bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Podlé úmysly

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Podlé úmysly

Populárna autorka bestsellerov Sandra Brown vo svojich knihách vynikajúcim spôsobom spája napätie s romantikou. O tom, že je skutočnou kráľovnou žánru romantických trilerov, vás presvedčí aj román Podlé úmysly. Strhujúci dej nabitý prekvapivými zvratmi, príťažlivé postavy a šokujúce rozuzlenie sú zárukou skvelého čitateľského zážitku.

Emory Charbonneauová, mladá pediatrička a nadšená bežkyňa, sa rozhodne stráviť víkend v horách. Sama, bez manžela Jeffa, s ktorým sa pred odchodom nepekne pohádala. Keďže to medzi nimi v poslednom čase škrípe, potrebuje si vyčistiť hlavu a sústrediť sa na prípravu na svoj piaty maratón. Bežecká trasa cez vysokohorský terén nie je jednoduchá, no Emory je skúsená športovkyňa a má výbornú kondíciu. Odrazu sa však preberie s príšernou bolesťou hlavy v zrube neznámeho muža. Nechce jej prezradiť svoje meno, ale tvrdí, že ju našiel ležať na horskom chodníku v bezvedomí a so zakrvavenou hlavou.

Kto je tajomný neznámy a prečo neodviezol Emory do nemocnice? Bol jej pád nehoda, alebo sa v lese skrýval niekto s podlým úmyslom? Ak bol útočníkom ten záhadný muž, mladá žena nechápe, prečo nedokonal svoje dielo. Alebo sa ju pokúsil zabiť niekto iný, niekto, koho dobre pozná? Komu vlastne môže Emory dôverovať?

Prekladateľ: Barbora Andrezálová

Detaily o knihe

Názov: Podlé úmysly

Originálny názov: Mean Streak

Objednávací kód NA634392

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemná oddychovka (Monika Karolová, 5.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Chládok hlbokého lesa, útulná chata a sexi spoločník. Do takého dňa sa zobudila Emory Charbonneauová a v týchto horúčavách by s ňou hneď menila nejedna z nás, možno by sme sa aj pobili, pretože miesto v chate je len jedno a veľmi pohľadný a vytehličkovaný chlap je k dispozícii tiež len jeden. No pozor, nie je to až také terno, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Emory si vôbec nepamätá, ako sa do tejto chaty dostala, pravdepodobne má otras mozgu a čo je najznepokojujúcejšie, chlapa, s ktorým sa ocitla pod drevenou strechou vôbec nepozná. Nechce jej prezradiť svoje meno, nemá telefón, aby jej zavolal pomoc a tvrdí, že kvôli hustej hmle, ju nemôže zaviesť do mestečka, kde sa ubytovala predtým, ako šla do lesa trénovať na maratón, ktorý organizuje. Čo má ten chlap za lubom? A je naozaj len jej záchrancom, ako tvrdí, alebo pred ňou niečo skrýva? . Toto je ďalšia poctivá brownovka, ktorá so sebou prináša poriadnu dávku tajomna a napätia, strany plné iskrivých a miestami aj vtipných dialógov, no ako je už u Sandry zvykom, priestor dostane aj romantika, vzrušené vzdychy, horúce bozky, nahé hrude, trenky na členkoch, ruky na zadkoch a aj na predkoch, áno, aj čoro-moro bude. Autorka rozohrala s jednotlivými postavami veľmi zaujímavú hru a myslím, že neuhádnete hneď, čo sa vlastne stalo ... . Ak hľadáte ľahší triler s atmosférou, ktorá vás najprv príjemne schladí a potom nenápadne opäť rozpáli, môžete skúsiť aj túto

Skvelá (Janka G., 2.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepšia kniha od Sandry Brown, ktorá neomrzí ani pri opakovanom čítaní.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x