bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na love

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Séria:Na úteku (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:02

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na love

Pokračovanie románu Na úteku

„Je ťažké odpustiť niekomu, kto Vám ublížil. Oveľa ťažšie je však odpustiť sebe, že ste ublížili iným. Ak sa mi to podarí, bude to posledná bodka nášho príbehu alebo sa začne písať nový?“ Stretli sa v nesprávnom čase, ich láska nevydržala. Júlia nedokázala čeliť vlastnej zrade ani intenzite citov k Adamovi. Tentoraz sa na úteku zastaví a rozhodne sa vyrovnať s minulosťou. Chce ju uzavrieť a pohnúť sa ďalej.

Keď sa však s Adamom opäť stretnú, nič sa neuzavrie, práve naopak - jej láska vzplanie s rovnakou intenzitou ako jeho vášeň a zdá sa, že sú znovu na začiatku. Obaja sa rozhodnú, že sú lovci, a až do poslednej chvíle nie je jasné, kto z nich sa nakoniec stane korisťou.
Júlia je Adamova divoká karta. Keď na ňu prvýkrát stavil, stratil hlavu, pokoj aj plány do budúcnosti. A skončil s prázdnymi rukami.

Dokáže ho Júlia presvedčiť, aby im dvom dal druhú šancu?

Výhodná ponuka

Detaily o knihe

Názov: Na love

Objednávací kód NA633923

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

pokračovanie Na úteku (Mária Kopasová, 12.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pokračovanie 1. dielu je skvele napísané. Strieda sa tu humor s hlbokými myšlienkami. Určite odporúčam prečítať, kvalitné skvele napísané čítanie. Ja som zhltla oba diely.

rovnocenné pokračovanie (Barbora Jagnešáková, 15.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvé časti zvyknú nasadiť latku vysoko a pokračovania to majú ťažké, avšak pokračovanie prvej časti - Na úteku - je rovnako skvelé, ak nie o nejaký kúsoček lepšie, ako jeho starší brat. Júlia prešla osobnostnou zmenou, Adam je stále rovnako tichý a málo toho povie, ale jeho činy vravia za neho. V tejto časti pribudnú skvelé vedľajšie postavy a viac motorkárskeho sveta, čomu som bola naozaj rada. Záverečná scéna, nuž... autorka nezaprela svoj zmysel pre humor a bola skvelou bodkou za týmto úžasným, nezvyčaným príbehom (aj) lásky :)

séria Na úteku je moja nová TOPka :) (Dominika Date, 15.8.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Na love bolo niečo úplne iné ako Na úteku. A vôbec to nemyslím zle. Bolo to skvelé, akurát viac akčnejšie, vážnejšie a drsnejšie. Júlia už nie je taká zmätená zo seba a svojho života ako v prvej časti. V Na úteku nepoznala samú seba a určitým spôsobom nebola pripravená na taký spaľujúci vzťah. Najskôr sa musela naučiť ľúbiť seba, kým svoju náklonnosť ponúkla niekomu inému. Na love bolo vďaka tomu určitým spôsobom "terapeutické" ako pre Júliu, tak aj pre mňa ako čitateľku. Menila sa, liečila a rástla ako osobnosť. Taktiež sa mi veľmi páči, že to nie je klasická knižná romantika, v ktorej je ohromne veľká dráma, kde sa chlap ide pre ženu od začiatku potrhať, dolieza za ňou a žiarli na úplne všetko a každého... romantika v Na love pôsobí oveľa reálnejšie. Nie vždy v živote chlap dobíja ženu, až kým sa mu nepoddá, niekedy si proste povie, že by mohla trochu zabojovať aj ona :D Ja som od začiatku knihy čakala, z ktorého rohu už konečne Adam vylezie a začne bojovať, no po dlhšej chvíli mi došlo, že čakám márne, pretože Adam si očividne uvedomil, že on už bojoval dosť :D Bola to Júlia, ktorá potrebovala spraviť ten "prvý" krok. Tiež sa mi páčilo, že v Na love nám autorka priniesla viacej motorkárskeho prostredia, zákulisné infošky o vzťahoch v kluboch a viacej motorkárov. No napriek všetkým pozitívam, ktoré som napísala sa mi knižka páčila o trolinku menej ako prvá časť a poviem vám prečo. Adam. V Na love sa oproti Na úteku prejavila omnoho viac Adamova megalomansko-teritoriálno-majetnícko-agresívna časť, ktorá väčšinou zatienila tú galantnú, resp. tú, ktorá aspoň trochu prejaví city tak, ako v prvej knižke, a to mi osobne vadilo. Viem, že bol jeho charakter tak vykreslený, a preto si myslím, že to veľmi závisí od jednotlivca a jeho preferencií, či mu bude Adam sympatický alebo nie. Mne sa osobne páči, keď má chlap aj takú tú stránku "jaskynného muža," ktorý chráni to, čo/koho ľúbi, ale má to svoje hranice. Adam bol na môj vkus niekedy už za týmito hranicami. Ako však vravím, kniha bola napriek tejto mojej výhrade VÝBORNÁ. Vrelo duológiu Na úteku odporúčam <3

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Táto kniha je súčasťou kompletu s týmito dielmi:

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x