bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na love

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,50 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 3,40 € (zľava 26%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 10,84 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na love

„Je ťažké odpustiť niekomu, kto Vám ublížil. Oveľa ťažšie je však odpustiť sebe, že ste ublížili iným. Ak sa mi to podarí, bude to posledná bodka nášho príbehu alebo sa začne písať nový?“

Stretli sa v nesprávnom čase, ich láska nevydržala. Júlia nedokázala čeliť vlastnej zrade ani intenzite citov k Adamovi. Tentoraz sa na úteku zastaví a rozhodne sa vyrovnať s minulosťou. Chce ju uzavrieť a pohnúť sa ďalej.
Keď sa však s Adamom opäť stretnú, nič sa neuzavrie, práve naopak - jej láska vzplanie s rovnakou intenzitou ako jeho vášeň a zdá sa, že sú znovu na začiatku. Obaja sa rozhodnú, že sú lovci, a až do poslednej chvíle nie je jasné, kto z nich sa nakoniec stane korisťou. Júlia je Adamova divoká karta. Keď na ňu prvýkrát stavil, stratil hlavu, pokoj aj plány do budúcnosti. A skončil s prázdnymi rukami. Dokáže ho Júlia presvedčiť, aby im dvom dal druhú šancu?

Detaily o knihe

Názov: Na love

Objednávací kód NADBK88917

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Rýchla jazda (Štefánia Setéthová, 15.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní prvej časti, som si myslela, že si autorka robí srandu. Takto skončiť knižku? Hotové utrpenie.... Chvála Bohu som sa mohla hneď vrhnúť na druhú časť. Zo začiatku Sa to vlieklo pomaly, ale potom sa to rozbehlo. V tejto časti som dostala presne to, čo som chcela. Viac Adama, viac lásky a hlavne, viac motoriek. Viac humoru. Pri niektorých častiach som sa smiala na plné hrdlo, okolie si myslelo, že mi preskočilo, ale nevadí. Páči sa mi autorkin štýl písania, a dúfam, že v tom bude ďalej pokračovať. Veľmi málo kníh, na dokáže rozosmiať, ale takto, žeby mi slzy tiekli od smiechu, som sa ešte nikdy pri čítaní nesmiala. Ale na druhej strana, veľakrát som mala slzy na krajičku aj so smútku. Autorka ma mala v hrsti pri každej možnej príležitosti. Páčilo sa mi vývoj postáv. Ako Júlia dospela, ako si uvedomila svoje chyby, že sa dokázala ospravedlniť a odpustiť, že bola odvážna, nebojazlivá a dokázala sa postaviť za seba, aj za iných. Z Adama sa stal lovec...či korisť? Tu ma trošky zarazil jeho prístup k Júlií. Ale úplne ho chápem. Ja by som sa tiež inak nezachovala, po tom, jak sa to skončilo. Ale všetko zlé, je na nieco dobré, nie?... Slová nie sú jeho slabosťou, s čím pripomína mňa, ale keď už niečo povedal, vždy som sa smiala, vždy to stálo za to. Akonáhle som začala čítať kapitolu, nevedela som sa dočkať, kedy budem na konci, aby som sa dozvedela viac s Adamovho pohľadu. Najviac ma dostal pri scénke darovania krvi s malým Tomáškom. Celý príbeh bol reálny, žiadne omáčky a neuveriteľné situácie. Kebyže sa ku mne knižka dostane náhodne, bez toho, žeby som o nej čo - to vedela, nikdy by som nepovedala, že táto séria je autorkin debut.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x