriel Allon (12.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Padlý anjel

Pre priaznivcov legendárneho špióna a reštaurátora Gabriela Allona i pre všetkých, čo by sa s ním ešte len chceli zoznámiť, vychádza svetový bestseller Padlý anjel v novom vydaní.

Hypnotický špionážny román so skvele vykreslenými postavami a nepretržitým, stupňujúcim sa napätím nadchne Silvových verných fanúšikov a nepochybne mu získa mnoho ďalších.
-People Magazine

Gabriel Allon sa pomaly spamätáva z operácie v saudskoarabskej púšti, ktorá ho takmer stála život, a nachádza útočisko vo Vatikáne, kde reštauruje vzácny obraz od Caravaggia. Raz ráno ho však pápežov osobný tajomník Donati požiada, aby sa šiel pozrieť do Baziliky svätého Petra na mŕtve telo krásnej mladej ženy, ktorá údajne spáchala samovraždu. Tajomník poverí Allona tajným vyšetrovaním, ktoré ho privedie na stopu medzinárodného gangu aj k niečomu oveľa hrozivejšiemu... Dej Padlého anjela sa závratným tempom presúva z honosných priestorov Vatikánu do galérie v St. Moritzi, do elegantných ulíc Berlína a Viedne, do zastrčených uličiek Istanbulu, až napokon šokujúco vyvrcholí v útrobách Chrámovej hory v Jeruzaleme. Podarí sa Allonovi odvrátiť katastrofu apokalyptických rozmerov?

Daniel Silva je autorom bestsellerov New York Times, za ktoré získal množstvo ocenení: Prísne tajné, Znamenie zabijaka, Zabijak sa vracia, Majster vrah, Anglický zabijak, Spovedník, Smrť vo Viedni, Agent Mossadu, Posol smrti, Tajný agent, V tieni Moskvy, Zradca, Prípad Rembrandt, Špiónka, Padlý anjel, Angličanka, Prípad Caravaggio, Anglický špión, Čierna vdova, Dom špiónov, Druhá žena, Nové dievča a Rád. Preslávil sa sériou trilerov so špičkovým agentom a reštaurátorom Gabrielom Allonom. Jeho knihy sa stali medzinárodnými bestsellermi a boli preložené do vyše 30 jazykov. Daniel Silva žije na Floride so svojou manželkou televíznou žurnalistkou Jamie Gangelovou a dvojčatami Lily a Nicholasom.

Prekladateľ: Alena Redlingerová

Detaily o knihe

Názov: Padlý anjel

Originálny názov: The Fallen Angel

Objednávací kód NA634393

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super (Monika Karolová, 25.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem filmy, seriály a aj knihy z prostredia tajných služieb a opäť sa mi nechce veriť, že toto je len fiktívny príbeh, že tak perfektne a verne vykreslené postavy, prostredie agentúr a aj zločineckých sietí, uvoľnené a aj briskné dialógy, že to všetko sa v skutočnosti udialo len na papieri. Opäť sa dostanete medzi nádherné a veľmi hodnotné umelecké diela, navštívite chrámy a galérie, no v neposlednom rade vás čaká zapeklité vyšetrovanie, nečakané prekvapenia a napätie, napätie a hádajte čo ešte, áno napätie. Mne táto kniha veľmi ulahodila a všetkým milovníkom tohto žánru ju veľmi odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x