bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Priznanie

Vydavateľ: Michaela Zamari (ZaMi)
Séria:Rozhodnutie
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:432
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Priznanie

Slnečný Karibik je ideálne miesto na reštart. Najmä po tom, čo si Amanda prežila drámu so psychopatom, ktorý ohrozoval jej najlepšiu kamarátku. On je zavretý na psychiatrii a ona si konečne môže vydýchnuť. To však nie je také ľahké, pretože ju ťaží omnoho väčšie tajomstvo, o ktorom nikto ani len netuší.

Amanda nájde rozptýlenie doslova na vedľajšom ležadle v podobe takmer dokonalého muža. Ten má len jedinú chybičku krásy – nechce sa viazať. Aj on má svoje dlhy voči minulosti, ktoré potrebuje splatiť. Aj on má svoju temnú stránku, na ktorú nie je hrdý.

Je vôbec možné, aby prvé dojmy boli až také klamlivé? Aby šialenec nakoniec nebol takým zloduchom, za akého ho všetci považujú?

Minulosť sa rada pripomína a nedovolí im zabudnúť.
Môžu ich temné priznania oslobodiť a spojiť, alebo sa z nich stane neprekonateľná prekážka?
A má vôbec aspoň jeden z nich šancu na svetlú budúcnosť?

Napínavý príbeh, v ktorom nechýba dobrodružstvo, erotika, vášeň, láska a štipka trileru. Zavedie vás z Karibiku do východnej Ázie, cez Hongkong a Macao až na Taiwan.

Detaily o knihe

Názov: Priznanie

Objednávací kód NA633735

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Priznanie (Val, 17.5.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hneď na začiatku musím vyzdvihnúť to čo,v predošlej knihe Rozhodnutie. Nádherná obálka, ladiaca stužka a prekrásne predsádky, ktoré naozaj lahodia oku. Priznanie je voľné pokračovanie knihy Rozhodnutie. Napriek tomu označeniu (voľné pokračovanie), by som odporučila najprv Rozhodnutie. Priznanie čítajte jedine v tom prípade, ak po Rozhodnutí neplánujete siahať, čo je samozrejme na vašu škodu! No ale ku knihe a deju. Bola som strašne zvedavá ako toto autorka zvládne,pretože sa mi zdalo,že sa dosť zamotala v postavách Amandy a Bradena v závere Rozhodnutia. Celkový vývoj postáv si autorka veľmi dobre premyslela a ich tajomstvá servírovala postupne, čo zaručilo, že som sa počas celej knihy nenudila. Zamari hlavným postavám nadelila riadne útrapy, vôbec sa s nimi nemaznala a mám pre vás PRIZNANIE odo mňa, pred koncom prišiel skutočný šok,zaliali ma slzy,pochopila som zvláštne správanie oboch hlavných aktérov príbehu a musela som knihu odložiť-proste predýchať tento zvrat. Z vedľajších postáv ma však nezaujal iba charizmatickým Nian. Ja by som sa viac rada dozvedela aj o Sethovi(tip na samostatný príbeh, pretože on nie je typický dokonalý chlap). Veľmi oceňujem, ako zarytý necestovateľ, vsadené cestovateľské prvky, ktoré autorka veľmi rada používa. Naozaj to viem oceniť, pretože viem, že do týchto krajín sa nikdy nedostanem (dobrovoľne)a touto formou si môžeme aj ázijskú kultúru a krajinu priblížiť. Po spomínanom zvrate (kedy som knihu zavrela), som čítala ako na jadrový pohon. Potrebovala som vedieť ako to autorka vyrieši a bola som fakt smutná s otázkou... to fakt skončí takto?! Myslím, že takéto trilerovo- romanticko- dobrodružné príbehy autorke neskutočne sedia, ja si ich užívam a verím, že toto bude práve jej ďalšia autorská cesta. Tiež mám dojem, že táto knižka bola ešte o kúsok lepšia ako Rozhodnutie. Videla som posun autorky v zmýšľaní, vo vytváraní zápletiek, čo nebolo zlé ani v predošlej knihe,ale proste to napredovanie tam je badať.

Super :) (Mona, 12.5.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priznanie mi ukázalo, že láska má veľa podôb. Že je nepredvídateľná, divoká, vášnivá a šialená a že občas nedáva žiadny zmysel. Že aj ten, kto spáchal hrozné veci, má právo na obhajobu. Že si zaslúži byť vypočutý. Že niekedy treba nechať minulosť za sebou a pokračovať vpred. Pretože každá minca má dve strany. S Priznaním som sa v myšlienkách zatúlala do krajín, do ktorých moja noha nikdy nevkročila. Nasala som úžasnú dovolenkovú atmosféru slnečného Karibiku a nespútaného sexu. Dokonca som sa ocitla až vo východnej Ázii, kde som absolvovala emočne aj situačne vyhrotenú dobrodružnú cestu cez Honkong, Macao až na Taiwan. Vďaka Priznaniu som dostala možnosť nahliadnuť do duše dvoch zranených a zraniteľných ľudí. Ľudí, ktorí si zaslúžia druhú šancu, pretože chybujú, milujú, ľutujú, odpúštajú, začínajú znova. Ľudí, ktorým život nič nedal zadarmo. Ľudí, ktorých život skúšal tak silno, až prekročil hranice únosnosti. Priznanie je láska, napätie, úsmev, priateľstvo, strach, slzy, vášeň, trauma, nervy, druhá šanca. Niektoré jeho časti sú až kruté, podobne, ako je občas krutý sám život. Priznanie je ľudské. A čo je ešte lepšie, Priznanie je naše, slovenské. Pretože aj Slováci vedia písať krásne a pútavé príbehy, ktoré by sa mali šíriť svetom. Prečítajte si Priznanie. P.S. Pre lepšie pochopenie deja a intenzívnejší zážitok z príbehu vám odporúčam prečítať si najskôr prvú, voľne nadväzujúcu časť s názvom Rozhodnutie.

Toto si musíte prečítať! (Katarína, 4.5.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na knižke je síce uvedené, že ide o len voľné pokračovanie Rozhodnutia, avšak podľa môjho názoru by ste si predošlú časť mali určite prečítať, ak si chcete naplno vychutnať dej Miškinej novinky. Mnohé skutočnosti by vám nemuseli dávať zmysel a zbytočne by ste na začiatku tápali v deji. Musím povedať, že sa mi Priznanie páčilo dokonca oveľa viac ako Rozhodnutie, čo som ešte donedávna považovala za vrchol Miškinej tvorby. Je priam napratané cestovateľskými zážitkami po Karibiku a Ázii, kde-tu nájdete aj zopár krátkych prednášok o jednotlivých krajinách, ale čo ma utvrdilo v tom, že Miška je skutočne šikovná a originálna, sú jej vtipné dialógy. Trefne nimi komentuje situácie, hrdinovia sa medzi sebou navzájom podpichujú, ani slovíčko nevyjde nazmar. Autorka vás nad svojím dielom nechá premýšľať, nejde o žiaden typický ženský román, ktorého dej by ste dokázali odhadnúť už z anotácie, práve naopak, čaká na vás kopa prekvapivých odhalení, dejových zvratov a napätých chvíľ. Situácie, ktoré sprvu môžu vyzerať ako to najtrápnejšie klišé, sa razom obrátia na fantastickú zápletku, ktorá vo vás vyvolá nespočetné množstvo pocitov od úľavy až po hnev. Miškine knižky sú výnimočné aj vďaka tomu, že sa toľko nesústredia na vzťah hlavných hrdinov (aj keď je pravda, že je to jedna z hlavných častí deja), ale autorka kladie rovnaký dôraz aj na akciu, takže ak čakáte obyčajný ženský román, tu nie ste správne. V konečnom dôsledku knihe nemám čo vytknúť, možno jedine fakt, že by som si priala, aby bola o niečo dlhšia alebo aby Miška čo najrýchlejšie napísala tretí diel, ak teda nejaký plánuje. Ak ste zatiaľ nesiahli ani po jednej a autorkiných knižiek, určite svoju chybu napravte a uvidíte, že neobanujete.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x